benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Simdi bn ogrenciyim oyuzden sabah ve aksam tek yapabilirim beskilo vermem lazimdi bi kilo vermisim dort kilo kaldi; (( basrnlerim var benim gider mi sence.yatin baslayalim ozaman)yemeklerden once yapiyoduk demi

Son düzenleme:
simdi bn ogrenciyim oyuzden sabah ve aksam tek yapabilirim beskilo vermem lazimdi bi kilo vermisim dort kilo kaldi; (( basrnlerim var benim gider mi sence.yatin baslayalim ozaman)yemeklerden once yapiyoduk demi

evet canım gunde 2 yada 3 ogun senın verecegın kılo azmıs cok takma kafana ama vermeye calıs tabı:)

merhaba arkadaşlarr :) uzun zamandır giremiyorum malum öğrenci olunca biraz zor oluyor :) size mutlu haberimi söylemk istiyorum :) 8 günde 5 kilo vermişim ve çoooookkk mutluyum :) ama sanırım 2 kilosu sudan gitti çünkü hastalandım ve çok sık tualete çıkıyorum :) ama yine de verdimiğim için çok mutluyum malesef regl oldum sanırım bu iki gün sonrasında iki kiloyu geri alırım ve bağırsaklarımı bozdum durumum çok vahim umarım sizde kilo vermişsinizdir, nasıl gidiyor?

ooff kızlar yaa ben de 7 ayda 4 kilo aldım ki 7 ay öncesinde 2 kilo vermek isterken boyum 1,58 ve 55 kiloyum. 50 olmalıyım en tok halimle

ooff kızlar yaa ben de 7 ayda 4 kilo aldım ki 7 ay öncesinde 2 kilo vermek isterken boyum 1,58 ve 55 kiloyum. 50 olmalıyım en tok halimle

her şey inada azme bağlı oluyor benim 20 kilo vermem gerekiyor ama her seferinde yarı yolda bırakıyorum ama bu sefer bırakmayacağım inş :)

bugün yediklerim :
sabah 6.30da bir bardak sirkeli su
8de 5 tane form bisküvi
13.00da iki dilim çavdarlı ekmek küçük bi peynir 4 adet zeytin 1 yumurta 2 lokma ekmekle reçel:)
16.00 civarı bir avuç yer fıstığı(dayanamadım)
19.00da bir kase çorba bir dilim yine çavdarlı ekmek
aralarda 1 bardak yeşil çay, 2-3 bardak şekersiz çay ve 6 bardak su
şimdi de son sirkeli suyumu içtim

çok mu fazla kızlar yediklerim. yazarken bitmedi resmen

Aglamakkk istiyirum 10 gündür spor ve diyetle bi kili vermisimmm bitakacam sonunda; ((

Yoioo cok iyi yalnz sabhatan bire kadar nasil dayandim diyet biskuviyle; ))

Olur tabii ama arkadas kaynatip suyunu iciyo kür olarak yapiyo ole kilo verms

Bende bugün başladım lahana suyunu içmeye pazar günü tartıldığımızda eğer işe yaramış olursa sende uygularsın ...
Ben limonda katıyorum .. Bazılarında şişkinlik yapabiliyormuş... Limon katınca normal tabi ve tadı daha iyi ...

Son düzenleme:
Yoioo cok iyi yalnz sabhatan bire kadar nasil dayandim diyet biskuviyle; ))

ilkokul öğretmeni olunca dayanılıyo ister istemez çocuklar sağolsun unutturuyolar yemek yemeyi falan. aslında zararlı olan da bu. ben çok uzun süre yemek yemeden durabiliyorum ama yediğim zaman çok fazla yiyorum gibi geliyor.

çok sık tartılıyorum. bu ara çok taktım kafaya. ilk defa 55 kiloyu göruyorum. pazar gününe kadar tartılmıycam ben de bakalım değişiklik olacak mı

Sarimsak cayi yaptimmmm)bu aksamdan başlıyor um, )

Yaaa bnde tartilmayacm diyom yine tartiliyorumpazar gunu kilo bildirimi varrr cok dikkat efiyorum yememe ama veremiyorum cok uzn dure ac kalmamalısn cok yanlissssss

Ya arkadaşlar bugun çok yedim ve bagrsaklarım calısmıyo benım resmen kafayı yıcem, bagrsak calıstırıcı bısey yok mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…