sen kac kılosun canım ve hedefınde kac kılo vermek gercekten ıse yarıyor kur zaten epey bır arastırdım yoksa dedıgın gıbı ytenılecek gıbı degıl 3 hafta yapıp bır hafta verıyorum ama yapanlar 5 gun yapıp 2 gun ara verıyorlar oyle olunca soguyorum sık sık ara vermıyorum dene yaza kadar ben dvm edecegım bu ıkıncı ay ben elma tıpındeyım bu yuzden yuruyus sırttan ve yan bolgelerde hıc goturmedı kı ınanıyorum bu kur ısıne dene ıstersen beraber dvm edelım :)
simdi bn ogrenciyim oyuzden sabah ve aksam tek yapabilirimbeskilo vermem lazimdi bi kilo vermisim dort kilo kaldi; (( basrnlerim var benim gider mi sence.yatin baslayalim ozaman )yemeklerden once yapiyoduk demi
ooff kızlar yaa ben de 7 ayda 4 kilo aldım ki 7 ay öncesinde 2 kilo vermek isterkenboyum 1,58 ve 55 kiloyum. 50 olmalıyım en tok halimle
Yazdıklarını okuyunca lahana kürüne başlayasım geldi
Yanlız bir şey sormak istiyorum ...
Aç karna mı yoksa tok karna mı içiliyo ??
merhaba arkadaşlarr :) uzun zamandır giremiyorum malum öğrenci olunca biraz zor oluyor :) size mutlu haberimi söylemk istiyorum :) 8 günde 5 kilo vermişim ve çoooookkk mutluyum :) ama sanırım 2 kilosu sudan gitti çünkü hastalandım ve çok sık tualete çıkıyorum :)ama yine de verdimiğim için çok mutluyum malesef regl oldum sanırım bu iki gün sonrasında iki kiloyu geri alırım ve bağırsaklarımı bozdum durumum çok vahim umarım sizde kilo vermişsinizdir, nasıl gidiyor?
bugün yediklerim :
sabah 6.30da bir bardak sirkeli su
8de 5 tane form bisküvi
13.00da iki dilim çavdarlı ekmek küçük bi peynir 4 adet zeytin 1 yumurta 2 lokma ekmekle reçel:)
16.00 civarı bir avuç yer fıstığı(dayanamadım)
19.00da bir kase çorba bir dilim yine çavdarlı ekmek
aralarda 1 bardak yeşil çay, 2-3 bardak şekersiz çay ve 6 bardak su
şimdi de son sirkeli suyumu içtim
çok mu fazla kızlar yediklerim. yazarken bitmedi resmen
ooff kızlar yaa ben de 7 ayda 4 kilo aldım ki 7 ay öncesinde 2 kilo vermek isterkenboyum 1,58 ve 55 kiloyum. 50 olmalıyım en tok halimle
Olur tabii ama arkadas kaynatip suyunu iciyo kür olarak yapiyo ole kilo verms
Yoioo cok iyi yalnz sabhatan bire kadar nasil dayandim diyet biskuviyle; ))
Bende bugün başladım lahana suyunu içmeye pazar günü tartıldığımızda eğer işe yaramış olursa sende uygularsın ...
Ben limonda katıyorum .. Bazılarında şişkinlik yapabiliyormuş... Limon katınca normal tabi ve tadı daha iyi ...
ilkokul öğretmeni olunca dayanılıyo ister istemez çocuklar sağolsun unutturuyolar yemek yemeyi falan. aslında zararlı olan da bu. ben çok uzun süre yemek yemeden durabiliyorum ama yediğim zaman çok fazla yiyorum gibi geliyor.
çok sık tartılıyorum. bu ara çok taktım kafaya. ilk defa 55 kiloyu göruyorum. pazar gününe kadar tartılmıycam ben de bakalım değişiklik olacak mı
Ve bugün misafirliğe gidicez ...
Ama ben hamur-tatlı gibilerini yememeye çalışıcam
yeme yeme hakm ol kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?