benimle zayiflamak isteyen var mi:)

bizim için zor ama başaracaz tatlım

Belkide. Ama sinir bozucu bişi. O kadar spor yapıorum aç kalmıyorum ama dikkat ediyorum

metabolizmanla ilgili onu çalıştıracak kürler uygulamalısın bence mesela ben diyet spor haftada ancak yarım kilo verebiliyorken maşalllah hhh bu 15 günde eskisi gibi çokk aç kalmadan 4 kilo verdim lahana kürü şiddetle tavsiye ederim..metabolizmayı da hızlandırıyor çünkü 15 günde 2 porsiyon tatlı yedim:)))

Lahana kurunu anlatsanaa baslayacam

Lahana kurunu anlatsanaa baslayacam

canım bir kaç farkli kür var hangisi sana uygunsa onu uygula ben 7 haftalık kuru uyguluyorum ılk hafta sabah aksam 2.hafta gunde 1 bardak diye bir kür ibrahim saraçoglunun lahana suyu kuru bak hangisi uyarsa artık

canım bir kaç farkli kür var hangisi sana uygunsa onu uygula ben 7 haftalık kuru uyguluyorum ılk hafta sabah aksam 2.hafta gunde 1 bardak diye bir kür ibrahim saraçoglunun lahana suyu kuru bak hangisi uyarsa artık

Tamam bi araştır ma yapayim başlarım ins gerci yarin aarimsak cayina basliyom ikisi beraber olmaz; (

Saol canm deneyecem :) ama diyolar hızlı verilen kilo tekrar alınıyo

Yazdıklarını okuyunca lahana kürüne başlayasım geldi
Yanlız bir şey sormak istiyorum ...
Aç karna mı yoksa tok karna mı içiliyo ??

Bende aranıza katılmak ıstıyorum emzıklı bebegım var fazla dıyet falan yapamıyourm sadce yedıklerıme bıraz dıkkat edıyoum bırde yogurt kurune baslaycagım aranızda kullnan varmı 1 ay kullandım 2 kılo evrdım ara verdım ılk kullandgım gıbı etksını hıc gormuyorum nedendır anlamadım

Hosgeldin,; ) bigun yapayim dedim ne igrenc bi tatti o ole; )

Bugunku menum; )
Sabah 200gm yogurt haşlanmış pirincle karistrp yedim bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ogle bi kepce corba 3kasik kiyma(yemgin icinde vardi tek onu yedim; )
Ikindi bi haslanmis yumrta domates maydanoz bi kibrkkutsu lght peynir biraz turşu
Aksam salata 200gram yogurt soda
Nee cok sey yemisim yaz yaz bitmedi; (
3 ltre su 2 yesilcay bi sade kahve 1saat spor

Son düzenleme:
hosgeldin,; ) bigun yapayim dedim ne igrenc bi tatti o ole; )

aynen oyle de mecbur 85 kılo ıle dogum yaptım sımdı 68 dustum bebegım bır yasında yaza kadar en az 8 kılo vermem lazım ama gercekten yogurt kurunun ıse yaradgını dusunuyorum ılk ay 2 kılo verdım yanlarım sırtım ve gobegım erıdı kılo gıtmesede ınceldgımı fark edıyorum sen neler yapıyosun su an ıcın yogurt kuru bol su ıcıyorum yaza da yuruyus yapcm elımden gelenler bunlar...

Bn hicbir kur yapmiyorum) ise yariyomu cidden yapsam mielimden geldiginde saglikli beslenmeye calsiyom aksam alti altibucuktn sonra bisey yemiyom 3littre su iciyom yesilcay bisaatte yuruyus yapiyorum ole iste)

bn hicbir kur yapmiyorum) ise yariyomu cidden yapsam mielimden geldiginde saglikli beslenmeye calsiyom aksam alti altibucuktn sonra bisey yemiyom 3littre su iciyom yesilcay bisaatte yuruyus yapiyorum ole iste)

sen kac kılosun canım ve hedefınde kac kılo vermek gercekten ıse yarıyor kur zaten epey bır arastırdım yoksa dedıgın gıbı ytenılecek gıbı degıl 3 hafta yapıp bır hafta verıyorum ama yapanlar 5 gun yapıp 2 gun ara verıyorlar oyle olunca soguyorum sık sık ara vermıyorum dene yaza kadar ben dvm edecegım bu ıkıncı ay ben elma tıpındeyım bu yuzden yuruyus sırttan ve yan bolgelerde hıc goturmedı kı ınanıyorum bu kur ısıne dene ıstersen beraber dvm edelım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…