kızlarrrrrrrrrrrrr tartıldım dün 79.6 idim bugun 78.8 sırada lahana kurunun 2.haftası baslıyor yarın cok mutluyum gıdecek gıdecek umutlandım vallaa.
Bnde zumbada cok ter atmistim ama yurta milletim içinde yapilmiyo sence yuruyusu artirmalimiyim; (
:))) onu da içiyorum günde 2 bardak...bu arada bugun yemedım aksam yemegı aile gunumuz vardı bugun yemekli salata cogunlukta yedım ama tatlı yine karsıma cıktı yedım ya engel olamıyorum tatlı gorunce nefsime sahıbım aslında ama bugunlerde noluyo anlamıyorum o yuzden aksam yemek yemedim karnım gurulduyo en son 3.5 ta yemıstım
Beninde bes kilo fazlam varr(( duraksamistir belkii birden gidecektir belki pes etmecbnce
Belkide. Ama sinir bozucu bişi. O kadar spor yapıorum aç kalmıyorum ama dikkat ediyorum
Lahana kurunu anlatsanaa baslayacammetabolizmanla ilgili onu çalıştıracak kürler uygulamalısın bence mesela ben diyet spor haftada ancak yarım kilo verebiliyorken maşalllah hhh bu 15 günde eskisi gibi çokk aç kalmadan 4 kilo verdim lahana kürü şiddetle tavsiye ederim..metabolizmayı da hızlandırıyor çünkü 15 günde 2 porsiyon tatlı yedim:)))
Belkide. Ama sinir bozucu bişi. O kadar spor yapıorum aç kalmıyorum ama dikkat ediyorum
Lahana kurunu anlatsanaa baslayacam
canım bir kaç farkli kür var hangisi sana uygunsa onu uygula ben 7 haftalık kuru uyguluyorum ılk hafta sabah aksam 2.hafta gunde 1 bardak diye bir kür ibrahim saraçoglunun lahana suyu kuru bak hangisi uyarsa artık
metabolizmanla ilgili onu çalıştıracak kürler uygulamalısın bence mesela ben diyet spor haftada ancak yarım kilo verebiliyorken maşalllah hhh bu 15 günde eskisi gibi çokk aç kalmadan 4 kilo verdim lahana kürü şiddetle tavsiye ederim..metabolizmayı da hızlandırıyor çünkü 15 günde 2 porsiyon tatlı yedim:)))
metabolizmanla ilgili onu çalıştıracak kürler uygulamalısın bence mesela ben diyet spor haftada ancak yarım kilo verebiliyorken maşalllah hhh bu 15 günde eskisi gibi çokk aç kalmadan 4 kilo verdim lahana kürü şiddetle tavsiye ederim..metabolizmayı da hızlandırıyor çünkü 15 günde 2 porsiyon tatlı yedim:)))
Lahana kurunu anlatsanaa baslayacam
Acaba bu lahana olur mu ?? http://bennasilkiloverdim.tumblr.com/post/35128938004/alternatif-menuler-lahana
Bende aranıza katılmak ıstıyorum emzıklı bebegım var fazla dıyet falan yapamıyourm sadce yedıklerıme bıraz dıkkat edıyoum bırde yogurt kurune baslaycagım aranızda kullnan varmı 1 ay kullandım 2 kılo evrdım ara verdım ılk kullandgım gıbı etksını hıc gormuyorum nedendır anlamadım
hosgeldin,; ) bigun yapayim dedim ne igrenc bi tatti o ole; )
Bn hicbir kur yapmiyorumaynen oyle de mecbur 85 kılo ıle dogum yaptım sımdı 68 dustum bebegım bır yasında yaza kadar en az 8 kılo vermem lazım ama gercekten yogurt kurunun ıse yaradgını dusunuyorum ılk ay 2 kılo verdım yanlarım sırtım ve gobegım erıdı kılo gıtmesede ınceldgımı fark edıyorum sen neler yapıyosun su an ıcın yogurt kuru bol su ıcıyorum yaza da yuruyus yapcm elımden gelenler bunlar...
bn hicbir kur yapmiyorum) ise yariyomu cidden yapsam mi elimden geldiginde saglikli beslenmeye calsiyom aksam alti altibucuktn sonra bisey yemiyom 3littre su iciyom yesilcay bisaatte yuruyus yapiyorum ole iste )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?