benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Eskisehirdeyim yuryus yeri var ama aksam karanlik oluyo yurta biraz oramnalikta o yuzden her saatte yapamiyom bende:)

Ben İstanbul'da yaşıyorum yani burda genelde evler caddeler ve arabalar var onlardan bı kac metrelık yer kalırsa bize yürürüz

Bencede sevgi adim ogrenciyim bn hedfim 5 kilo:))) sporla ve aksam altidan sonra yemeyerek vercem die dusundum 4 gunum tik yok( bide elma sirkesi yapcam diyom hep unutuyom

bende Nuran tanıştıgıma memnun oldum yeşil çay- yogurt ve kuru kayısı baya işe yarıyo

o neymiş ki sevgicim ilk kez duyuyorum ben hızlı kilo hızlı alınmaz mı ki bi de

Kadinlar klubunde gordum doktorum programinda vermis tabii her bunye sekiz vermez ama liste guzeldi off bilmiyom hemn vereyim sinav gelmeden ozaman verince yemem hem platese kayit yaptircam ama kilo vermeden yapmak istemiyorum

Kadinlar klubunde gordum doktorum programinda vermis tabii her bunye sekiz vermez ama liste guzeldi off bilmiyom hemn vereyim sinav gelmeden ozaman verince yemem hem platese kayit yaptircam ama kilo vermeden yapmak istemiyorum

bende bebek düşünüyorum hamile kalmadan vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…