Cokkj iyii 64 leri gormeye basladin benden 10000000000★★★★★★★★★ sana:)
ayyyy çok güzel kilo veriyoruz yada gr olsun ne farkeder gitsin de gr gr gitsin :)
aynen şimdi bende öyle yapıyorum :) ama isimlerinizi karıstırıyorm bi tanışma faslı yapsak iyi olur
Eskisehirdeyim yuryus yeri var ama aksam karanlik oluyo yurta biraz oramnalikta o yuzden her saatte yapamiyom bende:)
Ben İstanbul'da yaşıyorum yani burda genelde evler caddeler ve arabalar var onlardan bı kac metrelık yer kalırsa bize yürürüz
Ben İstanbul'da yaşıyorum yani burda genelde evler caddeler ve arabalar var onlardan bı kac metrelık yer kalırsa bize yürürüz
Bencedesevgi adim ogrenciyim bn hedfim 5 kilo:))) sporla ve aksam altidan sonra yemeyerek vercem die dusundum 4 gunum tik yok ( bide elma sirkesi yapcam diyom hep unutuyom
Ablam istanbulda sik sik giderimmm belki bi gun tanisirix
Memnun oldum bende Nuran 16 yaşında ŞİŞKO bi kızben canan 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ( evlendikten sonra kilom arttı ) hedefim 60 :)
ben canan 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ( evlendikten sonra kilom arttı ) hedefim 60 :)
Hefemiz ayniii:) acaba su dr ayca kayanin bir ayda sekiz kilo diyetini mi yapaak bes te versem raziyim(
EsenyurttaHangi semtte
Memnun oldum bende Nuran 16 yaşında ŞİŞKO bi kız
Esenyurtta))))
o neymiş ki sevgicim ilk kez duyuyorum ben hızlı kilo hızlı alınmaz mı ki bi de
oyyy kıyamam ben sanaaaa kız sen şişkoysan ben napayım :)
ooo Esenyurt güzeldirbizimde Gaziosmanpaşa, pek iyi bi yer oldugu söylenemez
Kadinlar klubunde gordum doktorum programinda vermis tabii her bunye sekiz vermez ama liste guzeldi off bilmiyom hemn vereyim sinav gelmeden ozaman verince yemem hem platese kayit yaptircam ama kilo vermeden yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?