Ayyy cokk tatlii bebekk mii ay yerim ya:) bn o diyeti uygulayacam galiba:\bende bebek düşünüyorum hamile kalmadan vermek istiyorum
valla abla bu yaşta çok koyuyor şişman olmak, benim yaşımdaki zayıf insanları görünce psikolojim bozuluyo
Ayyy cokk tatlii bebekk mii ay yerim ya:) bn o diyeti uygulayacam galiba:\
en sağlıklısı yavaş yavaş vermek canım benim1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Düşük kalorili olarak uygulanan 1 haftada 5 kilo diyetinin temeli, patatese dayanıyor. İlk üç gün boyunca sadece patates yiyebileceğiniz bu diyet, listeyi eksiksiz olarak uygulayanlara gerçekten güzel sonuçlar vaat ediyor. Tekrarlı olarak uygulanması tavsiye edilmeyen bu diyeti, bitirdikten sonra tekrar uygulamak için en az 6 ay beklemeniz gerekiyor. Günlük ortalama 600 kalori olarak 1 haftada 5 kilo diyeti ile sonuçlara siz de şaşıracaksınız. Hızlı kilo vermek isteyenler ya da diyet yaparken kilo vermesi yavaşlayanların uygulayabileceği bu diyeti, hamilelik kiloları nasıl gider? diyen bayanlar da uygulayabilir.
1.2. ve 3. Gün
Kahvaltı: 2 orta boy Haşlanmış patates
Öğle: 2 orta boy haşlanmış patates
Akşam: 3 orta boy haşlanmış patates
Patatesleri tatlandırmak için zeytinyağı kullanmayın. Onun yerine, pulbiber, nane ve kekik gibi baharatlardan yararlanabilirsiniz.
4.Gün
Kahvaltı: 2 adet portakal, 1 adet yeşil elma
Öğle: 2 orta boy baharatlarla tatlandırılmış haşlanmış patates
Akşam: 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile tatlandırılmış yeşil salata, 150 gr ızgara tavuk
5.Gün
Öğle: 2 adet portakal, 1 adet yeşil elma
Akşam: 150 gr ızgara biftek ya da balık, mevsim yeşillikleri ile hazırlanmış salata
6.Gün
Öğle: 1 adet portakal, 2 adet elma
Akşam: Yeşil salata( zeytinyağlı ve limon ile), 150 gr ızgara balık ya da biftek
7.Gün
Öğle: Yeşil soğan ve maydanoz ile hazırlanmış patates salatası( 1 yemek kaşığı zeytinyağlı ile)
Akşam: 2 yumurta ile hazırlanmış sade omlet, roka salatası
YA BEN BUNLARA BAKIP DURUYORUM HIZLI KİLO VERMEK İSTEDIGIMDEN DOLAYI AMA DİYELİMKİ BUNU YAPTIK FAZLASIYLA GERİ ALMAKTAN KORKUYORUM
en sağlıklısı yavaş yavaş vermek canım benim
1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Düşük kalorili olarak uygulanan 1 haftada 5 kilo diyetinin temeli, patatese dayanıyor. İlk üç gün boyunca sadece patates yiyebileceğiniz bu diyet, listeyi eksiksiz olarak uygulayanlara gerçekten güzel sonuçlar vaat ediyor. Tekrarlı olarak uygulanması tavsiye edilmeyen bu diyeti, bitirdikten sonra tekrar uygulamak için en az 6 ay beklemeniz gerekiyor. Günlük ortalama 600 kalori olarak 1 haftada 5 kilo diyeti ile sonuçlara siz de şaşıracaksınız. Hızlı kilo vermek isteyenler ya da diyet yaparken kilo vermesi yavaşlayanların uygulayabileceği bu diyeti, hamilelik kiloları nasıl gider? diyen bayanlar da uygulayabilir.
1.2. ve 3. Gün
Kahvaltı: 2 orta boy Haşlanmış patates
Öğle: 2 orta boy haşlanmış patates
Akşam: 3 orta boy haşlanmış patates
Patatesleri tatlandırmak için zeytinyağı kullanmayın. Onun yerine, pulbiber, nane ve kekik gibi baharatlardan yararlanabilirsiniz.
4.Gün
Öğle: 2 orta boy baharatlarla tatlandırılmış haşlanmış patates
Akşam: 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile tatlandırılmış yeşil salata, 150 gr ızgara tavuk
5.Gün
Öğle: 2 adet portakal, 1 adet yeşil elma
Akşam: 150 gr ızgara biftek ya da balık, mevsim yeşillikleri ile hazırlanmış salata
6.Gün
Öğle: 1 adet portakal, 2 adet elma
Akşam: Yeşil salata( zeytinyağlı ve limon ile), 150 gr ızgara balık ya da biftek
7.Gün
Öğle: Yeşil soğan ve maydanoz ile hazırlanmış patates salatası( 1 yemek kaşığı zeytinyağlı ile)
Akşam: 2 yumurta ile hazırlanmış sade omlet, roka salatası
YA BEN BUNLARA BAKIP DURUYORUM HIZLI KİLO VERMEK İSTEDIGIMDEN DOLAYI AMA DİYELİMKİ BUNU YAPTIK FAZLASIYLA GERİ ALMAKTAN KORKUYORUM
Mutlaka öyledir de yavaş yavaş verene kadar insan bi degısıklık olmadıgını farkedınce bırakıyor diyeti fılan sınırden daha cok yıyıyor, aslında ben 2-3 ay önce bi kür uyguladım bıtkı caylarıyla, 21 günlük 4-7 arası (bünyeye göre) kilo verdiriyo diye, 3 kilo verdim 21 günde ama sonra diyeti filan bıraktım nasılsa 3 kilo verdım dıye sevıncten, işte sonra yine aynı oldum yoksa 60 dan 57 ye dusmustum bı ay ıcınde yıne 60a cıktım
Yokjj yokk sakin gunluk 600 kalorimi metabolizman mafolurrr bnce yapma kastan gider haftada uc kilo olsa tamam sudan falan gider derim ama bes cokk
dua edin olsun kilo dan da geçtim :)
Nasil bi kur anlatsana ya bn bi ay icinde su beskioyu vermeliyim:)) surede ideal kiloda ama veremezsem diye korkuyom
galiba öyle , ya ben sabah 1 yumurta 1 pogaca (maalesef dayanamadım) 1 bardak yesıl cay bı parca peynır ve bı dılım salam yedim, kahvaltı yaptıgımda saat 8 di sımdı ben oglen yemegınde ne yemelıyım ?
Guzel bi sebzevyemegi salta yogurt:)) olabilir yada et salta ayran yada corba :))
Zayıflama Kürü
Malzemeler
Funda Yaprağı
Yeşilçay
Kekik
Biberiye
Rezene
Hazırlanışı: Bu Çaylar karıştırılıp, demlenir.
Sabah Akşam Aç Karnına Birer Bardak İçilir.
21 gün boyunca içmeye devam edilir.
Ahmet Maranki zayıflamak isteyenler için; sabahları aç karnına limon sirkesi, öğlenleri enginar sirkesi, yatmadan öncede elma sirkesini bir bardak suya iki yemek kaşığı koyup, içmelerini önerdi.
Bu uygulamaları yaptıklarında ay da en az 47 kilo verilebileceğini belirtti.
yogurttan ve sebze yemklerınden fılan nefret edıyorum aslında, helede salatadanalışmışım pilav, makarna, ekmek arası vs yemeye
Yurta oldugum icin bisey kaynatamiyom ketille olur mi ki arkadasim sarimsak cayi ile 15 gunde 3 kilo verdi ketilde su kaynatsam sarimsak atsam demlense olur mu
Oooo ben çok şey kaçırmışım
yeni dostlarımız hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?