benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Off Bugün sabah her şey çok güzeldi ama akşam için annem pasta börek yapmış
Aldım yine kiloları off 65.7 çıktım yatmadan önce spor yapıcam artık öle iyi oluyo

bende sabah bı bardak yesıl cay, bı yumurta, az peynır, bır pogaca yedım, oglen cok az patlıcan yemegı yedım, yesıl cay ıctım, aksam maalesf mısafr geldı ve bı tabak corbanın yanı sıra bı tabak mantı yedım dayanamadım ve suan cok moralım bozuk nasıl yedım onu dıye

Sakına böyle bir delilik yapma yavaş olsun ama kalıcı olsun ...
Sabahları yumurta ya da peynir yanında da yeşillik şekersiz çay ya da yeşil çay iç 1-2 dilim ekmek ye
Öğlen sebze yemeği ye ama abartmadan 5-6 yemek kaşığı 3-4 kaşık kadar yoğurt 1-2 dilim ekmek ( ben genelde yememeye dikkat ediyorum ekmeği ) acıktığında su iç ya da elma portakal felan ye
Akşamlarıda az çorbayla 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği yanınada bol salata
Akşam ekmek yeme bence çünkü akşamları genelde fazla spor yapılmaz
Akşam yemeğinden bir kaç saat sonra yeşil çay tüket
Acıkırsan da meyve ye
Spor yap mutlaka
Eğer bölgesel şikayetin varsa ona yönel bence

her gün tartılmayacam diyorum yine tutamadım sözümü sabah tok karna 64.7 çıktım 200gr daha vermişim kızlarrr :)

kilolarımız aynı demekki :) 65lerde başladım spora ve az yemeye 64ü gördüm :)

ben çalışıyorum o yüzden sadece pazar günleri kahvaltı yapabiliyorum önceden hamur işi şeyler alıp yerdim şimdi sadece mecburen eti form yiyorum :) :) yemeklerden kısmak ve bir de spor yapmak bana yetiyor aslında :)

o zaman kolay gelsin arkadaşım :)

yöneldım yönelmesınede spora alışık olmadıgım halde 50 dakika hiç durmaksızın yapınca şuan bütün kaslarım agrıyo bugün spor yapmadım bu agrılar yuzunden daha kötü olurlar dıye

yöneldım yönelmesınede spora alışık olmadıgım halde 50 dakika hiç durmaksızın yapınca şuan bütün kaslarım agrıyo bugün spor yapmadım bu agrılar yuzunden daha kötü olurlar dıye

50 dk çok ilk yürüyüşe göre 30 dk ile başla yavaş yavaş arttır
Biliyorum sıkıcı oluyo yavaş kilo vermek ama en azından kalıcı oluyo

Uzulmeyin kizlar bidaha kacamak yapmayiz bende yaptimdaaa; (((( :)))))

Evettt bole seyler yapma benimde aklim kayiyo yapaammi diym ama kastan gidiyoki bi haftada yagdan bes kilo gitmesi imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…