- Konu Sahibi zeytin_zeytin
-
merhaba kızlar benimle birlikte zayıflayacak hergün birbirimizi motive ederek zayıflayacak 2 yada 3 kız arkadaş arıyorum. çok kalabalık olursa karmaşa olur diyorum. az olursak daha iyi anlaşır ve daha iyi tanıyıp motive verebiliriz diye düşünüyoruz. 3 5 kilo fazlası olan değilde fazla kilosu olan uzun yolu olan arkadaşlar bekliyorum..
tesadüf hoş geldin 2 kişi olduk. bi kaç arkadaş daha bilgilerini yazınca gurubumuzu kurmuş oluruz.
bende yarin tartilam söylerim gerci tartiyla bu ara küsüm hic görmek istemiyorum amaaaa
4 cocuk annesi eski kkli yillarca bir kilo verip 10 kilo fazlaysila alan biriyimmm isallah sizle yarista kilo veririm yarin diyete spora baslarsam destekle kilo verebilirizzz
tesadüf hoş geldin 2 kişi olduk. bi kaç arkadaş daha bilgilerini yazınca gurubumuzu kurmuş oluruz.
hosbulduk bu arada..umarim saglikli kilolar veririz hep beraber..
İnsan istedikten sonra her şeyi başarır.Önce inanmamız lazım.Ben inanıyorum her şey çok daha güzel olacak
bende koydum kafaya en guzel yaslarimiz bingil bingil mutsuz geciyor:) burda destekle verebiliriz kilolari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?