- Konu Sahibi zeytin_zeytin
-
canım ne iş yapıyorsun. yazın bende çalışırken verdim 13 kiloyu yaptığın işe göre düşünürüz neler yapabileceğimizi. ballı sirke içinde karanfil ve bi parça tarçın atıyorum ben. çok güzel işe yarıyor. hem tadıda daha iyi oluyor. istersen böyle deneyebilirsin.
merhaba kızlar hoşgeldiniz. katılacak arkadaşlar kilolarını yazarsa not tutarız. müsait saatlerimizide yazarsak ona göre haberleşip yazışırız.
ben 1,70 boy 90 kiloyum. evliyim 2 de kızım var :) 30 yaşındayım
21 yaşındayım 1.68 boy kilo 100 2 senede 64 kilodan geldim bu hale ama mutsuzmuyum hayır :) inşallah bi azimle hepsi gidicek
kızlar hoşgeldiniz. evet dukan karatay diyeti çok işe yarıyor. benim balık tavuk et diyetim zaten o diyetlerin yan ürünü gibi bişey.
bu arada kiraz sapı çayı var form çaylardan bulabilirsiniz. oda çok işe yarıyor.
yemeklerden önce sirkeli su içmek çok iyi. yada en azından kahvaltıdan önce içebilirsiniz.
yeşilçay içmemiz lazım.
Nivea bady dinamik sabahlar videosundanda çalışabilirsiniz. hareketler kolay ve zayıflatıyor. Google dan bulabilirsiniz.
ne kadar az yiyorsun ben ara öğün yapmadan yapamıyorum şeker düşüyor..kiraz sapı çayını deneyeceğim bende..
günaydin
kendimden bahsedem
günlük en az 3litre su 3 yesil cay
10000 adim atacam
diyetimm bugünden itibaran isallah düzenli yapabilirsem
1200 kalorilik diyet
sabah erkean kalkiyorum
ara 3kaysi bir kahve
iki arada yürüyorum
ara 2dilik penir bir dilim ekmek domates salata
öglen tavuk sallata sebze yememegi
ara elma yogur
aksam mercimek corbasi sebze yemegi salata bir dilim ekmek
ara meyva 2 kasik yogur
her türlü diyeti bilip sonunu getiremiyen ben
isallah bunda getirebilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?