Ahlar tutar mı tutmaz mı bilemem de karaktersiz bir adam için fazla üzülmüşsün.1 yıldır güzel giden bir ilişkim vardı. Ve durduk yerde ayrılmak istediğini söyledi. Sonradan öğrendim ki benimleyken hayatına birini almış ve hatta benimleyken kıza tektaş yüzük alıp takmış. Çok kavgalar ettik.. Kız yakın zamanda nişanlanmak istediklerinden bahsediyor ama o yalanlıyor, ben evlenmek istemiyorum kimseyle diyor.. Ama kıza yüzük aldığı aşikar.. Hani beni aldatmasını geçtim, ama bir başkasına yüzük nasıl takar, hem de benimleyken.. Ben çok ah ettim, çok beddua ettim, hakkımda helal değil, evlilik hayatı cehenneme dönsün istiyorum ve pişmanlıkla bana geri döndüğünü görmek istiyorum. Kabul edeceğimden değil, sadece gururum için istiyorum pişmanlıkla dönmesini. Ettiğim ahlar tutar mı sizce
Ahlar tutar mı tutmaz mı bilemem de karaktersiz bir adam için fazla üzülmüşsün.
Değmez bence.
Oooo boşuna onun pişmanlığını bekleyerek gençliğini harcama bence.Değmiyormuş ama elden ne gelir.. Yaptığım fedakarliklar, yasanmisliklar.. Çok zor.. Tek isteğim onun pişman olduğunu görmek
Oooo boşuna onun pişmanlığını bekleyerek gençliğini harcama bence.
Sen kendi hayatına bak.
Belki de pişman olmaz,mutlu mesut yaşar.
Birde inkar ediyor. Pislik herif.
Terbiyesiz küstah. Ben onunlaa da mutlu mesut yaşayıp gideceğine inanmıyorum.
sen kendine yeni bir düzen kur, onu Allah'a bırak. çünkü o hiçbir kötülüğü yanına bırakmaz.
tutar bence , evliliğinde ya da baska bır sekılde tutar
Allah ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden göstermiş ne mal olduğunu. Zaman herşeyin ilacı , zamanla herşey yoluna girer. Üzüldüğünü mutsuz olduğunu görmesine duymasına izin verme, hayatını yaşa bemce. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Sen ne Zaman umursamazsan o zaman intikamın alınır ama umursadıgin surece bisey olmaz. Böyle seyler insan unutunca gerçekleşiyor
Geçmiş olsun
Zaten o kızı da defalarca aldattı, kıza da anlattım kız tek dal gülle affetti. Etraftan duyduğum kadariyla hala gorustugu baska kizlar da varmis.. İnşallah mutlu olamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?