Lohusalık sendromu olsa 2 çocuğunu da sevmezdi. Bir de 2 yıl çok uzun değil mi sizce tek bir çocuğu sevmemek için?
Yillar once bi kedim var hamileydi dogurdu 4 tane minnicik yavru bir tanesi hastaydi bi kac hafta sonra ölmüstü, anasi gunlerce haftalarca evin icinde bahecede heryerde miyavlarayak o ölen kediyi aradi. Ana olmak boyle birsey. Bide olamamak var tabi.
. eşim iyice sinirlenmeye başladı. oğlanın bana karşı sevgisini görünce de beni merhametsiz olarak tanımlıyor. geçen gece sabaha kadar ağladm. ben ne yapacağım şimdi? dünyanın en kötü en lanet annesi benim. ama böyle anlattım diye çocuğa eziyet ettiğimi sanmayın lütfen. bir gün dahi kardeşine aldığımdan kötü şeyler almadım. kardeşine sarıldıysam ona daha çok sarıldım. ama bu hissizlik niye?
randevu alıp bir psikoloğa görüneceğim. ama buraya da içimi dökmek istedim. uzun oldu özür dilerim
Niçin saygi duyuyorsunuz ki kibleyin hakaret etmeye kimsenin hakki yok.Konu sahibinin tüm yorumlarını okuyarak değerlendirdiysen saygı duyarım.
bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...
Yanlis birsey soylemedim ki. Ciddi soyluyorum o kedi yavrusunu hftalarca miyavlarayak heryerde aradi. Bi insan ne olursa olsun bende lohusayken 2 haftalikti kizim esimden ayrildim (suan iyiyiz) ama bnde iki hftalik bebisimle baba evine donmek zorunda kaldim bende diyebilirdim benim psikolojim bozuk al anacim sen bak ama yokk benim canim kanim nefesim o ne yasadiysam yasadim hic bi zaman yavrum etkilenmedi konu sahibi ikisine karsi ayni seyi hissetseydi belki hak verebilirdim ama birini cok sevip digerine oglan demek ne kadar dogruCok agir konusuyorsunuz hemde cok..
Yanlis birsey soylemedim ki. Ciddi soyluyorum o kedi yavrusunu hftalarca miyavlarayak heryerde aradi. Bi insan ne olursa olsun bende lohusayken 2 haftalikti kizim esimden ayrildim (suan iyiyiz) ama bnde iki hftalik bebisimle baba evine donmek zorunda kaldim bende diyebilirdim benim psikolojim bozuk al anacim sen bak ama yokk benim canim kanim nefesim o ne yasadiysam yasadim hic bi zaman yavrum etkilenmedi konu sahibi ikisine karsi ayni seyi hissetseydi belki hak verebilirdim ama birini cok sevip digerine oglan demek ne kadar dogru
Ha mesele 2 yaşındaki çocuğun psikolojisi değil yani. Mesele aman eşim benden soğumasın.oğluma asla belli etmemeye çalışıyorum. ileriki yaşlarda bir psikolojik sooruna dönüştürmesin diye. ama eşim çok kızgın çook. geçen gece hüngür hüngür ağladı benimle. böyle giderse eşim de benden soğuyacak
Gökçe npysn. Çindemsn hala rastlamadım epeydir sana..Cok agir yazardim da degmez simdi
Aynen bunları düşünüyorum bende.Ben bir turlu size inanamiyorum ,ya ben cok fesatim ya siz yalanci bilemedim ...
Nedense ilk mesajda hic annenizden bahsetmediniz ,Kk nin naif ,yumusak kalpli hatunlari acaba cocukken bir sey mi yasadiniz deyince top birden ilk mesajda hic bahsedilmeyen anneye atildi ve gunah kecisi bulundu..
Ikincisi hic psikolog randevusu aldiginizdan bahsetmemis olmaniza ragmen hooopp iki saatlik hem de yarin doktor randevunuz cikti ..
Size diyebilecegim tek sey umarim sevmediginiz oglunuzla imtihana cekilmezsiniz ..O sevmediginiz ,benimseyemediginiz oglunuz sizi bir gun utandiracaktir ben buna adim gibi eminim ..
Ve umarim akli basinda olan kocaniz sizden kurtarir o yavrucagi ..
Sizin icin temennim yok maalesef..Yazik。
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?