benimsenemeyen evlat

Yorumlari okudumda nekadar vijdanliyi oynayip vijdansizca yorumlar yapanlar var üstüne beddua eden bile .. siz dahami iyi oluyorsunuz böyle elestirdiginiz kisiden? Konu sahibi zaten durumundan rahatsiz belliki psikolojiside bozuk destek almayida düsünüyor .. ben cok agir konusanlari anlamiyorum isteyerekmi sevmiyor dövüyormu siddetmi uyguluyor digerine aldigini oglundanmi esirgiyor?? bu gibi seyler ailede yasanmis olaylardan psikolojisinide bozmus olabilir . yorumlardada gecmis anne nin problemleri var diye.. kimse büyük konusmasin kimin basina ne gelcegi belli degil konu sahibide kendinden nefret ediyor o derecede yani durum elinden geleni yapmayada hazir söveceginize nasihat verin bilgilendirin onun önceden neler yasadigini bilmeden yargilamayin ..
kul kinadigini yasamadan ölmezmis..

Lohusalık sendromu olsa 2 çocuğunu da sevmezdi. Bir de 2 yıl çok uzun değil mi sizce tek bir çocuğu sevmemek için?

alt komşumda ki lohusalık sendromu 7 yıldır devam ediyor malesef, 2ci doğumundan sonra yaşamıs
cocuk doğdugu gün birşeyler olduğunu ve günden beri dış dünyaya kapattığını biliyorum.
cok yoğun tedavinin ardından bu aralar iyi gibi.

cocukları ile ilgilenmeyi kesmiş, kocasına bakmıyor,
ev işlerine ellerini sürmüyor yemek temizlik kesinlikle yok bir köşede oturup saatlerce tespih yapıyordu
sabırlı bi eş ( Allah bin kere razı olsun) ile atlattı ama 7 senenın sonunda atlatti

Cok agir konusuyorsunuz hemde cok..

Siz kendinizi sevmiyor ya da sevmeye layık görmüyor olabilir misiniz acaba? Oğlunuz da size benzediği için bilinçaltınızın bir oyunu olabilir mi?
Sizi kınayıp canınızı yakana kadar eleştirmek kolay.kimse sizi kendiniz kadar acıtamaz.sorunun farkında olmanız güzel en kısa zamanda profesyonel destek alın lütfen.size de evlatlatınıza da yazık.

Dedigin gibi davranislarinda oglunu kizindan ayirmiyorsan, esin niye sinirleniyor? Bir sekilde bu sevgisizligini yansitiyor olmalisin. Yoksa surekli oglumu sevmiyorum, sevemiyorum diye soylendigini sanmam. Dilinin ucuna gelsede insan boyle biseyi soyleyemez.

bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...

Durumunuzun direkt kaynağını yazmışsınız.eşinizi yazmışlar o da erkek diye, ama partner ilişkisi ile anne evlat ilişkisi ayrıdır(türkiyede pek degil gerci:)) psikoloğa gidip bu sorunu çok rahat çözersiniz ama çocuğa isterseniz kızdan daha iyi davranın ,ne yazik ki çocuklar sevgiyi hisseder ve özellikle 0-3 yaş arası anne sevgisini hissedemeyen insanlar işte büyüdüklerinde kişilik bozukluğu sahibi oluyorlar ,en ileri derecesi de işte katiller,caniler,pedofililer,nekrofililer vb. Yani demem odur ki çocuk 2 yaşına gelmiş,mümkünse yarın koşarak şehrin en iyi psikşyatrsine gidin o zaten terapiste yönlendirir.

Cok agir konusuyorsunuz hemde cok..
Yanlis birsey soylemedim ki. Ciddi soyluyorum o kedi yavrusunu hftalarca miyavlarayak heryerde aradi. Bi insan ne olursa olsun bende lohusayken 2 haftalikti kizim esimden ayrildim (suan iyiyiz) ama bnde iki hftalik bebisimle baba evine donmek zorunda kaldim bende diyebilirdim benim psikolojim bozuk al anacim sen bak ama yokk benim canim kanim nefesim o ne yasadiysam yasadim hic bi zaman yavrum etkilenmedi konu sahibi ikisine karsi ayni seyi hissetseydi belki hak verebilirdim ama birini cok sevip digerine oglan demek ne kadar dogru

Konu sahinin psikolojisi bozuk olabilir neler yasamis nelerden bu tür bir problem yansimis bilmiyorsunizki suclama hakaret yapiyorsunuz.. asil siz böyle onu annelikten sogutuyorsunuz.. destek vereceginize bozuk bir psikolojiye biraz daha darbe .. kendisini en kötü anne diye tanimlayan birini bilerek böyle bilincli yapabilcegine inaniyormusunuz?.. dogru da degil ama neyden kaynaklandigini bilmiyoruz kadin halinden muzdarip ..

Ha mesele 2 yaşındaki çocuğun psikolojisi değil yani. Mesele aman eşim benden soğumasın.
Buraya ne maksatla yazdınız bilmiyorum elimizde bi sihirli değnek yokki size birazcıkta olsa sevgi merhamet verelim, keşke olsa da versek. Ve sizin gibi evlat ayıran merhametsiz anneler hiç olmasa..

Çok üzüldüm o yavruya, size yaranmak için 2 yaşındaki minnacık haline bakmadan, kardeşini uyutuyır ona yemek yediriyor.
Burada ikisini ayırmıyorum demişsiniz ama hiç inandırıcı değilsiniz. Önceliği o kadar kızınıza vermişsinizki, 2 yaşında sadece kendini düşünmesi gereken küçücük bir bebek, sizin yanlış tavırlarınızdan dolayı önceliği kız kardeşine vermiş. Sırf burdan bile anlaşılıyor çocuklara eşit davranmadığınız.

Sonrada haberleri izlerken gördüğümüz o yeni doğan bebekleri sokağa atan sözde anaları görünce şaşırıp kalıyoruz. İnsan bi savunmasızı atarmı diye. İşte sizde o analardan bi parmak üsttesiniz. Dikkat edin çok az kalmış onlarla eşitlenmenize. Çok kızdım size çokk.

İronik olan ne biliyor musunuz yillarca suçladiginiz insana benzemeniz.
Ayrica oğlum anlamiyor kismina inanmiyorum eşiniz nasil anladi? Demek ki bir ayrim söz konusu.
Umarim en kisa sürede bu sorunu çözersiniz. Lütfen yaşamak zorunda kaldiğiniz hayata mahkum etmeyin o çocuğu.

Ağlayacağım şimdi Umarım en kısa sürede bu duygu durumundan kurtulursunuz. Tanımamama rağmen çok çok çok üzüldüm ben.

Ne kadar acımasız insanlar var ya. Allah size kaldıramayacağınız yükler vermesin hiç.. Hanımefendi acı çekiyor anlayamıyorsunu değil mi? İnsan kendi yaptığı yemeği yiyemeyince bile üzülüyor, çocuğuma ısınamıyorum demiş kadın. Sizce kolay mı?

Konu sahibi kardeşim. Gebelik sonrası depresyon diye birşey var. hali hazırda oldukça falza vakit geçirmişsiniz. Hemen uzman desteği alın. çocuğunuz aradaki soğukluğu algılayacak yaşa gelmeden önlem alın. ikisi de size çok muhtaç unutmayın. En kısa sürede toparlanmanız için duamdasınız.

Lütfen şimdi gidip bi aynaya bakın ve bi yazdıklarınızı sesli düşünün. Okurken gözlerim doldu , benim bi erkek kardeşim var bide kız. Anneme babama düşkün olmadığım kadar düşkünüm onlara. Erkek 10 yaşında ama benim gözümde hala bebek gibi kesinlikle 1 gün bile gecirmeden hastaneye doktora gidin hemde 1 doktor yetmez bikaç tane gidin ki size daha iyi fikir destek olsun... Bide lütfen oğlunuzu bağrınıza basın sarılıp öpüp koklayın. Bende evde büyük olduğum için midir bilmem babam kız kardeşime daha düşkün annem de öyle. Eminim beni de çok seviyorlardir ben artık alıştım ama onunla yaptığı şakaları bana yapmıyor ben 20 yaşında olmama rağmen hala bana hakaret eder en ufacık bişey de... Şimdi sadece hissiz olabilirsiniz ama ilerde daha neler olur aşikar. Allah im herkese sizin oğlunuz gibi çocuklar nasip etsin banada inşallah

Aynen bunları düşünüyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…