- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
İnşallah düzelirsiniz bir an önce,Allah yardımcınız olsun.teşekkür ederim. yarın sbah erkenden iki saatlik bir randevum var. doktorun her önerisine harfi harfine uayacağım bundan eminim. ayrıca ben konu açarak halletmeyi asla düşünmedim. tam tersine takip etmeme rağmen randevu almadan açmayı doğru bulmadım. yalnızca anlatarak kendime enufak ayrıntısına kadar her şeyi hatırlatıp, yarın doktora önemli gelebilcek şeyleri belirlemye çalışıyorum kafamda.
niyetım tartışmak elbette degıl bayan ama güzel yorumunuza katılmadığımı söylemek ıcın elbette yazınızı kopya etmek durumundaydım buda sıze cevap verır nıtelıkte oluyor . elbette kımse fıkırlerınden ve cevaplarından kimseye hesap vermek durumunda degıl. burası herkesın fıkırlerı gayette acık söyleyebılecegı bır platform . sız elbette yorum yazıp hesap vermıyecegınıze göre bende fıkrınız begenmeyıp elestırı yazabılırıp hesap vermeyecegım dıye düşünüyorum.Ne diye benimle tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum yaptığım. Yorumun hesabını size vermiycem
Laf soyledi balkabagiAslında oğluna karşı hissettiklerin normal de kızına karşı olan aşırı ve hastalıklı bir ilgi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?