benimsenemeyen evlat

icim burkuldu oglunuz icin cok uzuldm .o da sizin yavrunuz ne bileyim kotu hissettm ya ..yasadgniz cok buyuk bi sorun.bi cocugun psikolojisini kaderini etkileyecek bi durum.bunu suanda hissediyo ilerde sizin anneniz icin dusunduklerini o da sizin icin dusunucek..yarin psikologa gdiyrm demissnz sanirim.umarim bu sorunu cozersiniz o masum yavrunuz icin...

İnşallah düzelirsiniz bir an önce,Allah yardımcınız olsun.

Ay keşke benim de ikizlerim olsa. Ben bayılıyorum iki tane birden doğuranlara.
Bence psikolojik bir durum. Destek almanızı öneririm.

Ne diye benimle tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum yaptığım. Yorumun hesabını size vermiycem
niyetım tartışmak elbette degıl bayan ama güzel yorumunuza katılmadığımı söylemek ıcın elbette yazınızı kopya etmek durumundaydım buda sıze cevap verır nıtelıkte oluyor . elbette kımse fıkırlerınden ve cevaplarından kimseye hesap vermek durumunda degıl. burası herkesın fıkırlerı gayette acık söyleyebılecegı bır platform . sız elbette yorum yazıp hesap vermıyecegınıze göre bende fıkrınız begenmeyıp elestırı yazabılırıp hesap vermeyecegım dıye düşünüyorum.

Kızınızdan bahsederken kızım ama oglunuzdan bahsederken oğlan umarm halledersiniz en kısa sürede bu meseleyi cok üzücü bi durum sonucta ikiside sizin evladınız

Oglum dahi diyemiyorsunuz çok çok yazık. Haketmiyorsunuz o pırlanta çocuğu. Yazık günah anne sevgisinden mahrum büyüyecek. En yakın zamanda tedavi ol oğluna anne olmak için.

oğlum öğlen uyuduğu için biraz uyuyup kalktı. kusura bakmayın sabaha kadar girebileceğimi sanmıyorum. şimdi ona sıcak bi banyo yaptırıp biraz emzireceğim. umarım yarın daha iyi bir psikolojiyle burada olurum. yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. biz gidiyoruz sizlere de iyi geceler :)

Ben durumunuza sasirmadim.
Travmatik cocuklugunuzun sonucu bu durum ama cozmek icin 2 seneyi beklemenize sasirdim. Cok gec kalmissiniz. Esiniz bile fark ettiyse siz ayrim yapmiyorum deseniz bile yapiyorsunuz demek ki.
Ben hamile kalmayi hic istemedim. Cocugum dogana kadar onu sevebilecegimden emin degildim. Kizim su an 1.5 yasinda ve cok seviyorum tabii ki ama benim kizim oglunuz gibi sorunsuz bir bebek oldu. Beni hic uzmedi, hic sorun cikarmadi. Herkes der kendi rutini ile dogdu nasil bebek bu diye. O yuzdendir ki ikinci cocugu cok istememe ragmen sizin su an yasadiginiz durumu yasamaya cok korkuyorum. Acaba kizim sorunsuz bir bebek oldugu icin mi sevmesi kolaydi benim icin, tam tersi olsa kardesi sevebilir miyim diye dusunuyorum. Korkularimi aciga cikardi konunuz.

Biliyormusunuz 12 yil cocugum olmadi.sonra allah nasip etti bir mucize oldu hamile kaldim.hep neden bilmem oglum olur insallah diye dua ettim.esim tam aksi hep insallah kizimiz olur dedi.velhasır ultrason da kiz cikti.inanmadim.gittim baska bir dr da ultrason yaptirdim.oda kiz dedi:)))kabullendim ama icimde hep bi hiss acaba ...sonra kizim doğdu allahim onun yoklugunu gostermesin kokusuna kurban olurum.sevdim hem de nasil.sizin de oğlunuzu sevdiginize eminim sadece.gecmisde abiniz dovmüş babaniz cok silik bir kişilikmiş.anneniz tam bir canavarmış.buda oğlunuza yansıyor.bu kiziniz da olabilirdi.ama belki oglunuzu biraz kendinize benzetiyor olabilirmisiniz.

bahanelere sığınmak ne guzel ya annem ılgısız bende böyleyım sorun anneden kaynaklansaydı kızınızı da ıstemıyor olurdunuz.
valla kaynanaya görumceye bayramlık almıyor diye sayan söven kk hatunları ne guzel de pamuk gıbı yaklaşmışsınız hatuna.
söz konusu 2 yasındaki bebek tekrar hatırlatayım da. neyse..

eş bir kere konuşmuş doktora gıdılmeye de öyle karar verilmiş yoksa çocuguma ayzık gunah deyıp bır çözüm aranmamış.
gece gece nasıl üzüldüm çocuga annesine yaranmaya çalışıyor daha 2 ysında. konu sahıbı de bu yasında hala annesinden dert yanıyor. önce sen kendi çocuguna sahıp çık derler adama. koca kaybetme korkusu olmasa psikolga bile gidilmeyecek.

bence geçmişte yaşanmış bir travma var ya da bilinçaltınızda yer alan bir olay sonucunda erkek çocuğunuza böylesiniz.
yoksa hiç bir anne böyle yapmaz. siz bundan mutsuzluk ve vicdan duyuyorsunuz üzülüyorsunuz. bu demek oluyor ki elinizde değil bilinçli yapmıyorsunuz. psikologdan destek alın en doğrusu bu çok geçmiş olsun.

Kıyamam o yavruya. Gözümün önünde canlandı sanki. Çocuğum olmadığı halde içim cız etti.
İki yıl nasıl sorunun kökenine inmediniz ki? Daha fazla zaman kaybetmeyin lütfen.

kesin altından ciddi bir olay çıkacaktır. aile dizimini özellikle önerebilirim ama psikolog yardımı almanız şart kere şart. gelişmelerden haberdar ederseniz ayrıca çok sevinirim.
ve ileriki yaşlarına gerek yok şimdiden davranışlarınız o çocukta izler bırakıyor zaten. hissediyor, biliyor içten içe. bir an önce başlayın terapilere kaybedecek zaman yok...

O kadar üzüldüm ki o minicik yavruya kuzum bide o ufacık elleriyle toz bile almaya çalışıyo annesine yaranmak için size de yazıklar olsun Allah sizin gibilere vereceğine evlat keşke çok isteyene verse. Hak etmiyorsunuz o yavrunun sevgisini. Daha çok şey derim de gerçekten değmez !!

Cok üzgünüm. Keske okumasaydim dediğim bir konu oldu bu kkda. Benim de bebeğim var. Iki yıl cok gec. Ve bu doktor kararınızı umarım eşinizi kaybetme korkusuyla vermemissinizdir. Çünkü eşim de benden soguyacak korkuyorum falan demissiniz. Eş şu durumda akla gelmemeli ya o minik yavru senin canın kanın.

Aslında oğluna karşı hissettiklerin normal de kızına karşı olan aşırı ve hastalıklı bir ilgi mi?

Sorun nasil cozulur bilmem ama iki sene koca iki sene neden doktora gitmediniz

Bi yeriniz agriyincada mi iki sene bekliyorsunuz
Cocugunuzun hayatinda kapanmiyacak hisler yasatmayin tedavi olun lutfen
Umarimm bir an once bu hisleriniz gecerr yavrunuzu bir anne gibi seversinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…