benimsenemeyen evlat

Annem ablami sevmemis.sonra alismis
Ben de oğlumu sevmedim.3 aydan sonra birazerhamet geldi.3 yaşindan sonra çok sevdim.şimdi ise nefesim, ruhum , kalbim....

Lanet olsun senin gibi anneye, büyüdüğünde öyle bir geline düş ki oğlunun b.klu donuna muhtaç ol inşallah. Ban yemek pahasına yazıyorum, oğlunun b.klu bezine bile değmez senin anneliğin, cadı kızın da bir çapanoğluna aşık olunca senin yüzüne bile bakmayacak. Hasret kalacaksın ikisine de, eşinin yerinde olsam boşarım seni, çocukların yüzünü bile göstermem. Bir de utanmadan yazmış. Haketmiyor senin gibiler anne olmayı. Oğlum diyemiyormuş, dilini eşek arısı soksun da konuşama inşallah.

Konu sahibinin tüm yorumlarını okuyarak değerlendirdiysen saygı duyarım.
Tum yorumlari okumama gerek yok. Bir annenin cocugunu benimsememesi bence normal bir durum degil. Bence degil, %99 herkesce normal degil. Kizina duydugu hastalikli sevgiyi evladi olan ve onu seven her anne tatmistir. Bir anne cocugunu ya hic sevmez ya da deli gibi, aşk gibi sever. Ortasi yoktur bence. Sevgisizligi normal gormek bence hic de normal degil. Bu benim dusuncem. Ben de sizin dusuncenize saygi duyuyorum.

Şimdiye kadar burada her konuya saygı duydum herkesin kendine göre bir düşüncesi var dedim ama konunuzu okurken evlatlarınızın birinden kızım diğerinden oğlan diye bahsettiğinizi görünce inanın çok ağır konuştum. Oğlunuza birde lütfeder gibi kötü davrandığımı sanmayın ama falan yazmışsınız bide yahu. Bu sitede yıllardır evlat sahibi olmaya çalışan anne adayları var neyse daha fazla uzatmayacağım inşallah bidaha sizi görmem.

1 hafta ben de isinamadim ogluma.
ama inadina seve seve ope ope baktim.
once opmek icin optum, sonra opmek istedigim icin,
biz anneyiz ve cocuklarimizi sevmek ZORUNDAYIZ.
benimsememe gibi bir luksumuz yok, hayvan degil insaniz.

Ne yapmanız gerektiğini zaten siz de çok iyi biliyorsunuz. Belli ki bir travma yaşamışsınız. Uzman bir psikologla birkaç düzenli seanstan sonra toparlayacağınıza eminim. Ama keşke buraya yazıp bu kaba yorumları okumak zorunda kalmasaydınız. Umarım en kısa sürede bu sorunun üstesinden gelirsiniz.

Bazı uzuvlarını kabullenemeyen ve kestirmek isteyen (kol,bacak.vs)insanların olduğunu varsayarsak ki psikolojik bi bozukluk bu durumunda kabul etmek gerekiyor buda bi rahatsızlık sadece konu 2yaşında bi yavru olunca merhametmi vicdan mı artık neyse o devreye giriyor ve içten içe anneye sinir oluyor insan

çok üzüldüm çoook...Sabir dilerim.Zaten melekti, cennettedir

Ah yavrum ya ağlayasim geldi kiyamam ona sevgiye aç ilgini çekmeye çalişiyor sevilmek istiyor belli ki.

Kiz çocuğundan nefret ederim.Tahammulüm yok.

hemen kadına vurmanın bir manası yok,
lohusalık sendromu denen bir şey var malesef. bunun da atlatılmasının cok zor olduğunu dile getiriyor psikologlar.
eğer ilk doğum anında tramva yaşandıysa devamı gelmiştir. psikologlar size yardımcı olacaktır. sabır ve sebat edin.
merhametsizlik diye de tanımlayamam olayı lakin daha derinden yaşanan sebebleri araştırmanızı ve üzerine gitmenizi temenni ederim.

Allah ailenizin yar ve yardımcınız olsun

Bence fake bu konu ya, kadının dramatik yorumlarından belli, bebeğinin başına gelenler annesinin suçuymuş hadi oradan biliyordun böyle bir ayrım yapıldığını gidip tedavi olsaydın doğurmadan.

Annenin diğer yorumlarından aslında oğlunu sevip benimsediğini ama kızına olan aşırı düşükünlüğünün oğluna
olan bağlılığını gölgede bıraktığını hissettim.
Siz tek yorumla geniş bir değerlendirmeye sahip olma yetisine sahipsiniz.
Bense tamamını okuyarak değerlendirme yapabilmekten acizim.

Lohusalık sendromu olsa 2 çocuğunu da sevmezdi. Bir de 2 yıl çok uzun değil mi sizce tek bir çocuğu sevmemek için?

Bence siz yanlis degerlendirmissiniz. Kadin cocugu benimseyemedim oglum bile diyemiyorum diyor. Daha nasil bir degerlendirme yapilabilir anlamadim

Seni anlıyorum benim de 3 yaşında ikzilerim var seninkiler gibi biri kız biri erkek. Randevu almışsın gayret edersen durumunuz düzelir inşallah herşey olması gerektiği gibi güzel olacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…