- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Konu sahibinin tüm yorumlarını okuyarak değerlendirdiysen saygı duyarım.Laf soyledi balkabagi
Tum yorumlari okumama gerek yok. Bir annenin cocugunu benimsememesi bence normal bir durum degil. Bence degil, %99 herkesce normal degil. Kizina duydugu hastalikli sevgiyi evladi olan ve onu seven her anne tatmistir. Bir anne cocugunu ya hic sevmez ya da deli gibi, aşk gibi sever. Ortasi yoktur bence. Sevgisizligi normal gormek bence hic de normal degil. Bu benim dusuncem. Ben de sizin dusuncenize saygi duyuyorum.Konu sahibinin tüm yorumlarını okuyarak değerlendirdiysen saygı duyarım.
Ne üzücü...kiz diye sevmemek ne!bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...
Annem ablami sevmemis.sonra alismis
Ben de oğlumu sevmedim.3 aydan sonra birazerhamet geldi.3 yaşindan sonra çok sevdim.şimdi ise nefesim, ruhum , kalbim....
Çok üzüldüm canim...kiz diye sevmemek nebile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...
Hepinize selamlar. Uzun süredir birçok konu hakkında bu siteyi takip ediyordum. Ama burada konu açıp açmamak konusunda tereddüt içerisindeydim. Dört yıllık güzel devam eden bir evliliğim var. Tabii son iki yılı saymazsak. iki yaşlarında ikiz bebek sahibi bir anneyim. 27 yaşındayım bu arada. bi kızım bir de oğlum bile diyemediğim bi oğlum var. diyemiyorum çünkü benimseyemiyorum.
Aslında neden derseniz inanın ben de bilmiyorum. kızıma aşırı bi düşkünüm onu sevmiyorrum da diyemem. ben işin içinden çıkamıyorum ve bu eşimle de aramda problem yaratıyor
geleyim oğlanın özelliklerine. kızımın aksine sakin, sessiz, sevecen bir çocuk. bu zamana kadar bana hiç problem çıkartmadı. ama kızım ufak bir cadı. ağlar, yemek yemez, hatta bu yaşta burun bile kıvırıyor bazı şeylere.
oğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım. çok benziyorlar ama oğlanın farkı şu gözleri kızımınkinden daha büyük ve yemyeşil. yani bna çok benziyor ama yine de ısınamıyorum. her gören sevmek öpmek istiyor, birlikte fotoğraf çekiniyorlar.
düşünün bu ufaklık bana şimdiden yardım bile etmeye çalışıyor. kendi yemeğini bitirince daha doğru düzgün kendi yiyemeyen çocuk kardeşine yedirmeye çalışıyor. toz alırken beni izlemiş galiba. geçen temizlik yaparken toz almaya çalıştığını fark ettim. gece kardeşi uyanınca o da uyanıp kendince kardeşine ninniler söylüyor. kısacası herkes hayran, benim dışımda. eşim iyice sinirlenmeye başladı. oğlanın bana karşı sevgisini görünce de beni merhametsiz olarak tanımlıyor. geçen gece sabaha kadar ağladm. ben ne yapacağım şimdi? dünyanın en kötü en lanet annesi benim. ama böyle anlattım diye çocuğa eziyet ettiğimi sanmayın lütfen. bir gün dahi kardeşine aldığımdan kötü şeyler almadım. kardeşine sarıldıysam ona daha çok sarıldım. ama bu hissizlik niye?
randevu alıp bir psikoloğa görüneceğim. ama buraya da içimi dökmek istedim. uzun oldu özür dilerim
çok üzüldüm çoook...Sabir dilerim.Zaten melekti, cennettedirİçim parçalandı ben neredeyse sizin çocuğunuz yaşındaki oğlumu toprağa verdim...
Fakat yazdıklarınızdan anlıyorum ki bilerek isteyerek yaptığınız hissettiğiniz bir şey değil bu. Umarım psikiyatrist/psikologla görüşmeleriniz olumlu sonuç verir ve evliliğiniz ve o yavru daha fazla zarar görmeden kurtulursunuz. Ayrıca bu durum sadece oğlunuzu değil kızınızı da etkiler.
Kiz çocuğundan nefret ederim.Tahammulüm yok.oğlanları sevmem
ev hayvanı bile beslerken erkekse soğurum biraz
muhtemelen oğlum olsa sizin hissettikleriniz gibi olur benim için
20 yaşındaki erkek kardeşim kız olsa eminim çok sever çok düşkün olurdum ama şimdi iki uzak arkadaş gibi bişeyiz
eşimle şakalaşırken erkek çocuk olursa sen bakarsın diyorum gülüyoruz ama sanırım içinde gerçeklik payı var :/
ama bu his bende niye var bilmiyorum işte. ben seni anladım
Annenin diğer yorumlarından aslında oğlunu sevip benimsediğini ama kızına olan aşırı düşükünlüğünün oğlunaTum yorumlari okumama gerek yok. Bir annenin cocugunu benimsememesi bence normal bir durum degil. Bence degil, %99 herkesce normal degil. Kizina duydugu hastalikli sevgiyi evladi olan ve onu seven her anne tatmistir. Bir anne cocugunu ya hic sevmez ya da deli gibi, aşk gibi sever. Ortasi yoktur bence. Sevgisizligi normal gormek bence hic de normal degil. Bu benim dusuncem. Ben de sizin dusuncenize saygi duyuyorum.
Lohusalık sendromu olsa 2 çocuğunu da sevmezdi. Bir de 2 yıl çok uzun değil mi sizce tek bir çocuğu sevmemek için?hemen kadına vurmanın bir manası yok,
lohusalık sendromu denen bir şey var malesef. bunun da atlatılmasının cok zor olduğunu dile getiriyor psikologlar.
eğer ilk doğum anında tramva yaşandıysa devamı gelmiştir. psikologlar size yardımcı olacaktır. sabır ve sebat edin.
merhametsizlik diye de tanımlayamam olayı lakin daha derinden yaşanan sebebleri araştırmanızı ve üzerine gitmenizi temenni ederim.
Allah ailenizin yar ve yardımcınız olsun
Bence siz yanlis degerlendirmissiniz. Kadin cocugu benimseyemedim oglum bile diyemiyorum diyor. Daha nasil bir degerlendirme yapilabilir anlamadimAnnenin diğer yorumlarından aslında oğlunu sevip benimsediğini ama kızına olan aşırı düşükünlüğünün oğluna
olan bağlılığını gölgede bıraktığını hissettim.
Siz tek yorumla geniş bir değerlendirmeye sahip olma yetisine sahipsiniz.
Bense tamamını okuyarak değerlendirme yapabilmekten acizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?