Yuhhhh adimi nasil unutmadin yawGökçe npysn. Çindemsn hala rastlamadım epeydir sana..
parası, zamanı, mekanı zerre umurumda değil. ben çok mutsuzum bu durumdan
İyide bu lohusalık sendromu niye sadece oğluna vurdu?hemen kadına vurmanın bir manası yok,
lohusalık sendromu denen bir şey var malesef. bunun da atlatılmasının cok zor olduğunu dile getiriyor psikologlar.
eğer ilk doğum anında tramva yaşandıysa devamı gelmiştir. psikologlar size yardımcı olacaktır. sabır ve sebat edin.
merhametsizlik diye de tanımlayamam olayı lakin daha derinden yaşanan sebebleri araştırmanızı ve üzerine gitmenizi temenni ederim.
Allah ailenizin yar ve yardımcınız olsun
dıger msjlarında yazmıştı yanlış hatırlamıyosamBiseyi tespit etmek amaciyla soruyorum mesela oglunuzun cani yandi dustu iciniz gidiyor mu ya da hasta olsa telaslaniyor musunuz?
devlete değil özele gideceğim, ilk etapta iki saatlik bir görüşme olacak. sonrasında doktorumun isteğine göre şekillenecek. asla altını değiştirmeme gibi bi durum da değil. oğlumdan nefret etmedim, etmiyorum. ama içim buruk ve hislerim zayıfama o ağlayınca da içim parçalanıyor. geçen gece kardeşi koltuğun arkasına girip korkutmuş onu. korkunca da poposunun üstüne halıya düşmüş sanırım. ccanı yandı galiba, biraz ağladı. o ağlayınca içimde bir şeyler kaynadı resmen. bütün geceyi ağlamaklı geçirdim. bu durumdan sonra niçin tavır alıyorum ki diye sordum kendi kendime.
Umarım eşiniz çocukların daha aklı yetmeden sizi boşarda hem kendini hemde çocuklarını kurtarır. Tabi çocuklar babada kalmak şartıyla. Sizde bakırköy devlet hastahanesine başvurun.
Bu gibi sorunlu psikolojisi bozuk bir anneye bu tür yorumu yapabiliyorsaniz sizinde esiniz veya müstakbel esiniz tarafindan bu yorum yüzünden terkedilme olasiliniz var.
2 senedir psikolojik sorunu olduğunu kabul edip, bir uzmana başvuracağını söyleyip, 2 senedir başvurmayan birisinin psikolojisi çokta bozuk değil. Eşine ve oğluna zulüm ediyor. Aynı şeyi erkek yapsaydı bu şekilde yaklaşmazdı çoğu kişi, bırakın şu hemcinslerimizi korumayı apaçık 2 yaşında ki çocuğa zulüm var. O çocuğun psikolojisini bozmaya annesinin bile hakkı yok.
İnsan oğlunun psikolojisini bilmeden bozabilirde, sorunu bile bile 2 senedir psikolojisini bozmaya devam ediyorsa o kişinin psikolojisi bozuk değil tıyneti bozuktur. Tıyneti bozuk insanıda değiştiremezsiniz.
Bu sözlerinizde hic degismez - belki hatadir 2 sene gitmedi ama sizinde faydaniz dokunmadigi acik ve net ortada.. heleki bakirköy devlet hastanesi demeniz ne tür bir tiynetiniz oldugunu gösteriyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?