benimsenemeyen evlat

Erkeklerden nefret ediyor olabilir misin acaba? Ya da erkek bebekle ilgili bilincaltina yerleşmiş sacma sapan bi anı/bilgi vs? Anneye aşık olurlar o antipatik geliyor olabilir mi? Gizliden gizliye ensest duygular yaratıyor sende ve itiyorsundur? Uzmanlık alanım degil tabi biraz farazi konusuyorum ama hipnozla tedavi edilebilir oldugu inancındayım. İçten gelen bir sey çünkü mantıkla halletmek cok mümkün degil.

Herkes niye kendi annegiyle kiyaslama yapiyor anlamiyorum?! zaten konu sahinin problemi var diye yaziyor sizin gibi sorunsuz gibi degil anlicaginiz. insan annesinden ne görürse onu yaparmis bir anne olarak oda annesinden kiz oldugu icin sevilmemeyi görmüs simdide kendisi psikolojik olarak kiz cocugunu seviyor durum karisik ve psikolojik birsey, kimse burda laf ebeligi yapmasin dahada agir darbe vurmasin tartismalar vs olcak konu kapanilcak konu sahibide GÜZEL önerileri görmemis olcak.

parası, zamanı, mekanı zerre umurumda değil. ben çok mutsuzum bu durumdan

Biseyi tespit etmek amaciyla soruyorum mesela oglunuzun cani yandi dustu iciniz gidiyor mu ya da hasta olsa telaslaniyor musunuz?

İyide bu lohusalık sendromu niye sadece oğluna vurdu?

Size 2 sorum var.
1.si neden 2 sene beklediniz?
2.si madem ayrım yapmıyorsunuz eşiniz sizi neden sürekli uyarıyor ve eşinizin sizden soğuyacağını düşünüyorsunuz?

Ben bekarım ama çocuklara dayanamıyorum. Çocuğum olmasa da sizi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Benim ikizim olsa ve birine karşı soğuk hislerim olsa hatta oğlum bile diyemesem anında bir psikolağa gider bu iğrenç durumdan kurtulmaya çalışırdım. 2 sene çok uzun bi zaman. Nasıl bu kadar bu içinizdeki duruma katlandınız ben anlayamadım.
Ayrıca kusura bakmayın ama birazda buradaki bayanlardan çekinipte çocuğunuzu sevdiğinizi, eşit davrandığınızı söylüyorsunuz gibi hissediyorum. Eşit davransaydınız eşiniz size yüklenmezdi sizde eşinizi kaybetmekten korkmazdınız. Zaten bu durumda eşinizden önce lütfen çocuğunuzun psikolojisini düşünün. Eşiniz hissettiyse oğlunuz hayli hayli hissetmiştir durumu. Sevseydiniz oğlum bile diyemiyorum demezdiniz, bunu gerçekten anlayamıyorum. Seviyorsunuz ama oğlum diyemiyorsunuz. Nasıl sevgi bu? Sevgi ve soğuk hissetmek farklı şeylerdir. Soğuk hissediyorsunuz, onu benimsemediniz diye oğlum diyememek üstüne de seviyorum oğlumu demek bana çok garip geldi.
Amacım gerçekten yargılamak, sizi daha fazla üzmek değil. Ama bunları söylemeseydim içimde kalırdı. Sizin içinde üzüldüm. Annenizin yaptıkları belli ki sizde derin yara bırakmış. Bu psikojik bir sorundur, geçmişe gidilmesi gerekir, tedavi edilmesi gerekir.
Ama oğlunuza oğlum bile diyemiyorken 2 sene beklemeniz çok büyük bir hata. Ve bu durum çok ciddi bir durum. Allah kimseye yaşatmasın ne çocuklara, ne de annelere. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da bu duygu beni bitirirdi sanırım.

Biseyi tespit etmek amaciyla soruyorum mesela oglunuzun cani yandi dustu iciniz gidiyor mu ya da hasta olsa telaslaniyor musunuz?
dıger msjlarında yazmıştı yanlış hatırlamıyosam

Umarım eşiniz çocukların daha aklı yetmeden sizi boşarda hem kendini hemde çocuklarını kurtarır. Tabi çocuklar babada kalmak şartıyla. Sizde bakırköy devlet hastahanesine başvurun.

Bana ver ben canım gibi bakarım psikolojiymis nie soruyorsun ki hemen git biz çocuğumuz olsun diye neler feda ediyoruz sen hissi yok diyosun. ..benim komşu teyz emin eski g elinizde yeni sevgili bulmuş çocuğa ba kami cam sevgilim istemiyo demiş zaten annemler komşu olmasına rağmen ondan çok bakmıştir çocuğa. ..valla üzüldüm bebeğe bebek o be bide bez alıp temizliyoruz Sevilmeden anlıyorum besbelli...

Umarım eşiniz çocukların daha aklı yetmeden sizi boşarda hem kendini hemde çocuklarını kurtarır. Tabi çocuklar babada kalmak şartıyla. Sizde bakırköy devlet hastahanesine başvurun.

Bu gibi sorunlu psikolojisi bozuk bir anneye bu tür yorumu yapabiliyorsaniz sizinde esiniz veya müstakbel esiniz tarafindan bu yorum yüzünden terkedilme olasiliniz var.

Bence ortada oğlunu sevmeyen bir anne yok.bunu bütün msjlardan anlayabiliriz.

ben oğlunu sevmeyen değil eşi ile sorunu olma ihtimali yüksek bir kadın görüyorum konuda.

Bu gibi sorunlu psikolojisi bozuk bir anneye bu tür yorumu yapabiliyorsaniz sizinde esiniz veya müstakbel esiniz tarafindan bu yorum yüzünden terkedilme olasiliniz var.

2 senedir psikolojik sorunu olduğunu kabul edip, bir uzmana başvuracağını söyleyip, 2 senedir başvurmayan birisinin psikolojisi çokta bozuk değil. Eşine ve oğluna zulüm ediyor. Aynı şeyi erkek yapsaydı bu şekilde yaklaşmazdı çoğu kişi, bırakın şu hemcinslerimizi korumayı apaçık 2 yaşında ki çocuğa zulüm var. O çocuğun psikolojisini bozmaya annesinin bile hakkı yok.
İnsan oğlunun psikolojisini bilmeden bozabilirde, sorunu bile bile 2 senedir psikolojisini bozmaya devam ediyorsa o kişinin psikolojisi bozuk değil tıyneti bozuktur. Tıyneti bozuk insanıda değiştiremezsiniz.

Çok şaşırdım okuduklarıma, hatta benim annemle ilgili başlığım bile var acaba bana kotu dusunceler mi besliyor diye, konusmalari yetmiyor cunku hep kotu bana karsi ,
benim de anannem annemden hep nefret etmiş seni doğuracağıma taş dogursaydim falan demiştir hep. Annem de beni sever de kardeşimi daha bi ayrı tutar yani ben kendimi genelde üvey evlat gibi hissederim, demek ağır psikolojik sebepler yatıyormuş altında. Hatta hep bana der ki " sana annem deyince annem gibi görüyorum onun bana davranışları gibi davranmaya başlıyorsun" der. İşe bak. O da tam sevememis demek ki kendi annesinden dolayı. Way way way.

Bu sözlerinizde hic degismez - belki hatadir 2 sene gitmedi ama sizinde faydaniz dokunmadigi acik ve net ortada.. heleki bakirköy devlet hastanesi demeniz ne tür bir tiynetiniz oldugunu gösteriyor malesef..

Hissediyordur belkide bende uzuldum sizede oglunuzada .. umarim psikologla asarsinuz.konusarak tedavi olmaniz lazim benim fikrim..

Eşi ne durumdadır sşimdi ne üzülüyordur kimbilir, o Yavrucak da annesine yaranmaya çalışıyor muhtemelen bir omur böyle geçecek terapistle falan o sevgiyi içine sokabilir mi ben pek sanmıyorum, kocası iyice huylanip kızıp boşanma evresine gelince iş başa düşmüş çünkü yoksa çocuğa karşı bir sorumluluğu olduğunu falan dusunmuyor belli ki. Neyse umarım iyi olur diyelim.

Bu sözlerinizde hic degismez - belki hatadir 2 sene gitmedi ama sizinde faydaniz dokunmadigi acik ve net ortada.. heleki bakirköy devlet hastanesi demeniz ne tür bir tiynetiniz oldugunu gösteriyor malesef..

Niye bakırköy hastanesinde tedavi görenler kötü insanlar mı ? Size ruh ve sinir hastalıkları ne demek olduğunu öğretecek vaktim yok. Siz şuanda resmen bakırköy hastanesinde tedavi görenlere hakaret etmiş oldunuz. Bakırköyde tedavi olmak eziklik yada aşağılık bir şey değil erdemliktir.

Bu kadar akıllı ve tatlı çocuğa karşı duyulan hissizlik..
İnanın okurken oğlunuzu bulsam öperdim
Sizin altta yatan bir probleminiz olabilir yardım almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…