benimsenemeyen evlat

Yapmayin ALLAH askina benmi hakaret etmis oldum? Konu sahibinin esine konu sahibinden bosanmasini konu sahibinide bakirköy hastanesine postalayan sizsiniz? benmi hakaret etmis oluyorum o hastaneyi sizmi acaba anneyi kötüleyip begenmeyip oraya yönlendiriyorsaniz ..

dıger msjlarında yazmıştı yanlış hatırlamıyosam

Ah cok sagol canim gormemisim :) Konu sahibi siz oglunuza karsi degil erkek bebeklerle ilgili sorun yasiyorsunuz bence.Cunku erkeklerle olsa esinizdende sogurdunuz bundan bahsetmemissiniz.Sanirim aileniz evlat ayrimciligi yapti ilk aklima gelen bu oldu ama sizin sorununuz ne oglunuzla ne erkeklerle erkek bebeklerle,erkek cocuklarla

Sen hastasın o kıza da anne olamazsın, korku filmi senaryosu gibi böyle bir anne olduğuna inanmak istemiyorum

Bu sözlerinizde hic degismez - belki hatadir 2 sene gitmedi ama sizinde faydaniz dokunmadigi acik ve net ortada.. heleki bakirköy devlet hastanesi demeniz ne tür bir tiynetiniz oldugunu gösteriyor malesef..

Banlanmayi goze aliyorum cunku dayanamicam ....Ortada iki yasinda masum sevilmeyen bir cocuk var hanimefendi..Ve bu anne demeye bile dilim varmayan kadin en basinda yok annemdi ,yok babamdi ,yok oglumu seviyorumdu hicbir seyden bahsetmedi ...
NE psikolojik tedavi ne baska bir sey,sizce madem ki cocugu ayirmiyor kocasi neden merhametsiz diyor ? Ikincisi bu iki yasindaki cocugu hic mi dusunmuyorsunuz da ayyyy kadinin psikolojisi diye yirtiniyorsunuz ,onun psikolojisi domuz gibi gayet eminim ne yasadigi da zerre onemli degil ama o cocuk icin canim yandi ..Sizin ne faydaniz var bu olaya da avukatliga soyundunuz ,ciddi anlamda idrak yollari iltihabiniz var hicbir seyi anlamiyorsunuz orda cak cak yok kadina yazik ,yok bik bik lohusa sendromuysa kiza niye yansimadi bu sendrom acaba sadece ogluna endeksli oldu ?
Koca elden gidecekte ondan telaslandi ismimi imza atarim ..
O psikologa da hayatim bak ben sevmeye calisiyorum demek icin gidiyor ..

Bu duygu karmaşasına çok üzülüp tedavi görmek isteseydin eger ki olmasın o kuzucuk mutlaka hissedecektir, coktaaan bir doktora giderdin.

Buralarda oyalanmazdı içi acıyan bir anne. İşte ben hep korkuyorum bu anormal olaylardan annenin evladını beninsememesi nedir ya kıyamet alameti gıbı

Sizi kınıyorum sinir oldum gece gece benim eşimide sevmemiş annesi hiç hep ayırmış ablasından ağlar bayramda seyranda kırkta yılda bir görüşür . Babası ölünce anamda öldü babamda diyerek ağlamıştı. Yapmayın ya sevmicekseniz çocuk yapmayın.

Eşini hüngür hüngür ağlatıyorsa bu durum iki çocuğa eşit davranmadığınızı Anlıyorum.

Ne olur tedavinizi aksatmayın. Çok kızgınım ama ruhsal durumunuzu göz önünde bulundurarak daha fazla yazmak istemiyorum. Inşallah düzelir.

Ayy yavrum Benim ağladım bu söylediklerini okuyunca o oğlana çok üzüldüm. Hani sen diyon ya beni hiç üzmüyo yardım etmeye çalışıyor. Yemeğini yiyiyor falan niye biliyor musun?? Buna inan o çocuk senin onu kızın kadar sevmediğini biliyor. Nerden biliyor diceksin bebekler daha ana karnında annelerinin ne yaptığını ne hissetiğini bilir çocuklar bizden zekidir o bebel bunu hissediyor ve sana naz yapamıyor çünkü annesinin ondan iyice soğumasını istemiyor. Senin gözüne girmeye çalışıyor. Sen farkında değilsin ama o çocuğun psikolojisi emin ol seninkinden daha çok bozulmuştur. Evlattır ya evlat lütfen bunu ona yapma küçük bir evladın yaramazlık yapmaması annesine mızmızlanmayıp naz yapamaması kadar acı bişey yoktur. Çocuğun senin gözlerine bakıyor ama offff neyse içim ağırdı gece gece

acaba hep kız bebek hayali mi kuruyordunuz yada ikisini de kız mı bekliyordunuz ? ve size acımasız yorum yapanlara aldırmayın hatanızın, rahatsızlığınızın farkında olmanız ve bu durumdan rahatsız olmanız, tedavi için olumlu bir durum Allah yardımcın olsun.

esinizin annesi de mi öldü? Yoksa öyle mi söylüyor

Ayyyyy iyiki cikti su psikolojik tedavi modasi her bokumuzu boyle ortebiliyoruz artik ne mutlu
Canim yemek yapmak istemiyo,killarimi bile alamiyorum cevap ayyyyy kusum sen psikolga git ,
Cocugumu sevmiyorum ,o cocuk gozumun icine bakiyor,iki yasinda toz aliyor,ben uhuhuhuhu sevemiyorum ,ayyyyy fistigim yazik sana senin psikolojin bozuk
ne psikolojiymis mubarek cin mali gibi zart bozuluveriyo..ama ayni psikolijiye sahip insan kizini seviyo Allah Allah..
Psikiyatrist ne diyecek merak ediyorum hmmmmmmmmmm hanimefendicim sizin vicdaniniza giden yollar tikanmis,Allah korkunuz kalmamis,utanmiyorsunuz o iki yasindaki masumdan dur ben iki doz prozact yazayim sip diye duzelirsiniz pehhhhhhhhhhhh

duygularına tercüman oldun...
çocuk bu hisseder...
yazık cidden

t, post: 42913229, member: 194053"]Ayyyyy iyiki cikti su psikolojik tedavi modasi her bokumuzu boyle ortebiliyoruz artik ne mutlu
Canim yemek yapmak istemiyo,killarimi bile alamiyorum cevap ayyyyy kusum sen psikolga git ,
Cocugumu sevmiyorum ,o cocuk gozumun icine bakiyor,iki yasinda toz aliyor,ben uhuhuhuhu sevemiyorum ,ayyyyy fistigim yazik sana senin psikolojin bozuk
ne psikolojiymis mubarek cin mali gibi zart bozuluveriyo..ama ayni psikolijiye sahip insan kizini seviyo Allah Allah..
Psikiyatrist ne diyecek merak ediyorum hmmmmmmmmmm hanimefendicim sizin vicdaniniza giden yollar tikanmis,Allah korkunuz kalmamis,utanmiyorsunuz o iki yasindaki masumdan dur ben iki doz prozact yazayim sip diye duzelirsiniz pehhhhhhhhhhhh[/QUOTE]
Benimde bu kadini Gorunce bozuldu allaha havale etmek istiyorum

şımarıklığından yapıyo yaaaa ne psikolojisi bozuk, şeytan gibidir şeytan.kızına psikolojisi bozuk değil ama

Yok be tatlım yaşıyor ama anne gıbı değil. Canı bişey istese annemi arar pişirirmisin diye, başı sıkışsa annemi arar gelirmisin diye. Kendi annesi soğuk sevmiyo işte.

Buarada sevmedıgını büyüdükçe anlamış. Önceleri her anneyi annesi gibi zannedermiş sonra buyudukce bakmş arkadaşlarının annesi çok düşkün onlara farklı yani garibim anlamış sevilmediğini.

A
Allah acilarini gostermesin inanin ufacik birsey olsa caninizdan can gider bende uzuldum oglunuza ama psikolojik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…