benimsenemeyen evlat

eğer ki çocuğuna oolan ilgisizliğin onu istediğin gibi sevemediğin için dert yanıp üzülseydin senin için içim parçalanırdı
ama sen sadece kocan artık çok tepki gösterdiği için buraya konu açmışsın,OĞLUN için içim parçalandı
ve kiblenmek pahasına yazıyorum kedi köpek bile doğuruyor anne olmak başka bişey

İcimi sızlattın inanki, bir an once psikolaga git lutfen

yeminle ayakta alkışlıyorum sonuna kadar da katılıyorum

O masum yavrucagzi düşününce yüregim noldu biliyomusn ? Paramparça. . .

Kendilerinden örnek vererek eleştirenler sunu unutmamak gerekir herkesin imtihani farklıdır.
Birinin imtihanı çocuk sahibi olamamakken başka birinin çocuğunu beninseyememek olabilir.
Allah kimseye kaldiramayagi yük yüklemez. Herkes kendi imtihanina gösterdiği sabirdan mesuldur.
Buraya o acımasızca yorumları yaptıktan sonra kendinize dönüp "aaa bak neleri varmış ben çok iyi bi anneyim o zaman" diyerek kendi egonuzu mu tatmin ediyosunuz nedir anlamadım.
Kadın zaten yeterince dertli bunalmis en son ihtiyacı olan sey acımasızca eleştiriler ve BEDDUALAR (ona hiiiicc akıl erdiremedim zaten.)

Unutmamak lazım kişinin başına gelen bela ağzından çıkan lafı takip eder.

benimsenemeyen evlat... iki kelime.
sadece iki kelime konu başlığı..

yazımı da okuması kadar yürek parçalayan iki kelime..
o kadar üzüldüm ki.
O yavru için, varken yok olan anne sevgisi için...

yazamayacağım daha fazla.

Siz ne önerirsiniz peki?

İki yasinda oglum var.. Yazinizi okuyunca gercekten oglunuza cok uzuldum... Bir an once cozmelisiniz.. Psikologa gorunun muhakkak..

Kızınıza kızım deyip oglunuza oğlan demeniz konuyu özetliyor . Yazınızı da mı psikolojininiz belirliyor .
Bence sizinki psikolojik bozukluk değil , kendi tercihiniz.

Yaw anladık üzülüyorsun, elinde değil vs vs ... Ama 2 yaşına kadar beklenir mi arkadaşım. 0-2 yaş çocukta güven bağının oluştuğu dönemdir ve siz ne kadar öyle olmadığını söyleseniz de o yavru mutlaka hissetmiştir sizde bir terslik olduğunu. Umarım bunun sıkıntısını daha sonra çekmez. Sizi bir noktaya kadar anlarım ama bu gecikmenizi anlayamam.En azından bundan sonrası için varınızı yoğunuzu bu meseleye çözmek için ortaya koyun. Eşinizin soğuma meselesine gelince, bence iyi bile dayanmış. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum da yüzünüze bile bakmazdım. Çok vicdan yaralıyıcı bir durum bu.

Tramva. .annenizin sizi cocuklugunuz da sevmemesini kız çocuk istemeyiz benimsememesi sizde bir yara açmış ve bunu kız çocuğunuzu daha çok sevip değer vererek gosteriyorsunuz. .yine aynı şekilde annenizin erkek çocuğa değer vermesi sizi istememesi sizde ağır bir yara birakmis bu anlamda bir çeşit intikam duygusu geliştiği için şu an beyninizin bir yerlerinde tekrar canlanmis. .ve acil psikolojik destek terapi almanız gerekli..

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimibenimde bi oğlum bi kızım var düşünüyorumda evet bazen küçük diye kızıma daha çok kayabiliyorum ama bu kesinlikle Ayrım değil,bi arkadaş yazmış bende ona katılıyorum siz eşiniz bu duruma sinirlendiği için çare arıyorsunuz isteseniz oğlunuzuda gayet seversiniz daha fazla yazamıcamizin yerinize bütün gece oğlunuzu düşünücem

Ayy ne desek size ne söylesek boş birincisi hamileyken bebginize sevgi hissetmednz mi ikincisi erkek çocuk mu istemiyordunuz 3 cusu 2 yıl olmus 2 yıldır nerdeydiniz neden tedaviye bu kadar geç kaldınız ne demek sevmiyorum ne demek bişey hissedemyrm yaa psikolojik sorununuz mu var yoksa bunun adına psikoljk diyip geçmek mi istysnz Rabbim kimseyi sizin durumunza dusurmesn kimseye de böyle anne vermesin geç bile kalmissiniz şayet yeni bu duruma dustuyseniz bunun anlamı bambaska cinsiyet ayrımı yapiosun uz peki bu zamana kadar hiç mi yakinlarinizin erkek çocukları yoktu onlara karşı da mı boyleydiniz sadece kız çocuklarını mi seversnz normalde yazık o çocugum sizin hislerinizin farkında ve o yüzden bu kada farklilik var kızınız da ilginizin farkında o da bi okadar simarmis çok merak edyrm ayrım yapmıyorum demissinizde ikisi ni de aynı ölçü de mi emzirdiniz ben bir psikolog değilim ama yanlış yoldasnz hemen yarın bi psklga gidin bu gidişle kötü şeyler olablr allah korusun sizede akıl fikir sağlık versin en kisa zamanda

Erkek çocukları oldum olası sevimsiz gelmiştir bana. Taki bigün gece ruyamda oğlum olduğunu görene kadar allahım o nasıl bir aşk o nasıl bi bağlılık duygusu hem evli bile değilim . Bence oğlunuzu kaybettiğinizi bian olsun düşünün o zaman ne kadar sevdiğinizi anlarsınız

İkisini de doğurmuşsunuz. Sevmemek mümkün değil. Öyle birşey hissediyorsanız da bu normal değil. Hayat hikayenizi bilmeden birşey diyemem. Bunun altında mutlaka birşeyler var. Profesyonel destek alın. Hatta öyle sıradan bir psikoloğa gitmeyin. İyi araştırın derim.

Evladın kızı erkeği olur mu hiç oda canımizdan bir parça.""oğlum bile diyemedigim bir oğlum var""cümlenize çok kızdım hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum..2 yaşındaki bir bebeği 15 yaşında bir çocuk gibi anlatmışsınız çok şaşırdım,,o daha bir bebek...Benim 8 yaşında hiperaktif yaramaz mi yaramaz hırçın bir oğlum var ne yani şimdi o yaramaz diye sevmeyecegim mi oğlumu canımı veririm oğluma..allahtan huysuz bir bebek değilmiş yoksa sevmemek için kılıfı bulurdunuz..Anneniz sizi ayırmış olabilir o onun günahi siz neden böyle davranıyorsunuz.Herkesten daha bilinçli olmanız gerekirdi ama doğru içten gelmiyorsa nasıl gelemez onuda anlamış deyilim ama yazık o yavruya..Millet nasıl bebek sahibi olmak için neler neler yapiyor.Anne var annecik var siz annecik olmuşsunuz yapay suni..Daha söylenecek çok laf var da söylemiyorum Allah diyorum böylelerine evlat veriyosun...

Oğlunu seviyorsun
evladini cok seviyorsun sadece bunu dışa vuramiyorsun yazdiklarinda evlatlarini cok seven onlara kiyamayan ama oglu konusunda kendini çaresiz hisseden bir anne profili canlandi
Merhametsiz degilsin sadece korkularin var

bu benim değil diyecek raddeye gelmedim asla. düşünmedim de. karışmış olamaz çünkü benim minyatürüm denecek şekilde bana benziyor
oyyy maşallah kuzucuga

Uzman destegi almaniz sart
Ama keske bnmde oyle oglum olsa dedim
İns oyle bir oglusum olur ilerde

Bana verin zaten iki taneymis :d psikolojik bir travma var ortada, lohusa depresyonu, tek tarafli islemis, acil psikiyatra gitmeniz lazim bu kadar ihmal etmeniz korkunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…