- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
yeminle ayakta alkışlıyorum sonuna kadar da katılıyorumAyyyyy iyiki cikti su psikolojik tedavi modasi her bokumuzu boyle ortebiliyoruz artik ne mutlu
Canim yemek yapmak istemiyo,killarimi bile alamiyorum cevap ayyyyy kusum sen psikolga git ,
Cocugumu sevmiyorum ,o cocuk gozumun icine bakiyor,iki yasinda toz aliyor,ben uhuhuhuhu sevemiyorum ,ayyyyy fistigim yazik sana senin psikolojin bozuk
ne psikolojiymis mubarek cin mali gibi zart bozuluveriyo..ama ayni psikolijiye sahip insan kizini seviyo Allah Allah..
Psikiyatrist ne diyecek merak ediyorum hmmmmmmmmmm hanimefendicim sizin vicdaniniza giden yollar tikanmis,Allah korkunuz kalmamis,utanmiyorsunuz o iki yasindaki masumdan dur ben iki doz prozact yazayim sip diye duzelirsiniz pehhhhhhhhhhhh
Ayyyyy iyiki cikti su psikolojik tedavi modasi her bokumuzu boyle ortebiliyoruz artik ne mutlu
Canim yemek yapmak istemiyo,killarimi bile alamiyorum cevap ayyyyy kusum sen psikolga git ,
Cocugumu sevmiyorum ,o cocuk gozumun icine bakiyor,iki yasinda toz aliyor,ben uhuhuhuhu sevemiyorum ,ayyyyy fistigim yazik sana senin psikolojin bozuk
ne psikolojiymis mubarek cin mali gibi zart bozuluveriyo..ama ayni psikolijiye sahip insan kizini seviyo Allah Allah..
Psikiyatrist ne diyecek merak ediyorum hmmmmmmmmmm hanimefendicim sizin vicdaniniza giden yollar tikanmis,Allah korkunuz kalmamis,utanmiyorsunuz o iki yasindaki masumdan dur ben iki doz prozact yazayim sip diye duzelirsiniz pehhhhhhhhhhhh
Ayy ne desek size ne söylesek boş birincisi hamileyken bebginize sevgi hissetmednz mi ikincisi erkek çocuk mu istemiyordunuz 3 cusu 2 yıl olmus 2 yıldır nerdeydiniz neden tedaviye bu kadar geç kaldınız ne demek sevmiyorum ne demek bişey hissedemyrm yaa psikolojik sorununuz mu var yoksa bunun adına psikoljk diyip geçmek mi istysnz Rabbim kimseyi sizin durumunza dusurmesn kimseye de böyle anne vermesin geç bile kalmissiniz şayet yeni bu duruma dustuyseniz bunun anlamı bambaska cinsiyet ayrımı yapiosun uz peki bu zamana kadar hiç mi yakinlarinizin erkek çocukları yoktu onlara karşı da mı boyleydiniz sadece kız çocuklarını mi seversnz normalde yazık o çocugum sizin hislerinizin farkında ve o yüzden bu kada farklilik var kızınız da ilginizin farkında o da bi okadar simarmis çok merak edyrm ayrım yapmıyorum demissinizde ikisi ni de aynı ölçü de mi emzirdiniz ben bir psikolog değilim ama yanlış yoldasnz hemen yarın bi psklga gidin bu gidişle kötü şeyler olablr allah korusun sizede akıl fikir sağlık versin en kisa zamandaHepinize selamlar. Uzun süredir birçok konu hakkında bu siteyi takip ediyordum. Ama burada konu açıp açmamak konusunda tereddüt içerisindeydim. Dört yıllık güzel devam eden bir evliliğim var. Tabii son iki yılı saymazsak. iki yaşlarında ikiz bebek sahibi bir anneyim. 27 yaşındayım bu arada. bi kızım bir de oğlum bile diyemediğim bi oğlum var. diyemiyorum çünkü benimseyemiyorum.
Aslında neden derseniz inanın ben de bilmiyorum. kızıma aşırı bi düşkünüm onu sevmiyorrum da diyemem. ben işin içinden çıkamıyorum ve bu eşimle de aramda problem yaratıyor
geleyim oğlanın özelliklerine. kızımın aksine sakin, sessiz, sevecen bir çocuk. bu zamana kadar bana hiç problem çıkartmadı. ama kızım ufak bir cadı. ağlar, yemek yemez, hatta bu yaşta burun bile kıvırıyor bazı şeylere.
oğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım. çok benziyorlar ama oğlanın farkı şu gözleri kızımınkinden daha büyük ve yemyeşil. yani bna çok benziyor ama yine de ısınamıyorum. her gören sevmek öpmek istiyor, birlikte fotoğraf çekiniyorlar.
düşünün bu ufaklık bana şimdiden yardım bile etmeye çalışıyor. kendi yemeğini bitirince daha doğru düzgün kendi yiyemeyen çocuk kardeşine yedirmeye çalışıyor. toz alırken beni izlemiş galiba. geçen temizlik yaparken toz almaya çalıştığını fark ettim. gece kardeşi uyanınca o da uyanıp kendince kardeşine ninniler söylüyor. kısacası herkes hayran, benim dışımda. eşim iyice sinirlenmeye başladı. oğlanın bana karşı sevgisini görünce de beni merhametsiz olarak tanımlıyor. geçen gece sabaha kadar ağladm. ben ne yapacağım şimdi? dünyanın en kötü en lanet annesi benim. ama böyle anlattım diye çocuğa eziyet ettiğimi sanmayın lütfen. bir gün dahi kardeşine aldığımdan kötü şeyler almadım. kardeşine sarıldıysam ona daha çok sarıldım. ama bu hissizlik niye?
randevu alıp bir psikoloğa görüneceğim. ama buraya da içimi dökmek istedim. uzun oldu özür dilerim
Oğlunu seviyorsunkızım kendisi bıraktı iki ay kadar önce. oğlum hala emiyor. emmek denmez ama arada bir estikçe emiyor :) ben de kendiliğinden bırakmasını bekliyorum kızıma yaptığım gibi. zaten kendi kendine sıklığını düşürüyor emzirmenin
evladini cok seviyorsun sadece bunu dışa vuramiyorsun yazdiklarinda evlatlarini cok seven onlara kiyamayan ama oglu konusunda kendini çaresiz hisseden bir anne profili canlandievet iksinden de vat. evet daha çok sevdi annem onları. birkaç mesaj önce de dedim, sadece bana değil babasına da çok yardımcı olur. babaannesi ve halasına da tabii. karakteri gereği yani. ben onun yüzüne bakmamazlık, öpmemezlik, ona dokunmamazlık asla yapmadım. dediğim gibi nefret ettiğim falan yok ki. sadece hislerim zayıf ve içim çok buruk. ben sırf onlara dokunup bu şekilde iletişim kurmak için her gece yarımşar saat masaj yapıp saçlarını okşuyorum.
oyyy maşallah kuzucugabu benim değil diyecek raddeye gelmedim asla. düşünmedim de. karışmış olamaz çünkü benim minyatürüm denecek şekilde bana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?