benimsenemeyen evlat

Annemle aram bozuk , Psikologa git düzelir

Aldatildim psikologum bozuldu

Kocam siddet uyguluyor , psikologa git
Hepsine eyvallah

Amaaa .. COCUGUMU sevemiyorum psikologa git diyenleri anlamadim
2 yasindaki cocuk Anneye yaranmak icin cirpiniyor elinde toz bezi , elinde kasik göze girmeye calisiyor yavrum gözlerim doldu okurken..
Psikolog yardimi almak istese 2 yil beklemezdi konu sahibi , ve gözde görülecek sekilde ayeim yapiyoki esi bile fark etmis ..
Herseyden önce burda yazarken bile KIZIMIN GÖZÜ BÖYLE , OGLANINKI BÖYLE diyor hala oglum diyemiyor ..

Çocuğa daha fazla yansıtmadan destek alın lütfen.
Söyleyecek çok şey var ama söylemiycem kırmak istemiyorum!
Benimsenmeye evlat? Oğluma ısınamıyorum nasıl cümleler bunlar ?

çocuk sizin bu hissizliğinizi anlamış gibi, size kendisini sevdirmek istiyor toz almaya çalışmalar, kardeşine ninni söylemeler falan yavrum kim bilir ne düşünüyor

Oglum bile diyemediğim oğlum var diyince bende çocuğu kaçırmışlar falan sandım biz bitane için bir taraflarımızı yırtıyoruz tonlarca para veriyoruz allah sana nasip etmiş sen değerini bilmiyorsun aklını başına al git tedavimi oluyosun napıyosun bari çocuğun psikilojisini bozma çok sinir oldum yaaaa

Ya tam siralicaktim.içimde kalsın hepsi.çok şey söylemek isterken susmak en zoru.nasıl bir insansiniz ki siz?psikolog yardimci olamaz size,zira vicdan insanlık ve annelik satmiyorlar.siz kötü kalpli birisiniz. Kim nederse desin. Öylesiniz.

bazı zor doğumlardan sonra anne depresyone giriyor çocuğu istemiyor falan eyvallah ama bu sizinki artık aşmış 2 sene olmuş yani insan evladını nasıl benimsemez? hani evlatlık olur, ne bilim elinin ilk evliliğinden olur falan ama o anlattığınız çocuk gibi çocuk ne olursa olsun her koşulda sevilir!

Eski eşimin annesi sizin gibiymis.
Kızına surekli ilgi gösteren,oğlunu aşağılayan,yanında yürümesine bile izin vermeyen,öpmek istediğinde çocuğunu iten!
Sonuç? Kisilik bozukluğu!
Böyle bir annenin varlığına inanamamstm ben evlenmeden önce ölmüştü.
Varmış demek !
Ayrıca şunu da ekliyim boyle büyüyen çocuk büyüyünce annesine şiddet uygulamaktan çekinmemiş.
Son olarak doğurduğunuz çocuğu sevmeyerek ilerde kimlere nasıl zarar vereceginizi bilseniz!!
Ne hakkınız var buna???
Keske okumasaydm konunuzu

Gecikmişsiniz yeteri kadar, inşaallah bundan sonra geciktirmeden uzman desteği alırsınız.

Annenizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Erkeklere karşı sorununuz olsaydı eşinize karşıda bu olurdu.

Z zeytinagaci , eşinizi nasıl seviyorsunuz peki ?

Hisleriniz icin sizi suclayamayiz belli ki psikolojik olarak boyle ama iki yıl geciktirrmek ne demek oluyor. Siz dilediğiniz kadar adalet deyin o kadar belli ki o cocuk bu sevgisizligi hissetmis
Cok aci gercekten çocuğa cok üzüldüm

Yuh olsun sana!
Bir çocuğa yapılacak en büyük zulm,onu sevgisiz bırakmak.Sen biyolojik bir taşıyıcıdan ibaretsin.
Anne değilsin,olamazsın şımarık kadın!!!

Bir de şöyle bir durum var
Ortada iki yaşında bir bebek var
Yabancı biri bile kendi çocuğu kadar olmasa da merhamet eder.
Sen o çocuğu el cocugu olarak bile görmüyorsun.Sen ondan nefret ediyorsun bence.Ben bole yorumladim

Sunu da eklemeden gecemicem
Esim de benden sogur ne demek yahu
Bencil bi insansin sen

Konuyu acmadan önce acaba hamile falanmi diye düsündum ki kisacasi ben dogumdan hemen sonra 2.ye hamile kaldim ve istenmeyen bi gebelikti ama rabbimin takdiri dedim.
Ama bi türlü kendimce benimseyemedim 2.ci cocuk nasil olcak napicam vs vs h3p kafami tirmaladi akrabalarin yok ilkinin pabucu dama atilcak demeleri beni hep cildirtti.
Hamileligm zor gecti halada öyle ama sonlara dogru alismaya kendimi alistirmaya basladim sanki ilk oglumu daha cok sevip onu birazda az sevecekmisim gbi geldi hep.
Bi arkadas birine yorum yazmis bigün onu okumustum bebek istenmedigini sevlmedigini hissederse ilerdede sorunlu bi cocuk olur diye sonra pismanlik yasadim oda benim evladim oda dogucak büyücek benden bi parca diye vicdan yaptim.
Hatta sabah doguma giricem biraz korku daha agir bassada heyecanda var tabiki evladinizi ayirmayin o size muhtac kiymayin o bebisede oda sizin evladiniz caniniz ki nekdr akilliymis kiziniz daha cadiymis o uslu masum cocugun günahi ne siizn gbi bi annesi olmasi mi ?
Bunu ona yasatmaya hakkiniz yok esiniz cok hakli.

Rabbim o cocugu sana muhtaç etmesin ne diyeyim şok oldum. İstersen 100 tane psikologa git hiçbiri senin içine zorla merhamette anne duygusu da sokamaz. Çocuğu olmayan kadınlar senin bu yazdıklarını okumazlar inş. Rabbim böyle bi kadına bile evlat verdin de benim neden yok diye isyan etmezler mi. Benimde bi kızım var. Şimdi oğluma hamileyim. Simdiden dua ediyorum rabbim bana evlatlarima eşit tarafta durma iradesi ver. Sevgileri içimde hep eşit olsun. Birine eksik birine fazla destek olmayayım diye. Kız erkek fark eder mi canlarimiz onlar bizim. Rabbim den gelen hersey başım gözüm üstüne.

yazıyı okuyunca ben bile sevdim yahu :) bence suçlamayın psikolojik olabilir erkek kardeşiniz var mı bilinçaltı zamanı (0-3 yaş arası) bir problem olabilir . ikiz bebeğim olmasını ilerde çok istiyorum ben:)
yaşları kaçtı fazla büyümeden siz gidin muayne olun çocuk büyüdünde hep ezik ve eksik hisseder kendini yavrum benim ama 0-3 yaş arası çok önemli bu yaşlarda ise bebekleriniz onun yanında kızınıza yüksek sesle konuşun ona aferin deyin bilinçaltında kalmasın biraz şakadan da olsa diğer kızınıza da hafif uyarılarda bulunup onun doğru davranışlarını ise takdir etmeniz gerekiyor arada denge olmalı yoksa birisi haylaz başına buyruk biri ise ilerde başarısız asosyal silik bir karakter olur inanın ruh sağlıgı beden den daha önemli tıpkı sizin de şu an yaşadığınız sorun gibi ve ilerde ona bunun benzerlerini yaşatmayın çocuklar sadece anneye güvenir güvenin sarsarsanız onu " ruhen " kayedersiniz

Benim aklım almıyor yazdıklarını okudukça bu gerçek olmaz olamaz diyorum anne olmak merhamet dolu olmak sevgi dolu olmak yeryüzündeki bütün çocuklara aynı gözle bakmak demek ki sen kendi çocukların arasında ayrım yapıyorsun birini sevginle büyütürken diğerini sevgisz bırakmak nedemek sakın fark ettirmiyorum deme yavrum okadar farkındaki sana yaranma derdinde sevginle şımarttığın kardeşine sırf onuda sev diye ilgileniyor annenden farkın yok senin psikolojim bozuk tantanası yapma zihniyet değişmedikçe kısır döngü gibi döner durur bu sevgisiz merhametsiz çocuk büyütmek ne demek aklım almıyor ve senin derdin evladın deil senin derdin eşinle aranız bozulur senden soğur yazık çok yazık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…