benimsenemeyen evlat

Kız çocuğusunuz diye çok mu itilip kakıldınız baba evinde acaba?

vurun abalıya ....

kadın sorununu anlatmış ve kendiside farkında yanlışlığın vicdan azabı çekiyor psikoloğa gidicem diyor..
ayrım yapmıyorum kızıma ne kadar zaman ayırıyorsam oğluma da ayırıyorum diyor.. eşit davranıyorum ama hissim bu yönde diyor..

ailesinde ezilmiş kız çocuk olduğu için yıllarca ( ki ne yaşadı bilemiyoruz)..

kadının annelik duygusu olmasa kızına karşı da sevgisi olmaz.. belli ki tamamen psikolojik ..

hatasının farkında yardım almak isteyen psikolojik sorunları olan bir anneye yok çocuğu bana verin yok bilmem ne ..

Çok üzüldüm,2 yaşında oğlum var ve herseyi anlıyor bişeye sinirlendiysem hemen yanıma gelip sevimlilik yapıyor beni guldurmeye çalışıyor vs. Sizin çocuğunuz da herseyin farkinda okadar sessizlik normal değil karakterlede ilgisi yok. Çocuk sevgi sıcaklığını hissetmiyor. Bi ömür böyle olur siz degismezsiniz,kimisi şanssız doğuyor işte.

Normal bir davranış değil.. Anne nasıl evladını sevmez? Hiç sevmeseniz çocuk sevmiyor bu da sapkın boyutu derim. Aynı anda, aynı bedenden doğurduğunuz 2 çocuktan birini nasıl sevmezsiniz. Acilen destek alın bunları asla kimseye anlatmayın çevrenizden, büyüdüğünde çocuğa anlatmasınlar.. Yazık.

Ya yoldan geecen herhangi bi cocuga içim ısınıo. Kanım kaynıyo.
Dünyadan bi haber en masum insnalarımız.
Çok şaşırdım gercekten.

bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...
bunu en iyi psikolog bilir.
ama üzülmeyin bunun altındaki sebep ortadan kalktığında oğlunuza olan hisleriniz normale dönecek emin olun :)
belki bastırılmış bir duygu ,belki lohusalığın etkisi, bunu ancak terapi ile çözersiniz...

Yorumların çoğu "ideal olan" düşünülerek yazılmış ama maalesef bu hayatın birde gerçekleri var. Tanıdığım bi ablamız vardı ne olursa olsun erkek çocuk sevmezdi. Çok dua ettim oğlum olmasın diye anlatmıştı birkere. Onun durumuda küçükken erkek kardeşinin kayırılıp, kendisinin ezilmesinden kaynaklanıyordu. Yani tamamen annesinin ona yaptığı haksızlıktan! Konu sahibi bu ciddi bir sorun psikologla olacak iş değil. Psikiyatriste gitmeniz şart. Arkadaşların çoğu çok acımasızca eleştirmiş, bu kadar üstünüze gelinmemeli bence durumun farkındasınız ve düzeltmek istiyorsunuz bu çok önemli bir adım. Kolaylıklar diliyorum.

az önce gördüm geç oldu kusura bakmayın. siteye alışmaya çalışıyorum. evet annemden gördüm. hem de en acımasızını
psikolog tek çareniz annenizdende oğluna karşı iyiydi demekki
tam tersi zaten anlattığınızdan başka açıklaması olmazdı
eşinizde bunu biliyorsa dest5ek olmalı b,ilmiyorsa mutlaka anlatın lütfen
bende bebek istiyorum deli gibi allah olmayanlarasa nasip etsin inş.

burda evlat aşkıyla yanan başta ben olmak üzerece binlerce kadın üye var. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz daha fazla birşey yazmak istemiyorum...........

Cahil ve terbiyesizce yorumlar yapmayın. Haddinizi bilin! Birisi de kadını dövmek isteyeceğini söylemiş... Resmen şov yapıyorsunuz. Psikolojisi bozuk bir kadına saldırarak içinizdeki çocuk sevgisini kanıtladığınızı zannediyorsunuz galiba. Kadının psikolojisi bozuk tekrar ediyorum! Kendi de durumun normal olmadığının farkında, oğlunu sevemediği için acı çekiyor. Doktora da gidecek. Kim oluyorsunuz da linç ediyorsunuz tanımadığınız bir kadını? Seviyesizler...

Yani ikisini birden reddetseniz doğum sonrası psikozu diyeceğim ama siz birini ayırıyorsunuz.. Birde bende mesela kız çocuklarını çok sevemem..Ama kendi çocuğum olsa ayırırmıydım bilmiyorum. Sanırım ayıramazdım..Büyük küçük ayırımı olabilir di ama ikizler bilemedim canım uzmanlar en iyisini bilir muklaka

Anne değilim, belki çok anlayamam hislerinizi ama düşününce içim acıdı gerçekten, sizin adınıza üzüldüm.
Bence de bir yardım almakla iyi edersiniz.
Arada birde Allah'a sığının bu konuyla ilgili ne bileyim dualar okuyun yardım isteyin. Belki içiniz ferahlar.
Çocuk belki şuan anlamıyor bu hissizliğinizi ama ileride anladığında çok büyük bir travma olabilir.

Oğlunuza talibim. Madem benimseyemiyorsunuz ve benimseyemeyeceksiniz verin çocuk anne sevgisinden mahrum kalmasın. Anne olmak için yıllarca didinen bir sürü kadın var burada.

hissizliğinize acıdım

bizim tanidikta cocugunu bi turlu kabullenemedi ama gercekten lohusalik depresyonundaydi,zamanla duzeldi..
ama siz lohusalik bunaliminda olsaniz kiziniz icin olup bitmezsiniz..
AYRIMDAN baska bisey degil yaptiginiz,arkasina siginmayin psikolojinin filan

siz adaletle hukmetmiyorsunuz ama Allahin adaleti buyuktur..

siz gorup gozetmeyin el kadar bebegi ama Allah gorur gozetir ve bu tavrinizi er yada gec burnunuzdan fitil fitil getirir..

psikologa gidin demiyorum bunun psikolojiyle ilgisi yok VICDANLA ilgisi var ve ne yazik ki oglunuzun sizin gibi bi annesi var..

Allahim evlat diye tutusanlara el kadar bebekler arasinda hakla adaletle davranacaklara evlat nasip etsin insallah.
siz bulmussunuz bunuyorsunuz..
kusura bakmayin ama kocaman bi YAZIKLAR OLSUN cikiyor agzimdan engel olamiyorum...yaziklar olsun

Çocuğu dövüyorum dememis eziyet ediyorum dememis.. Onunla da vakit geçiriyorum ilgi gösteriyorum ama benimseyemiyorum demis.. Sizin tek yaptıgınız sey burası bdv olmasına ragmen zaten sorunları olan insanlara agır elestirilerde bulunup iyice kòtü olmalarını saglıyosunuz.. Bi doktora gidin derseniz yeter sizin cocugunuz olmuyo diye onu size vermek zorunda degil ki siz nasıl bòyle birsey yazıyorsunuz anlayabilmis değilim

Valla senin olayin nedir bilmiyorum ama bende mesela 4 aylik bi erkek bebek annesiyim, bundan sonra cocugum olursa ki dusunmuyorum, oglum kadar sevemem diye dusunuyorum.. Henuz dogmamis bebegim icin yanlis tabi ki bu dusuncem ama.. Sana da allah yardim etsin sacma sapan dusuncelerden siyrilirsin bi an once umarim yazik o sabiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…