- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
Agapi ben konu sahibinin oğlunu sevmediğini vs..düşünmüyorum.bence eşinin dikkatini çekmek için bunu yapıyor.hani çocuklar anne-babaları onlarla ilgilenmeyince dikkat çekmek için iyi ya da kötü bir çok davranış yapar bu da onun gibi.ben konu sahibinin anne olarak değil de eş olarak ciddi bir bunalım yaşadığını düşünüyorum.sadece eşinin dikkatini çekmek ve belki de onu cezalandırmak için bunu yapıyor.Konu sahibi,
Oğlunuzu (sizin deyiminizle oğlanı) iki yıl sahte sevgiye mahkum ettikten sonra aniden gelen bu psikolog aşkı ve vicdan numaraları eşinizle aranız bozulmasın diye mi, yoksa gerçekten ama gerçekten oğlunuza üzüldüğünüz için mi?
Yani eşim umurumda değil, o kızdığı ve beni vicdansı gördüğü için değil gerçekten oğlum (yani oğlan) için tedavi olmak istiyorum diyebiliyor musunuz ?
Agapi ben konu sahibinin oğlunu sevmediğini vs..düşünmüyorum.bence eşinin dikkatini çekmek için bunu yapıyor.hani çocuklar anne-babaları onlarla ilgilenmeyince dikkat çekmek için iyi ya da kötü bir çok davranış yapar bu da onun gibi.ben konu sahibinin anne olarak değil de eş olarak ciddi bir bunalım yaşadığını düşünüyorum.sadece eşinin dikkatini çekmek ve belki de onu cezalandırmak için bunu yapıyor.
2 yıldır anne olan,yazdıklarından kurduğu cümlelerden,kendisini ifade ediş tarzından cahil olmadığı açıkça belli olan bir kadın kk ya konu açıp 5-10 sayfa yazışıp e tamam o zaman psikoloğa gideyim demez.
zaten aklı olan her insan bunun iki yıla varmadan halledilmesi gereken bir konu olduğunu bilir.
tamam işte olumsuz da olsa dikkat çekiyor bak.eşi ağlamış psikoloğa git demiş onunla konuşmuş bir nevi ilgilenmiş.Yani bakın ben 4-5 gündür kuzenimde kalıyorum. 11 aylık bebeği var. Şimdi evden çıkarken uyuduğu için öpemeden çıktım ve aklım fikrim herşeyim şu an onda. İlk defa gördüğüm bir bebeğe deli gibi bağlandım. Bir de bu kendi evladı. Yani sizin de yorumunuzda dediğini gibi nasıl bir ruh hali bende anlamıyorum.
Bence eşinin dikkatini çekmek için yapmıyor. Çünkü böyle yaparak eşinin dikkatini olumsuz olarak çekiyor. İlk mesajında da eşim artık kızıyor napmam lazım demiş yani eşi kızmasa ben gerçekten eminim ki psikoloğa gitmeyecekti. Bu ilk mesajında bariz belli. Derdi bana göre eşinin ona vicdansız demesi. Yoksa yazış tarzı bize oğlan oğlan. Kızıma ne alırsam oğlana da alıyorum. Hani bunu genelde üvey anneler kurar.
Anlayamadım bem o yüzden konu sahibini.
Yine de yaşamayan bilemez.
Hani işin içine eşini hiç katmasaydı, annem bana böyle yaptı bende o yüzden oğlumu sevwmiyorum napayım deseydi kimse tepki göstermezdi. Tepki gösterenlerin çoğu konu sahibinin eşi için doktora gitmek istediğini düşünmüş.
Eşi tepki verene dek bir kez bile çözüm aramamış olması beni rahatsz eden
tamam işte olumsuz da olsa dikkat çekiyor bak.eşi ağlamış psikoloğa git demiş onunla konuşmuş bir nevi ilgilenmiş.
bak sen de diyorsun eşi için doktora gidiyor.
evet kesinlikle düzgün bir psikologla bu iş çözülebilir . bu arada oğluma ayrım yapmıyorum demişsiniz ama eşiniz anlıyorsa o küçücük bebek daha çok anlıyordur hissdiyordur annesindeki sevgisizliği. ilerde annem beni hiç sevmedi.. hep görev olarak baktı şeklidne başlayan cümleler kurmasını istemiyorrsanız lütfen hastalıgınızın üzerine gidip iyileştirin kendiniziayy ben bundan 2 yıl önce kadardı sanırım sızınle aynı sıkıntıyı paylasan bır bayan dınlemıstım radyo da nasıl kötü olmuştum sorgulamıştım olabılırmı böyle sey ınsan evladına nasıl kıyar fılan kadın anlattıkça ölmüştüm ağlamaktan ama kadın ensonunda cozmustu yasadıgı surecı anlattı baya uzun uzun psıkolagla canım bunun cözumu başka yok yanı ama cok ıyı bır psikolog su devlet hastanelerındekı gıbı ıkı dakıkada al su ılacı ıc diyenlerden degıl gerçek anlamda senı bundan kurtaracak aktıvıtelere yöneltecek bu duygunuzu asacak bır doktorla cözersınız . o kadın böle basarmıstı. ama kendınıze ınanın karamsar dusuncelere çıkarın olurmu aklınızdan . radyodaki anlatan bayan oğlunun altını fılan bıle degıstırmıyodu fılan neler neler anlattı sen bu duruma uzulup buraya konu actına gore atlacaksın bence.
Yani bakın ben 4-5 gündür kuzenimde kalıyorum. 11 aylık bebeği var. Şimdi evden çıkarken uyuduğu için öpemeden çıktım ve aklım fikrim herşeyim şu an onda. İlk defa gördüğüm bir bebeğe deli gibi bağlandım. Bir de bu kendi evladı. Yani sizin de yorumunuzda dediğini gibi nasıl bir ruh hali bende anlamıyorum.
Bence eşinin dikkatini çekmek için yapmıyor. Çünkü böyle yaparak eşinin dikkatini olumsuz olarak çekiyor. İlk mesajında da eşim artık kızıyor napmam lazım demiş yani eşi kızmasa ben gerçekten eminim ki psikoloğa gitmeyecekti. Bu ilk mesajında bariz belli. Derdi bana göre eşinin ona vicdansız demesi. Yoksa yazış tarzı bize oğlan oğlan. Kızıma ne alırsam oğlana da alıyorum. Hani bunu genelde üvey anneler kurar.
Anlayamadım bem o yüzden konu sahibini.
Yine de yaşamayan bilemez.
Hani işin içine eşini hiç katmasaydı, annem bana böyle yaptı bende o yüzden oğlumu sevwmiyorum napayım deseydi kimse tepki göstermezdi. Tepki gösterenlerin çoğu konu sahibinin eşi için doktora gitmek istediğini düşünmüş.
Eşi tepki verene dek bir kez bile çözüm aramamış olması beni rahatsz eden
Merhaba yazdıklarınızın tamamını okudum. Her iletinizde öneriniz var mı diye sormuşsunuz, o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Ben okuduklarımdan oğlunu sevmeyen bir anne göremedim açıkçası. Oğlunu çok seven ama sevgisini ilgisini göstermeye çekinen bir anne gördüm. Bence sizin sorununuz oğlunuzla değil annenizle. Anneniz gibi olmaktan korktuğunuz -kızınızı ezmekten çekindiğiniz- için oğlunuza yaklaşamıyorsunuz. Duygularınızı bu kadar açık ve net ortaya koyabilmeniz de takdire şayan. Hele ki burda bunca yargısız infaz yapan insan varken. Ben sizi tebrik ederim. En azından sorununuzu bulmuş ve çözmeye çabalıyorsunuz. Çok kısa sürede hallolur merak etmeyin.Hepinize selamlar. Uzun süredir birçok konu hakkında bu siteyi takip ediyordum. Ama burada konu açıp açmamak konusunda tereddüt içerisindeydim. Dört yıllık güzel devam eden bir evliliğim var. Tabii son iki yılı saymazsak. iki yaşlarında ikiz bebek sahibi bir anneyim. 27 yaşındayım bu arada. bi kızım bir de oğlum bile diyemediğim bi oğlum var. diyemiyorum çünkü benimseyemiyorum.
Aslında neden derseniz inanın ben de bilmiyorum. kızıma aşırı bi düşkünüm onu sevmiyorrum da diyemem. ben işin içinden çıkamıyorum ve bu eşimle de aramda problem yaratıyor
geleyim oğlanın özelliklerine. kızımın aksine sakin, sessiz, sevecen bir çocuk. bu zamana kadar bana hiç problem çıkartmadı. ama kızım ufak bir cadı. ağlar, yemek yemez, hatta bu yaşta burun bile kıvırıyor bazı şeylere.
oğlan çirkin kız güzel mi acaba diye düşünürsünüz diye görünüşlerini de anlatayım. çok benziyorlar ama oğlanın farkı şu gözleri kızımınkinden daha büyük ve yemyeşil. yani bna çok benziyor ama yine de ısınamıyorum. her gören sevmek öpmek istiyor, birlikte fotoğraf çekiniyorlar.
düşünün bu ufaklık bana şimdiden yardım bile etmeye çalışıyor. kendi yemeğini bitirince daha doğru düzgün kendi yiyemeyen çocuk kardeşine yedirmeye çalışıyor. toz alırken beni izlemiş galiba. geçen temizlik yaparken toz almaya çalıştığını fark ettim. gece kardeşi uyanınca o da uyanıp kendince kardeşine ninniler söylüyor. kısacası herkes hayran, benim dışımda. eşim iyice sinirlenmeye başladı. oğlanın bana karşı sevgisini görünce de beni merhametsiz olarak tanımlıyor. geçen gece sabaha kadar ağladm. ben ne yapacağım şimdi? dünyanın en kötü en lanet annesi benim. ama böyle anlattım diye çocuğa eziyet ettiğimi sanmayın lütfen. bir gün dahi kardeşine aldığımdan kötü şeyler almadım. kardeşine sarıldıysam ona daha çok sarıldım. ama bu hissizlik niye?
randevu alıp bir psikoloğa görüneceğim. ama buraya da içimi dökmek istedim. uzun oldu özür dilerim
vicdansız mı bilemem belki de öyledir ama oğlunu kullandığı kesin.ve aslında aynı şeyi söylüyoruz seninle.evet eşi için.Evet işte bu yüzden tam da bu sebeple vicdansız olduğunu düşünüyorum kadesa :)
Eşi için
"Oğlan" için değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?