- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
Şuan acayip sinirliyim size nasıl olurya gözüne baktgi an içinin erimesi lazım bencilsiniz merhametsizsiniiz ah o yavruma benim eşinin yerinde olsam sana çok ağır konusurdum suan kendimi tutuyorum daha....
Babasının okul konusunda yardımcı olduğunu yazmış böyle bi konuda susmaz bence tamamen Pasifize değil demekkiBen şaşırmıyorum bazı evlerde reis anne oluyor.
Babada çıt yok, yönlendirme yok kadına uyum sağlıyor sadece onaylamasa bile.
Evet pek görülmediği için kabullenemiyor insan nasıl yaa diye.
Ama bir kaç örnek gördüm ben böyle.
Konu sahibi başta bu kadar ayrıntılı anlatsaydın bu kadar sert tepki almazdın.
Yaşayan bilir diye boşa demiyorlar.
Senin yaşadığını yaşasa başka biri erkek çocuk dünyaya getirmek bile istemeyebilirdi.
İyi olacağına inanıyorum. Öperim yavrularını
Herbirimiz hayat yolunda ilerlerken bilerek veya bilmeyerek birbirimizi yaralıyoruz.silinmez ama geride birakilmak zorunda..filizlenen bi hayat var..o bebek daha cok kucuk.
Cevap için çok teşekkürler :)ben isteyerek hamile kaldim oyle supriz kaza gibi bisey degildi,cok da guzel bi hamilelik gecirdim,rahat sIkintisiz..karnimdayken en yakin arkadasim can yoldasim gibi gelirdi bebegim..tabi ses yok aglama yok gaz sancilari yok.. dogdu oglum,ilk aylar her bebek ve anne icin zor tabi..benim durumuma bide yabanci memleket ve yalnizlik eklendi..bi karnima bakiyordum bide besikte yatan ogluma ve gozyaslarina boguluyordum..kabullenmek istemedim bedenimden ayrildigini..
hani ben kendimi annelige hazir hissediyordum,en azindan oyle zannediyordum ama dedigim gibi dogum sonrasi sartlarda beni biraz zorladi..yaninda nazini cekecek bi dedigini iki etmeyecek bi refakatcisi olan(anne olur kiz kardes olur) bi yeni anne benim gibi sIkintilara girmez diye tahmin ediyorum..
benim bi arkadasimda dogum yapti,o da benim tam tersim hamileligini kabullenemedi,hani erken dogum yapayim da kurtulayim diyordu..bebegi dogdu,annesi yaninda 3 ay kaldi..kadincagiz sabir tasi gibi kizinin her lafina kizmasina gogus gerdi,gonlunu hos tuttu ve benim arkadasim gercekten kolay siyrildi dogum sonrasi depresyondan ve ogluna gercekten cok tatli ve fedakar bi anne oldu..
oyuzden dogum sonrasi yaninizda guvenebileceginiz,nazinizi cekecek,delirdiginiz zaman lohusadir ne yapsa yedir diyecek biri varsa oyle cok bunalima girmezsiniz..tek yapacaginiz sey bebeginizle ilgilenmek olur
Babasının okul konusunda yardımcı olduğunu yazmış böyle bi konuda susmaz bence tamamen Pasifize değil demekki
Olmaz olsun öyle kadınlarda adamlardaGizli yardım etmiş olabilir o konuda.
Kadına göstere göstere tepki veremiyordur belki.
Bir adam tanıyorum karısı gelini ve dünürüyle küsüp adamı da küsmeye zorlamış.
Gelin ararsa konuşmayacaksın yasağı koymuş adam da uyuyordu bu saçmalığa çok şaşırmıştım mesela.
Ama kadının olmadığı yerde bunun kendi isteği olmadığını belli etmiş bir şekilde.
Böyle adamlar da var
HaklisinEvet uymayabilir uymadığı durumlar zaten genelde trajedi ama normal bi babada buna susmaz
Peki doğru o zaman
Açıklama için sağol
Peki neden annene dünyayı dar etmiyorsun ?
Hak etmiş çünkü
ben inandım size nedense. yaşadıklarınız da en fazla abartı vardır diye düşünüyorum. emin olun sizi tüm kalbimle destekliyorum umarım bu süreci geçer bebişlerinizle gönül rahatlığıyla yaşarsınız
Allaha havale edin ...Siz bunları düşünüp kendinizi üzmeyin..ne ile ve nasıl? öldüreyim mi? benim ypatığım hiçbir şey canını yakmaz. gidip kardeşlerimi mi öldüreyim yoksa?
Bu problemi kabullen bile bir baslangic bence iki cocugun sana agir gelmesi ilk ikiz bebege sahip olacagini ogrendiginde ki hislerin nasil bakacagim ne yapacagim kayginin bilinc altina islemesi ve hayalindeki bebek buna buyuk bir etken olabilir.Mesela cocugun olmadan once bile sana kiz bebekler daha sevimli gelebilirler aklindan kiz olsa mutlu olurum ama saglikli olmasi her seyden onemli diye icinden gecirmis olabilirsin buda kiz bebege daha fazla duskunluk gostermenin sebebi olabilir ve erkek bebegini istemeden bu sebeple disliyo olabilirsin.Durumun farkindasin ve cozum ariyorsun seni elestirenleri kiniyorum bunun farkinda bile olmayip normal bir seymis gibi hayatini devam ettirebilir o cocuguda agir tramvalar yasatabilirdin ama sen cozume odaklanmissin bir an once yardim almalisin
ay bıse dıycem ya acaba bı dna mı yaptırsan dıyede görusmusan sımdı bosver gıcık töbe est yarabbım bosver canım bence onune bak güzelce ıns olacak nıye olmasın herkes neler yasıyor ters yorum yapanlara sakın kızıp uzulme farklı ınsalarız bakış acımız fıkırlerımız farklı dıye dusun olurmu. ıyı sevındım ılk seansta sımdıden böle dusunuyorsan olur . bakma ınsanoglu neler neler yasayan var kendınden nefret eden bıle var burda okudum hemde ıntahar fılan önemlı olan ıyılestırmek ıcın adım atmak bıde ne dıcem bu dusuncelerıde at artık kafadan yavaş yavaş güzel güzel seyler dusun olurmu
Allaha havale edin ...Siz bunları düşünüp kendinizi üzmeyin..
Peki anneniz size bu lafları söylerken babanız nerdeydi? Siz neden babanıza söylemediniz böyle bir şeyi? Farkında mısınız bilmiyorum ama çok ağır bir laf bu.Nasıl kimse tepki vermedi bu laflara?
Kusura bakma da at gözlüğüyle bakmaktan vazgeç. Karşındaki bir insan, sen olmasan da.Peki hadi bizi bırakın da kendi eşi bile bu duruma üzülüp ağlamış konu sahibini vicdansız ve merhametsiz olmakla suçlamış. Buna ne diyeceksiniz, nasıl savunacaksınız merak ediyorum.
Ayrıca kimler bi sahipsiz yavruya annelik yapıyor, bunu bilemezsiniz. Burda belki onlarca kadın doğurmadığı halde annedir. Bu dile getirilmiyor diye böyle bir örnek verip genelleme yapamazsınız.
Ben şaşırmıyorum bazı evlerde reis anne oluyor.
Babada çıt yok, yönlendirme yok kadına uyum sağlıyor sadece onaylamasa bile.
Evet pek görülmediği için kabullenemiyor insan nasıl yaa diye.
Ama bir kaç örnek gördüm ben böyle.
Konu sahibi başta bu kadar ayrıntılı anlatsaydın bu kadar sert tepki almazdın.
Yaşayan bilir diye boşa demiyorlar.
Senin yaşadığını yaşasa başka biri erkek çocuk dünyaya getirmek bile istemeyebilirdi.
İyi olacağına inanıyorum. Öperim yavrularını
ne ile ve nasıl? öldüreyim mi? benim ypatığım hiçbir şey canını yakmaz. gidip kardeşlerimi mi öldüreyim yoksa?
NeeeKusura bakma da at gözlüğüyle bakmaktan vazgeç. Karşındaki bir insan, sen olmasan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?