benimsenemeyen evlat

Şuan acayip sinirliyim size nasıl olur ya gözüne baktgi an içinin erimesi lazım bencilsiniz merhametsizsiniiz ah o yavruma benim eşinin yerinde olsam sana çok ağır konusurdum suan kendimi tutuyorum daha....

Keşke bir de son sayfaları okusaydınız :)

Babasının okul konusunda yardımcı olduğunu yazmış böyle bi konuda susmaz bence tamamen Pasifize değil demekki

silinmez ama geride birakilmak zorunda..filizlenen bi hayat var..o bebek daha cok kucuk.
Herbirimiz hayat yolunda ilerlerken bilerek veya bilmeyerek birbirimizi yaralıyoruz.
Bilinçaltımız savaş alanı. Kimi az kimi çok kanlı.
Silemiyoruz maalesef üstünü örtebiliyoruz sadece.
Dediğiniz gibi sıkıca örtebilenler daha berrak zihinle yola devam ederken örtüsü kısa gelenler sancı çekiyor.
Bazı şeylerin yolunda gitmediğini farkedip yoluna sokma çabasına girenler de bence gereğini yapmış oluyorlar.
Allah konu sahibinin ve hepimizin yardımcısı olsun.

Cevap için çok teşekkürler :)

Babasının okul konusunda yardımcı olduğunu yazmış böyle bi konuda susmaz bence tamamen Pasifize değil demekki

Gizli yardım etmiş olabilir o konuda.
Kadına göstere göstere tepki veremiyordur belki.

Bir adam tanıyorum karısı gelini ve dünürüyle küsüp adamı da küsmeye zorlamış.
Gelin ararsa konuşmayacaksın yasağı koymuş adam da uyuyordu bu saçmalığa çok şaşırmıştım mesela.

Ama kadının olmadığı yerde bunun kendi isteği olmadığını belli etmiş bir şekilde.

Böyle adamlar da var

Allah yardımcınız olsun
İlk mesajınızı ve daha sonra yaptığınız açıklamayı okudum..
Yaşadıklarınız sahiden çok üzücü
Ama sizi seven bir eşiniz,güzel yavrularınız var..
Sizin kötü günler geçirmenize sebep olan insanlar yüzünden ;kendi yavrunuza ailenize ve kendinize kıymayın..
Psikolojik destek almanız çok uygun olmuş..
Umarım herşeyi bir kenara bırakıp hayatınıza devam edebilirsiniz..

Olmaz olsun öyle kadınlarda adamlarda

Peki doğru o zaman
Açıklama için sağol
Peki neden annene dünyayı dar etmiyorsun ?
Hak etmiş çünkü

ne ile ve nasıl? öldüreyim mi? benim ypatığım hiçbir şey canını yakmaz. gidip kardeşlerimi mi öldüreyim yoksa?

çok ama çok teşekkür ederim

alıyorum ve alacağım. çok teşekkür ederim

çok ama çok teşekkür ederim. desteğinizi esirgemediniz. Allah size de sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Peki anneniz size bu lafları söylerken babanız nerdeydi? Siz neden babanıza söylemediniz böyle bir şeyi? Farkında mısınız bilmiyorum ama çok ağır bir laf bu.Nasıl kimse tepki vermedi bu laflara?

tepki verecek kimsem yoktu ki. babam da korkarak yardım ederdi bana. ben bir de o zamanki aklımla kimse duymasın diye saklamıştım. duysalar bile namusuma dil uzatırlar diye korktum.

Kusura bakma da at gözlüğüyle bakmaktan vazgeç. Karşındaki bir insan, sen olmasan da.

çok teşekkür ederiz. zaten şuan ikisini de uyandırıp öpmek istiyorum ama kıyamadım. inşallah kalkarlar birazdan da severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…