benimsenemeyen evlat

İkiz bebeklerim var benim de...
Ama ayrım yapmıyorum asla !
Düşünmedim mi düşündüm nedense.acaba birini daha çok seviyorum denebilir mi diye sordum kendime...Hayır asla!

İkisi de farklı farklı huylara sahip ama ikisi de canım. .

Size verecek tek bi cevabım yok . Çünkü çok çok şaşkınım.kesinlikle destek alın, hiç normal değil bu düşünceler. Üzüldüm oğlunuza

Abiniz yada erkek kardeşiniz mi var. Ailen onlara senden çok mu önem verdi. O nedenle mi kızına önem veriyorsun ki

Oğlun kendisinin sevilmediginin farkinda. Sev diye yardım etmeye çalışıyor. O çocuk akliyla.

evet iksinden de vat. evet daha çok sevdi annem onları. birkaç mesaj önce de dedim, sadece bana değil babasına da çok yardımcı olur. babaannesi ve halasına da tabii. karakteri gereği yani. ben onun yüzüne bakmamazlık, öpmemezlik, ona dokunmamazlık asla yapmadım. dediğim gibi nefret ettiğim falan yok ki. sadece hislerim zayıf ve içim çok buruk. ben sırf onlara dokunup bu şekilde iletişim kurmak için her gece yarımşar saat masaj yapıp saçlarını okşuyorum.

Küçükken abiniz ya da erkek kardeşiniz daha mı çok sevildi ? Taciz gibi bir durum yaşamış olsanız eşinize de böyle yaklaşırdınız sanki. Var mı erkek kardeşiniz ?

Çok üzüldüm hem sizin hemde yavrunuz adına.Hemen psikolojik destek alın altta yatan nedenler vardır illa.daha fazla ilerlemeden hemen gidin bence

Acaba hastanede çocuklar karıştı mı? Size de bilmeden bu nedenle kendi çocuğunuz gibi gelmiyor olabilir mi?

insan başına gelmeden bilemiyor. karşıdan bakan ben olsam aynı yorumu, hatta daha fazlasını yapardım. haklısınız. geciktim. ama şuan yapabileceğim her şeyi önüme serdim ve çoktan harekete geçtim. yorumunuz ve zamanınız için de teşekkür ederim. farklı bi bakış açınız olduğu için, en azından çoğu kişiden farklı, önerilerinizi bekliyorum eğer zamanınız varsa. yanlış anlamayın lütfen bunu samimi bir şekilde rica ediyorum yalnızca. çünkü şuan her öneriye ve çözüm yoluna ihtiyacım var.

Acaba hastanede çocuklar karıştı mı? Size de bilmeden bu nedenle kendi çocuğunuz gibi gelmiyor olabilir mi?

bu benim değil diyecek raddeye gelmedim asla. düşünmedim de. karışmış olamaz çünkü benim minyatürüm denecek şekilde bana benziyor

Zavalli oğlunuz. Hayata sanki 1-0 baslamis şimdiden.insan evladini nsl sevemez ya. Kanin canin o senin.

Tek önerim tabi ki acil olarak doktora gitmeniz.Bu burada konu açarak çözülecek bir durum değil.Çok geç kalmışsınız zaten.2 yıl geçmiş aradan.Bu anormal durumu farkettiğiniz an gitmeniz lazımdı.Ben olsam korkardım.Gerçekten başıma böyle bir şey gelse ben niye böyle oldum diye korkup paniklerdim yani.Hayret ettim siz bu kadar nasıl durabilmişsiniz.Bence hemen yarın bir doktora gidin,durumunuzu anlatın,acil olarak çözülmesi lazım bu işin çünkü.Her geçen saniye o çocuğa yazık.Hissetmiyor zannetmeyin,mutlaka bir şeyler seziyordur çocuk.Doktora gidin bakalım sorun neymiş,ona göre bir yol izlersiniz artık.Tedavi olmanız gerekirse aksatmadan tedavinizi olun.İnşallah bir an önce düzelirsiniz.

Anneniz sizi cokmu ayırdı sevmediği çünkü bende kız çocuklarına duskunum

annem dört yıldır beni aramadı bile. 23 yaşında evlenmemin sebebi de o aslında. yoksa erken olduğunu düşündüğüm bir yaştı. ama eşim bilmediği şeyler olduğu halde ağlaya ağlaya beni evden aldı, o gün nikah kıydık zaten. babam da annemin korkusuna sevemedi zaten.bana gizli gizli harçlık verirdi. beni sevmek için okul çıkışlarıma gelirdi çünkü evde benim sevilmem resmen yasaktı. abime zorla dövdürürdü beni annem. kardeşimin ödevlerini yapayım diye geceleri uyumama izin yoktu.

Yahu sevmesen niye yazasın buraya gayette seviyorsun , uyumlu bir çocukmuş diğeri huysuz olduğu için mecbur ilgi kayıyordur.Ayrıca kız çocuğu goruntu itibari ile daha sevimli durur görsel olarak kızın sevimli gelmesi normal hiç hiç sevmemekle ilgisi yok.Eşin bir daha bunun için laf ederse cevabını ver ver ki hislerin normale dönsün.

Ben en iyisi susim konusursam ağır olur sizin için yazık. Goren duyan sanır evlatlık!
Derhal psikolaga gorunun ve bu hissi değiştirin yazık günah o melege

evet malasef ılk bakıldığında cok garıp geliyor değilmi ya nasıl sabi çocuk sevılmezmı nasıl olur falan . ama bır araştırın bu bır psıkolojık bır durum . 2 yıl dıyorsunuz ama maalesef bır araştırın daha bınbır hevesle hamıle kalıp bu tur psıkolojıye gıren var kı daha anne karnındayken bebek bu sızın duygularınız bellegınız la alakalı yanı sızın elınızde degıl yanı tabırı caızse bır hastalık gıbı bır sey . nasılkı en basıtı nezle olduğunuzda bronşlarım bunu bana nsıl yapar dıye sorgulayamıyorsunuz sebebı var usutmek yada nebılım tıbbı acıklacak cok sey ama hastalık degılmı buda böyle bırsey psıkolojıde tanımı var ve bu bır hastalık ben bunu ılk defa bu bayandan duymuyorum araştırın bır cok hamıle bayanda bundan korkar cocugu benimseyememek var bayanlar tamam kabul edılmesı cok zor bır durum ama böyle bısey var . evet bayan farkında ama bunu far ettıgını bıle kabul edemiyor ınsan . bence konu sahıbı güzel bır adım atmış . gıden güzelce allahın ıznıyle gececktır. bıde cocugu bana verın dıyecem fılan demeler yok lütfen ....

teşekkür ederim. yarın sbah erkenden iki saatlik bir randevum var. doktorun her önerisine harfi harfine uayacağım bundan eminim. ayrıca ben konu açarak halletmeyi asla düşünmedim. tam tersine takip etmeme rağmen randevu almadan açmayı doğru bulmadım. yalnızca anlatarak kendime enufak ayrıntısına kadar her şeyi hatırlatıp, yarın doktora önemli gelebilcek şeyleri belirlemye çalışıyorum kafamda.

Şu yazdıklarınızdan gün gelip çok utanacaksınız keşke böyle bir konuyu hiç açmasaydınız direk doktorla halletseydınız

evet gördüm hem de fazlasıyla. ve bence de o yüzden bunların hepsi. erkek evlatlarını çok seven annemi bana ve şu küçücük bebeğe yaşattığı şeyler için asla affetmeyeceğim
Bunu nasil asabilirsiniz acaba ? Belki hipnozun faydasi olur.Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum cok da suçluluk duymayin bu da sizin imtihaniniz sonuçta cocugunuza bakiyorsunuz ilgileniyorsunuz ayrım yapip onu sevgisiz birakmiyorsunuz..Kafaniza takip surekli konustukca sorunlar buyur psikologla konuşun ama baskalarina acmayin.Burada da cogu insanin yaptigi gibi sadece yargiliyorlar anlayamiyorlar.Allah yardimciniz olsun.

çok teşekkür ederim anlayışınız için. başıma gelmemiş olsa ve biri bana bunu anlatsa neler neler söylerdim. ama şuan kendimi bile tam olarak hissedemeyecek durumdayım. eziyet ediyormuşum gibi algılanmasın lütfen artık. ben kimseye de veremem onu

Canim seni anlıyorum senin bu hallerin nefretin altta yatan nefretinden ileri geliyor tatlım o bir masum cenneti gorenilirsin ona bakınca senin ciddi terapiye ihtiyacın var bu sorunu asmalisin

Şu yazdıklarınızdan gün gelip çok utanacaksınız keşke böyle bir konuyu hiç açmasaydınız direk doktorla halletseydınız
bence gun gelecek eyvah ben ne yazmışım oraya diye siz utanacaksınız hanfendı mılet nelerını yazıyor nasıl bır cümle allah askına bu . buyuk konuşmayın ıste paylaşma bılmeyne toplumun gızlı yaraları ona soyleme buna soyleme gıt doktorla hallet falan ayy cok sasırdım bu nedır yahu mıllet cınselını bıle paylaşırken tobe yarebbım yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…