Şu yazdıklarınızdan gün gelip çok utanacaksınız keşke böyle bir konuyu hiç açmasaydınız direk doktorla halletseydınız
cok sukırkı halınıze vet sızde ılerlemıs bısey yok dedım gıbı evladının altını günlerce degısmeyen sutunu vermeyen neler neler duydum ben sen öle bıle degılsın vıcdanın sızlıyosa sen bunu asarsın emın ol ılk basta dedım gıbı doktorluk bu ıs kımsenın ne dedıgıne kulak asma bu bır psıkolojık durum buda sen ne ılksın nede sonsun merak etme rabbım beterinden saklasın .çok teşekkür ederim anlayışınız için. başıma gelmemiş olsa ve biri bana bunu anlatsa neler neler söylerdim. ama şuan kendimi bile tam olarak hissedemeyecek durumdayım. eziyet ediyormuşum gibi algılanmasın lütfen artık. ben kimseye de veremem onu
Ben çocuğu bana verin falan yazmadım,başkalarının yorumlarıyla karıştırdınız sanırım.Ama onu söyleyenlerde üzüldükleri için mecaz anlamda demişlerdir zaten.Konu sahibi arkadaşın durumunun bir hastalık olduğunu bende biliyorum araştırmama gerek yok.Bunu bildiğim için zaten neden 2 yıl bekledin diyorum.Sizin dediğiniz gibi hamile kadınlarda olan durumdan değil bu.Konu sahibinin 2 çocuğu var 1 tanesine karşı böyle hissediyor.Hani lohusa depresyonu gibi bir durum değil yani,öyle olsaydı 2 çocuğa karşıda aynı şeyleri hissederdi bence.Yani öyle çok basit bir durum değil,çok anormal bir şey.O yüzden bunu farkettiği an bir doktora gitmesi lazımdı,çok geç kalmış,bundan bahsediyorum.Yine doktora gider ama 2 yıl büyük bir zaman kaybı olmuş.evet malasef ılk bakıldığında cok garıp geliyor değilmi ya nasıl sabi çocuk sevılmezmı nasıl olur falan . ama bır araştırın bu bır psıkolojık bır durum . 2 yıl dıyorsunuz ama maalesef bır araştırın daha bınbır hevesle hamıle kalıp bu tur psıkolojıye gıren var kı daha anne karnındayken bebek bu sızın duygularınız bellegınız la alakalı yanı sızın elınızde degıl yanı tabırı caızse bır hastalık gıbı bır sey . nasılkı en basıtı nezle olduğunuzda bronşlarım bunu bana nsıl yapar dıye sorgulayamıyorsunuz sebebı var usutmek yada nebılım tıbbı acıklacak cok sey ama hastalık degılmı buda böyle bırsey psıkolojıde tanımı var ve bu bır hastalık ben bunu ılk defa bu bayandan duymuyorum araştırın bır cok hamıle bayanda bundan korkar cocugu benimseyememek var bayanlar tamam kabul edılmesı cok zor bır durum ama böyle bısey var . evet bayan farkında ama bunu far ettıgını bıle kabul edemiyor ınsan . bence konu sahıbı güzel bır adım atmış . gıden güzelce allahın ıznıyle gececktır. bıde cocugu bana verın dıyecem fılan demeler yok lütfen ....
Bunu nasil asabilirsiniz acaba ? Belki hipnozun faydasi olur.Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum cok da suçluluk duymayin bu da sizin imtihaniniz sonuçta cocugunuza bakiyorsunuz ilgileniyorsunuz ayrım yapip onu sevgisiz birakmiyorsunuz..Kafaniza takip surekli konustukca sorunlar buyur psikologla konuşun ama baskalarina acmayin.Burada da cogu insanin yaptigi gibi sadece yargiliyorlar anlayamiyorlar.Allah yardimciniz olsun.
Pardon konu sahibi ben değilim konuya yorum yapın benim yazdıklarıma değilbence gun gelecek eyvah ben ne yazmışım oraya diye siz utanacaksınız hanfendı mılet nelerını yazıyor nasıl bır cümle allah askına bu . buyuk konuşmayın ıste paylaşma bılmeyne toplumun gızlı yaraları ona soyleme buna soyleme gıt doktorla hallet falan ayy cok sasırdım bu nedır yahu mıllet cınselını bıle paylaşırken tobe yarebbım yahu .
bence gun gelecek eyvah ben ne yazmışım oraya diye siz utanacaksınız hanfendı mılet nelerını yazıyor nasıl bır cümle allah askına bu . buyuk konuşmayın ıste paylaşma bılmeyne toplumun gızlı yaraları ona soyleme buna soyleme gıt doktorla hallet falan ayy cok sasırdım bu nedır yahu mıllet cınselını bıle paylaşırken tobe yarebbım yahu .
Hayir yanlış dusunuyorsunuz eger boyle herkesin sizi acimasizca yargilamasini kabullenirseniz kendinize karsi ofke duyarsınız kendinizden nefret edip depresyona girersiniz önce kendinizi kotu bir anne olmadiginiza ikna edin.Iyi bir psikolog size cok iyi gelecek inşallahçok teşekkür ederim. yargılanmak da bir çeşit öneri gibi geliyor aslında. inanın şuan her söze, çözüm yoluna gidebilecek her kelimeye o kadar ihtiyacım var ki.
hayır zaten ben sız dedınız demedım bıde bana verın falanlar dıyorum sız bana verın yazdınız demedım mecazda olsa nebılım kötü geldı bana . bıde hayır lohusa depresyonundan bahsetmedım ben cocugunu benımseyememe var anne karnında bıle başlıyor bu dedım fark edıyosun ama kabullenemısun dedım buda zaman alıyor dedım 2 yıl ondan gecebılır dedım 12 sene bunu kabul etmeyip 12. senenın sonunda doktora gıden bılıyorum ben yanı dedıgınız gıbı agır bır durum aslında ama ıste ınsanın kabul evresıde var ısın ucundaBen çocuğu bana verin falan yazmadım,başkalarının yorumlarıyla karıştırdınız sanırım.Ama onu söyleyenlerde üzüldükleri için mecaz anlamda demişlerdir zaten.Konu sahibi arkadaşın durumunun bir hastalık olduğunu bende biliyorum araştırmama gerek yok.Bunu bildiğim için zaten neden 2 yıl bekledin diyorum.Sizin dediğiniz gibi hamile kadınlarda olan durumdan değil bu.Konu sahibinin 2 çocuğu var 1 tanesine karşı böyle hissediyor.Hani lohusa depresyonu gibi bir durum değil yani,öyle olsaydı 2 çocuğa karşıda aynı şeyleri hissederdi bence.Yani öyle çok basit bir durum değil,çok anormal bir şey.O yüzden bunu farkettiği an bir doktora gitmesi lazımdı,çok geç kalmış,bundan bahsediyorum.Yine doktora gider ama 2 yıl büyük bir zaman kaybı olmuş.
Yahu sevmesen niye yazasın buraya gayette seviyorsun , uyumlu bir çocukmuş diğeri huysuz olduğu için mecbur ilgi kayıyordur.Ayrıca kız çocuğu goruntu itibari ile daha sevimli durur görsel olarak kızın sevimli gelmesi normal hiç hiç sevmemekle ilgisi yok.Eşin bir daha bunun için laf ederse cevabını ver ver ki hislerin normale dönsün.
ben lafımı koyar cekılırım dıyorsun yanı elestırı alamam dıyorsun yanı pekı sende haklısın ne dıyelımPardon konu sahibi ben değilim konuya yorum yapın benim yazdıklarıma değil
Çok şaşırdım açıkçası Nasıl olur böyle bişi diye dillendirmek yerine direk doktorla çözün istedim kendimi koydum kendi oğlumu koydum bu durum yerine gözlerim doldu oğlunuz size hayranlıkla bakarken sizin içinizdeki bu duygular çok büyük haksızlık küçücük yavruya durum derin olduğundan en kısa sürede doktorla halledin en kısa sürede çözülür inşallah bu sorunutanacağım gün gelsin de ben ömrüm boyunca utanmaya hazırım. yeter ki şu problemim çözülsün. ben hissettiklerim yüzünden, burukluğum yüzünden uzun zamandır zaten utanıyorum hanımefendi. tek isteğim bir çözüm yolu bulmak.
Ne diye benimle tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum yaptığım. Yorumun hesabını size vermiycemben lafımı koyar cekılırım dıyorsun yanı elestırı alamam dıyorsun yanı pekı sende haklısın ne dıyelım
12 sene sonra doktora giden insan hiç gitmesin daha iyi.O kadar zaman beklenir mi yahu? İnsan ne kadar ilgi göstermeye çalışsada,içinden gelerek davranmadığı için çocuklar bunu hisseder ve psikolojileri çok kötü etkilenir bu durumdan.O yüzden böyle şeylerde hiç vakit kaybetmeden doktora gidilmeli ve problem çözülmelidir.hayır zaten ben sız dedınız demedım bıde bana verın falanlar dıyorum sız bana verın yazdınız demedım mecazda olsa nebılım kötü geldı bana . bıde hayır lohusa depresyonundan bahsetmedım ben cocugunu benımseyememe var anne karnında bıle başlıyor bu dedım fark edıyosun ama kabullenemısun dedım buda zaman alıyor dedım 2 yıl ondan gecebılır dedım 12 sene bunu kabul etmeyip 12. senenın sonunda doktora gıden bılıyorum ben yanı dedıgınız gıbı agır bır durum aslında ama ıste ınsanın kabul evresıde var ısın ucunda
Ben bir turlu size inanamiyorum ,ya ben cok fesatim ya siz yalanci bilemedim ...
Nedense ilk mesajda hic annenizden bahsetmediniz ,Kk nin naif ,yumusak kalpli hatunlari acaba cocukken bir sey mi yasadiniz deyince top birden ilk mesajda hic bahsedilmeyen anneye atildi ve gunah kecisi bulundu..
Ikincisi hic psikolog randevusu aldiginizdan bahsetmemis olmaniza ragmen hooopp iki saatlik hem de yarin doktor randevunuz cikti ..
Size diyebilecegim tek sey umarim sevmediginiz oglunuzla imtihana cekilmezsiniz ..O sevmediginiz ,benimseyemediginiz oglunuz sizi bir gun utandiracaktir ben buna adim gibi eminim ..
Ve umarim akli basinda olan kocaniz sizden kurtarir o yavrucagi ..
Sizin icin temennim yok maalesef..Yazik。
evet cok haklısınız ama maalesef bazı vakalar böle hanfendı aslında en doğrusu dedıgınız sekılde derhal gıdılmelı ama bılemıyorum .12 sene sonra doktora giden insan hiç gitmesin daha iyi.O kadar zaman beklenir mi yahu? İnsan ne kadar ilgi göstermeye çalışsada,içinden gelerek davranmadığı için çocuklar bunu hisseder ve psikolojileri çok kötü etkilenir bu durumdan.O yüzden böyle şeylerde hiç vakit kaybetmeden doktora gidilmeli ve problem çözülmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?