Benimsorunum

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
329
100
18
28
Aylar once nomu kapatmistim bide telimi sifirlamistim yapar yapmazda istegrama girdim hatali giris deyip kapattigim numarama sms gdyo ve o da kapali nasil olcak basina gelen varmi

Aylar once nomu kapatmistim bide telimi sifirlamistim yapar yapmazda istegrama girdim hatali giris deyip kapattigim numarama sms gdyo ve o da kapali nasil olcak basina gelen varmi
Hesabınızı cep numaranızla mı açmıştınız?

sosyal medyadan bende anlamıyorum bilen arkadaşlar yazsa bilgilensek (hayatımda ilk defa facebook bu yıl açtım çok geride kaldim)

Eğer hesabınıza bağlı bir Facebook adresi falan yoksa şifrenizi hatırlamaktan ya da numarayı yeniden çıkarttırmaktan başka çareniz yok? Hesabınızı e postasız mı açmıştınız?

Hesabınız için eposta girmemiş miydiniz? 😬 numaranız kapandığı için hesabınız devre dışı kaldı sanırım.Epostanız var ise geri alabilirsiniz diye biliyorum ama yoksa hesabınıza hiç giremeyebilirsiniz.

Hesabınız için eposta girmemiş miydiniz? 😬 numaranız kapandığı için hesabınız devre dışı kaldı sanırım.Epostanız var ise geri alabilirsiniz diye biliyorum ama yoksa hesabınıza hiç giremeyebilirsiniz.
E postaya gdyo bildrim ama açmamistim e posta degil aslinda kulanici ismi hesabimi çalsam keske

Back
X