benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

adale86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
501
0
0
İstanbul
selam kızlar
ben 57 kiloyla başlıyorum diyetime .hedefim 52 kilo olmak .
enle başlamak istyenler gelsin beklerimm.....

bugün yediklerimi yazayım
sabah
bir dilim kepek ekmeği
domates
3 siyah zeytin
bir kk light kaşar
bir fincan çay
arada iki tane küçük kurabiye
bir porsiyon kiraz
öğlen iki dolma ekmeksiz
bir bardak limonata .

ben 63 kiloyum hedefim 50 olmak
sabah kahvaltıda gevrek yedim sütle
öğle
biraz haşlanmış et
küçük bir kase yoğurt
salata
1 tane etimek akşam yine gevrek :)

Ben de geleyim mi. Kendim de bir topik açtım ama kimse gelmedi. Tek başıma da zayıflayamam. 1,5 ay içinde 55 olmak istiyorum, şu an ki kilom 63.5

canım haftada bir kilo versem yeter bana valla .yazalım yediklerimizi falan buraya birbirimize destek verelim.

bence de çok iyi olur bir de duyduğumuz diyet önerilerini falan da yazarız :) mesela benim en büyük problemim su su içmeyi unutuyorum

elimden geldiğince zorluyorum bugün sadece 2,5 bardak içmişim mesela hemen şişemi doldurdum dedim bu bitecek :)

öyle yap bak su önemli diyette .cildin içinde faydalı kendini zorla zaten yaz geldi işte bol bol iç vücudunu sussuz bırakma nasıl sussuz bitki kuruyorsa insanda öle oluyor .

ben ikindi vakti bir tane portakal yedim :)
akşam da bir kase gevrek muhtemelen ilerleyen vakitte de bitki çayı içerim :)

bende yedim akşam yemeğimi belki bir çay alırım bende gecenin ilirleyen dakikalarında .bakalım .sen bayağı sıkı yapaıyorsun galiba .

evet işi sıkı tutup yıllardır üstümde olan kilolarımı atmak istiyorum :) en azından 60 n altında olduğum günün gelmesini :)

günaydın kızlar nerdesiniz ?sabah kahvaltımı yaozıyorum
iki ince dilim kepek ekmeği
bir domates
3 siyah zeytin
1kk kaşar light
bir fincan çay
56.8 çıktım bugün .

ben bugün biraz geç uyandım malesef kahvaltıda 1 kase gevrek yedim :) spor değil de müziği iyice açıp kurtlarımı dökmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…