benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

hoşgeldin canım .
kahvaltın güzel bende 6 kilo falan vermek sitiyorum .56.5 im
bende kahvaltımı yazayım
bir dilim kepek ekmeği
üç zeytin
domates
bir fincan çay
bir kk kaşar peyniri

Hoşgeldin. Bir ayda iyi kilo vermişsin. walk at home ben de yapmıştım bir ara. Kadın sürekli konuştuğu için sıkılmıyor insan. Geçen haftalarda jillian michales diye bir şahsın da bu tür egzersiz programı o da çok süper. Yaklaşık 15 dakika yapıyordum ve her yerimin çalıştığını hissediyordum. Ama ayak bileğimdeki problemden dolayı çok fazla yapamıyorum.

Sanırım bazı benzer şeyler yaşıyoruz :) bende 3 ay önce düşmüştüm ayak kemiklerimden biri kırılmıştı..bir ay yada daha fazla hatırlamıyorum hareketsiz kaldım..evde bile yürüyemiyordum çok acı çekiyodum derken 70 kiloya çıkmıştım..sonra ayağımı basmaya başlar başlamaz diyet ve spor yapmak istedim ve ayağım acısada egzersiz yaptım..şükür ki şimdi daha iyi..ama insanın ayaklarında sıkıntı olmasının hayatını bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim..hala daha etkileri devam ediyo o kırığın mesela bi saatten fazla spor yapamıyorum ağrı şiddetleniyo gibi gibi :)

ama herşeye rağmen devam :) diyet ,spor bunlar çok güzel şeyler bence..insanı motive ediyo ve inanılmaz derecede özgüvenini geri kazandırıyo..yani en azından bende öyle :) desteğiniz için teşekkürlerrrrrrrrrr :)

kızlar annem börek yapıcam diye tutturdu yaa :)

kızlar annem börek yapıcam diye tutturdu yaa :)

börek yapsın annen nolcakki bence öğünlerinin birine bir dilim böreği ekmek yerine koyabilrsin..yemezsen daha ii olur ama ben genelde ekstra tatlı yada börek oldumu evde canım çektiğinde öyle yapıyorum ekmek yerine koyuyorum kafamda

öle yapıcam zaten sabah hafif yedim kahvaltımı börek yerim biraz başka yemem yemek .

Ben de öğle yemeğinde 1 kepçe nohut, 2 kaşık pilav ve salata ekmek yemedim. 1 litre suyumu da bitirdim.

selam kızlar hamilelikte 30 kilo alıp 90 gördüm dogum yapalı 2.5 sene oldu şimdi 59 kiloyum 6 aydır aynı kilodayım cunki diyet yapmaktan sıkıltım cuma gunu tatıle gidicez ve ben ışık hızıyla 2 kilo vermek istiyoorum
sağlıklı dğil biliyorum ama öylede böylede tatılde kg alıcam en azında biraz vereyim :)
elma yiyorum şimdi 3 tane yedim akşama kadar 2 tane yumurta haslarım bakalım elmalı yumurtalı diyetim ne sonuc verecek :)

yinede vermişsin 2 kilo çok diil verirsin ne olcak

eveeet bugun 2 elme ve 2 adet haslanmıs yumurta yedim. kalsiyum içinde yogurt yerim bir kase
offf zorlanmaya basladım ben tatlısız yapamıyorum nutellayı 2 gunde bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…