benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

evet çok faydası oluyormuş hem de eğlenerek zayıflıyormuşun :) ben sporu da genelde müzikle yaparım hem sporu sevdiriyor hem normalden daha uzun süre spor yapabiliyorsun :)

evet çok faydası oluyormuş hem de eğlenerek zayıflıyormuşun :) ben sporu da genelde müzikle yaparım hem sporu sevdiriyor hem normalden daha uzun süre spor yapabiliyorsun :)

bende pilates yapıyorum tople falan güzel oluyor ama bi üşendim ki sorma .yapıcam birazdan .öğlen ne yiyeceksin sen ?

kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum adet oluyorum ve tartıda 62.5 ı gordum moralmen sıfırım 58 olsam daha ne ısterım 3 ay sonra dugunum var yarın baslıyorum bende

kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum adet oluyorum ve tartıda 62.5 ı gordum moralmen sıfırım 58 olsam daha ne ısterım 3 ay sonra dugunum var yarın baslıyorum bende

gel canım hoşgeldin .düğüne kadar incecik ol tabi.ogün özel bir gün gelinliğin içinde melek gibi görüneceksin böle moive e kendini.

günaydın :)

kahvaltımı yaptım
1 tane domates
1 tane salatalık ve
1 dilim etimek :)

öğle yemeği listem
salata
sebzeli tavuk
küçük bir kase yoğurt
1 dilim etimek

afiyet olsun bana :)

Kızlar günaydın. Hafta sonları benim bilgisyara oturmam biraz zor oluyor. Çocuklardan ve eşimden sıra gelmiyor bana:) Ancak işe gelince girebiliyorum. Hafta sonu çok kaçırmadım ama, yinede çok dikkat ettiğim söylenemez. Su içmekten bahsetmişsiniz. Diyette su çok önemli kızlar. Önceden ben de fazla su içemiyordum kendimi zorlaya zorlaya alıştım, günde 2 litreden düşmez içtiğim su. Ben de ip atlıyorum akşamları ve işten eve yürüyerek gidiyorum. Maalesef çok spor imkanım olmuyor. Bir de masabaşı çalışıyorum sıfır hareket. Offf zamanım az kaldı. Ramazana kadar vermem lazım kiloları. Sonrasında yeğenim ve kaynımın düğünü var.

merhaba arkadaşlar

bende aranıza katılmak istiyorum :) 70 kilodan bir ayda zar zor kendi çabalarımla 64 e düştüm..2 haftadır diyet yapmıyorum ama dikkat ediyordum tekrar kilo almamak için.. Bugün tekrar başladım diyete :) yine bir ayda 6 kilo verip 58 olmak istiyorum..umarım desteğinizle beraber başarırım :)

bu sabah yediklerimi yazayım : 1 dilim ekmek , 3 zeytin, 4-5 dilim beyaz peynir ve ve çikolataya dayanamadığımdan sadece 1 çay kaşığı nutella 3 bardak çay

öğlen ve akşam yediklerimi de yazıcam ve belirteyim her gün bir saat evde walk at home ile spor yapıyorum sıkılaşmak için çok iyi oluyor..herkese iyi diyetler diliyorum ve desteğinizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…