hoşgeldinnnnnn

ne güzel işte hep birlikte vericez kiloları ama görünen o ki sen şimdiden 1,7 kg vermişsin bizden baya bi hızlı gidiceksin

ve 10 kilo ne ki eğer sen istersen 20 verip 64ü bile görürsün önemli olan karar verip devam etmen diyete..biz hepimiz burda desteğiz sana..kimse kimseyi kırmaz yargılamaz sadece uyarırız..tabi giden kilolarada hep beraber seviniriz
bu arada bişey paylaşmak isterim kuzenimde senin yaşadıklarını yaşadı..90 kiloydu tüp bebek dediler ama kilo vermesi gerekiyodu..çok stres yaptı ilk zamanlar 14 -15 kilo verdi geri aldı..her söyleneni kafasına takardı..diyeti bozardı felan..ama sonra baktı olmuyo hemde çokta çocuk istiyodu ciddi karar aldı tam diyete başladı..misafirliklere gittiğinde ne biliyim bize geldiğinde de dikkat ederdi yemesine..90 kilodan 6-7 ayda 67-68 kiloya düştü..ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldı..kilodan dolayı hormonları bozukmuş meğer..şimdi bir aylık bebeği var..bu seferde doğumdan soraki kiloları vermek istiyo

5-6 yıllık evli ilk bebeği bu ve çok mutlu..bence bunu herkes yapabilir (ki benim kuzenim çok takıntılı bi insandı biz asla kilo veremez diyoduk)..ben şimdiden yapacağına inanıyorum seninde..kilo nedir ki amaaannnn pırrrttt çokta tın

biraz yemeyince hepsi gidiyo o kiloların..tekrardan hoşgeldin umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın