benmi anormalim? anlamiyorum artik .

Bende evliyim ama esimde bende dikkat etmeye çalışırız bende sevmem her zaman tabi ki banyoda giyinmeyiz ama odadan çıkarız bunu da hiç konuşmadık konuyu okuyunca dikkatimi çekti biran yaşadıklarımı düşündüm o dişini fırçalar mesela ben sıkıştıysam wc için o çıkar yada ben beklerim nebilim yada banyoda ise elimi yüzümü yıkamak için çok girmem tabi yanıma geldiğinde rahatsız olmadım ama uyardığımda olmuştur çok uzun süre bornozla oturduğunda

Sanırım bende sevmeyenlerdenim eşim de :)

Konu dışı olacak biraz bende deldirmek istiyorum göbeğimi ama çok korkuyorum çok acıyor mu ya

Hemde hic. Gercekden acımıyor. 1 saniyelik bir aci. Zaten göbeği kistiriyorlar... kisilan yer hemen uyuşuyor ve pirt diye deliyor. Ben sohbet ediyordum arkadaşla artik del bunaldim dedim... bi bakdim cooookdan takmış bile

Eee?

Hemde hic. Gercekden acımıyor. 1 saniyelik bir aci. Zaten göbeği kistiriyorlar... kisilan yer hemen uyuşuyor ve pirt diye deliyor. Ben sohbet ediyordum arkadaşla artik del bunaldim dedim... bi bakdim cooookdan takmış bile
Cesaret edersem istiyorum bende . Bazı yerler de okudum deldirdikten sonra bakımı zor oluyormuş iltihap kapma durumu olabiliyormuş o yüzden size de sorayım dedim.

Cesaret edersem istiyorum bende . Bazı yerler de okudum deldirdikten sonra bakımı zor oluyormuş iltihap kapma durumu olabiliyormuş o yüzden size de sorayım dedim.

Yok. Bende kizarmadi bile. Ben kışın yaptırdım terleme filan olmasin diye... evde karnimi acip gezdim ve sadece suyla temizledim. Krem filan sürmedim. Birşeycik olmadi.

Sende bi gariplik var
Adam karısının yaninda edep mi düşünecek

Konu dışı olacak biraz bende deldirmek istiyorum göbeğimi ama çok korkuyorum çok acıyor mu ya
Heheh benimde delik ama muhtemelen kapanmıştır takmıyorum artık hiç acımıyor ama hissetmiyorsun bile kaşımda delik

Yok. Bende kizarmadi bile. Ben kışın yaptırdım terleme filan olmasin diye... evde karnimi acip gezdim ve sadece suyla temizledim. Krem filan sürmedim. Birşeycik olmadi.
Umarım bende de aynı şekilde olur . Deldirmek değil de sonrası korkutuyordu beni.
Teşekkür ederim cevabınız için :)

Heheh benimde delik ama muhtemelen kapanmıştır takmıyorum artık hiç acımıyor ama hissetmiyorsun bile kaşımda delik
Çok istiyorum bende bibi çok hoş duruyor özellikle bikiniyle çok seksili duruyor . Cesaretimi toplayıp yaptırmak istiyorum. Kaşında var mı şuan piercing.

Bunlar hep Şeyma Subaşı, Arzu Sabancı gibi olamamaktan

her konunda zikir gibi yazıyorum artık.. git tedavi ol hastasın sen..
Yönetici mi adini ne deniyor sayfayla ilgilenene işte öyle saça sapan asılsız konu açan kişileride engellesene ceza versene benim masumca yaptığım yorumlardan hemen engel hemen ceza neymiş uslu a uyugun değilmiş... Bakın anormal kadın nasıl yazmış neler yazmış Uslup'suz eşinin bilemem ne banyoda çıplaklığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…