- 5 Mayıs 2017
- 455
- 504
- 103
- 34
- Konu Sahibi Hayalperest5
Kesinlikle anormalsiniz. Her açtığınız konu bir değişik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık senin psikolojik sorunun olduğunu düşünüyorum kafayı adamla bozmussun cidden bı tedavi ol yada boşan adam kurtulsun artık sendenya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Bu normal ne varki bunda? Edep ahlak ne alaka? Konu başlığına cevabim evet anormal davranan sensin.ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım
Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben![]()
Üzerinde havlu ya da bornoz olmuyor mu? Sularını akıta akıta gelmesi garipmiş cidden. Benim eşim öyle yapsa çıplak olmasına değilde parkeleri ıslatmasına kızarım![]()
Yönetici mi adini ne deniyor sayfayla ilgilenene işte öyle saça sapan asılsız konu açan kişileride engellesene ceza versene benim masumca yaptığım yorumlardan hemen engel hemen ceza neymiş uslu a uyugun değilmiş... Bakın anormal kadın nasıl yazmış neler yazmış Uslup'suz eşinin bilemem ne banyoda çıplaklığı...
bende giyinmem utanirimAma çok şaşırmadım yani burda kocasının yanında giyinmeyenleri okudu bi gözler özel alanım diyip, ondan çok şaapmıyorum ben![]()
bornozla oturuyor ama demekki sende anarmolsin burdakilere goreBende evliyim ama esimde bende dikkat etmeye çalışırız bende sevmem her zaman tabi ki banyoda giyinmeyiz ama odadan çıkarız bunu da hiç konuşmadık konuyu okuyunca dikkatimi çekti biran yaşadıklarımı düşündüm o dişini fırçalar mesela ben sıkıştıysam wc için o çıkar yada ben beklerim nebilim yada banyoda ise elimi yüzümü yıkamak için çok girmem tabi yanıma geldiğinde rahatsız olmadım ama uyardığımda olmuştur çok uzun süre bornozla oturduğunda
Sanırım bende sevmeyenlerdenim eşim de :)
Bunun çocukları tiksinme yoluyla oluyor sanırsamSen ikinciye hamilesin bide dimi
Bunun çocukları tiksinme yoluyla oluyor sanırsam![]()
bornozla oturuyor ama demekki sende anarmolsin burdakilere gore
Adamın organından hoslanmıyosa bu Çocuklar nasıl oldu
"Organını gormek zarundamiyim" derken???kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
Eli sürçmüştür
Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım
Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben![]()
Dediğim gibi işte fjfhdjsjsks