benmi anormalim? anlamiyorum artik .

ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ben artık senin psikolojik sorunun olduğunu düşünüyorum kafayı adamla bozmussun cidden bı tedavi ol yada boşan adam kurtulsun artık senden

ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Bu normal ne varki bunda? Edep ahlak ne alaka? Konu başlığına cevabim evet anormal davranan sensin.

Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım

Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben :110:

onun kafa güzel, bir gün Amerikadayken ertesi günü Kanadaya gidiyorum diye konu açıyor, bak bu akşam da Afrikadaymış :27: serengeti düzlüklerinden bildiriyor :27:

Yönetici mi adini ne deniyor sayfayla ilgilenene işte öyle saça sapan asılsız konu açan kişileride engellesene ceza versene benim masumca yaptığım yorumlardan hemen engel hemen ceza neymiş uslu a uyugun değilmiş... Bakın anormal kadın nasıl yazmış neler yazmış Uslup'suz eşinin bilemem ne banyoda çıplaklığı...

kelebek bunu yönetime yazacaksın harcama beni :27:

Profil resminizi ne zaman uzaktan görsem gözünüzün teki morarmış sanıyorum ben ya:olamaz: Konuya gelirsek bence sıkıntı yok.Madem hoşlanmıyor sunuz bir bornoz hediye edin eşinize."Banyodan bornoz lu çıkınca sana bayılıyorum" deyin:KK48:Belki adam o bahaneyle giyinik durur yanınız da.Bundan başka çözüm bulamadım:KK53:

Bende evliyim ama esimde bende dikkat etmeye çalışırız bende sevmem her zaman tabi ki banyoda giyinmeyiz ama odadan çıkarız bunu da hiç konuşmadık konuyu okuyunca dikkatimi çekti biran yaşadıklarımı düşündüm o dişini fırçalar mesela ben sıkıştıysam wc için o çıkar yada ben beklerim nebilim yada banyoda ise elimi yüzümü yıkamak için çok girmem tabi yanıma geldiğinde rahatsız olmadım ama uyardığımda olmuştur çok uzun süre bornozla oturduğunda

Sanırım bende sevmeyenlerdenim eşim de :)
bornozla oturuyor ama demekki sende anarmolsin burdakilere gore

kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
"Organını gormek zarundamiyim" derken???
Yuhhhh yani.
O zaman evlenmeyeceksiniz efendim. Yani siz evliligin dogasini red ediyorsunuz. Tamam buna hakkiniz var, ama evli degilseniz.
hani cem yilmaz'in bir gosterisinde "yercekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama tadi çilek gibi olsun" demisti boyle benzer saçma dusunceler hakkinda, sizinkide ayni o hesap.
Gerci diger konulariniza istinaden soylenecek tek sey var, Allah eşinize yardım etsin.

Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım

Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben :110:
Eli sürçmüştür
Kendi bile Amerika'da olduğuna inanmıyor zaar :KK53:

Back
X