kızlar şimdi dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.eşimin halasının oğlu aynı zmnda bu kişi dayısınında oğlu oluyo. çift yönlü akraba bunlar.neyse mevzu bu deil aslında :) ben eşim hala oğulları bi akşm ortak bi arkadasa gittik. yani gttiğimz ev sahibnn eşi bnm eşim ve hala oğullrıyla arkdslar. bnde ev shbinin hanımıyla arkadasım ama öyle hergun görüşmeler aramalar falan deil mesafe var arada . işte biz bi akşm bunlara gittik.neyse oturuyoruz muhabbet falan işte yedik içtk sonra kadın dediki mısır patlatayımmı herkes yok falan dedi kadın o hala oğlunun küçük olanına , yani yaşı eşimden benden o bayan arkdsımdaan ve kndi eşinden bile büyük hala oğluna gel biz senle mutfakta makinede patlatalım dedi. o da yok falan etti. işte burda kafam kurcalandı.kusura bakmayın lütfen ama ben böle bişi diyemem o yuzden acaip geldi bana. üstelik o kişi bnm eşimin hala oğlu ve çok samimiyz. ben bile diyemem. ama onlarda bi akrbalık yok ama yınede samimilermş eşimn dediğine göre.neyse aradan zmn geçti.biz yıne bu 5 li bi pastanede oturdk pizza yedik çay muhabbet falan.ben 3 aylık kızımla gittim oraya bi akşm vakti bu arada.sonra kadın dediki burdan çıkıp şu pastaneye salep içmeye gidelim dedi. herks olur dedi haliyle. hala oğulları bekar .kadınında daha çocugu yok. ben dedimki siz aniden çağırdınız ben bugun kızı yıkamıştım oraya doğru gidemeyız şimdi . siz çağırdnz kırmayalım die geldk dedim. oraya da başka bi akşm gideriz falan dedim. ama yıne de siz geçersnz ya biz eve geçelim dedim.sonra işte ısrar etti kadın bişey olmaz falan filan ben dedim biz gidelim eve siz gidin biz size mani olmayalım. sonra işte kocasına dedi arayın o pastaneden buraya getirsinler bize salep dedi ona da yanaşmadılar. sonra dediki hala oğluna bizim. o mısırı gel senle mutfakta patlatalım diyen hala oğluna yıne. senle biz içipte gelelim dedi.sonra bzm hala oğlu onlarda gelsnler falan dedi . ben bebekten dolayı gidemm deyınce kimse ısrar etmedi tabi o kadından başka.nyse sonra kaldı öle. kalktık eve gidioz pastane kapanmış zaten bizden sonra da gidemediler yani.kafama takıldı ona eşinn yanında böle şeyler demesine. eşi hç mi kıskanmıyo diye düşündm.ne biliyım anlm veremedim. dayanamadım eşime bu yazdıklarımı baştn sona anlattım o da dediki olabilr onlar samimiler dedi bu kadar. hatta dedi onlar nereye gitse hala oğlunu da çağırıyolar dedi o yüzden samimiler dedi. ben bi sorun göremedim dedi. kızlar sizce ben mi o an fesatlığıma denk geldm. kızın hakkında kötüü düşünceye girmk istemiyorum.yarın eşimn amca oğlunun nişanı var biz oraya gidecegiz bu 5 li bakalım orda ne olacak inşş yıne buna benzer bişeyle karsılaşmam.