benmi farklı algıladım

benim anlamadığım bir şey var
neyse ne, samimiler, değiller, kocası bir şey demiyor, insanların aklına soru işareti düşürmek niye?
belki ortada hiç fenalık yok, temiz bir kadın hakkında böyle düşünülmesine sebep olmak çok daha büyük bir hata değil mi
zanlardan uzak duralım

kesinlikle öyle .. garipsedim ve bu fesat düşüncemi yok etmeye çalışıyorum. hç konduracagım biri deil çünkü.işin aslını öğrenmeye çalışıyorum. eşim onlar samimi normal dio.ama bu samimilik böyle olmaz. ben hadi herseyı unut diorum kndime de o pastaneye gel içip gelelim senle demesine takıldım. gerctn hadi gidek dseydi hala oğlu gidecekmydı? orda bunları gören ne anlardı ?

aynen canım bu fikirdeyım. iyice emin olmadan atak yapmk istemiyorum.eger durum farklı boyutta ilerlerse uzak durmam iyi olacak tabikide.uyarma aşamasına gelmicem şimdi biraz zaman sonra.görelim bi bakalım takipte kalalım arkadası öle değilmi?
biz eşimle pastaneye onların yanına gttk kadın bnim anlattıklarımı dinlemedi bile :) sadece halaoğlu odaklıydı.
birde şu dikkatımı cekti halaoğlu dediki bu kadının facesi twteerı yok ama hersyden haberi var dedi. yani bnm heryaptgmdan haberi var demk istedi.kardeşinn face ve tweter hesabından kişisel yorumlarımızı takip ediyomuş. ve inanırmısnz kafaya takmışım ki dün gece rüyama girdi bu olay. bnim evdeyız bu grupla. kadını bozuyorum sanırım yanlışla. o da elindeki ceviz tabağını halıya döküyo. sonra defol evimden diyorum ndendir bilmiyorum ama içimden bi his bu kadın beni kıskanıyo halaoğluyla akraba oldugum için.

ya aslında bence hıc ugrasmayın baktınız ıs zıvanadan cıktı kadının ıkı lafının biri sizin halaoglu ozaman küçük bır imayla verırsınız yolu..
Sonucta ekmegınız ondan gelmiyor ya..
Kocanızın saf ayagına yatmasıda ayrı bir olay.Bazı arkadaslar erkekler düz mantık demiş bence öyle değil biz kuzenlerimizi bırak abimizle tokalaşınca bile erkeklerin düz mantıgı donuyor terse:)
Bence eşiniz mevzuu uzamasın diye kapatıyor konuyu kesin oda işgilleniyordur.
Hakkınızda hayırlısı canınızı sıkmayın.

ya aslında bence hıc ugrasmayın baktınız ıs zıvanadan cıktı kadının ıkı lafının biri sizin halaoglu ozaman küçük bır imayla verırsınız yolu..
Sonucta ekmegınız ondan gelmiyor ya..
Kocanızın saf ayagına yatmasıda ayrı bir olay.Bazı arkadaslar erkekler düz mantık demiş bence öyle değil biz kuzenlerimizi bırak abimizle tokalaşınca bile erkeklerin düz mantıgı donuyor terse:)
Bence eşiniz mevzuu uzamasın diye kapatıyor konuyu kesin oda işgilleniyordur.
Hakkınızda hayırlısı canınızı sıkmayın.

ya eşim o anlarda arkadası ve kuzenlerıyle ilgilendği için ben onun öle bişey dediğini duymadım dedi.eger esimde farketseydi bana söylemezdi tabi böle bişeyı farkettım die ama ben özellikle anlatınca benim gbi farketmş olsa aaa evet ya bnde takıldım o noktaya falan kesin derdi. çünkü mevzu kuzenlere çamur atmak değil. kuzenimiz diyim(kuzenimz dediğim eşimn halsınnın ve dayısısn oglu olan kişi)zaten sözlü veya baska sekilde dikkat çekmedi ki. yani o iki drumdada kadının isteklerini yapmadı. normal bi insanın yapması gerekeni yaptı. mutfaga onunla mısır patlatmaya gitmedi. ve kezaa salep içmeyede.hal böle olunca ben kuzendn bi yanlış hareket görmedim. mevzu uzamasın istemez ki diye düşünüyorum kuzene taş atacagımız bi durum yok. yabancı bi insan bizle akraba ilişiği olmayan pek de sıkı fıkı olmadıgımz ortak ve eşli arkads oldugumuz kişilerden bahsediyoruz. pekala eşim bnm gbi farketse baana heleki ilk ben böle bi durumu ortaya atmışken mutlaka fkrını söylerdi sezmiş olsa.ben canımı sıkmıyorum. sadece rahatsızlık duydum o ortamda olmak bidaha istemıyorum mesela kadın ne hali varsa görsün banane.evli aklı basında biri. üstelik eşinn en yakın arkadasına olan bu büyük ilgiden rahatsız oldum.kaldı ki ilgi duymuş olsak bile bunu kimseye farkettırmeden sadece farklı düşünerek yasasın o zmn . bu kadar da rahatlık olmazki....
not: suan aklıma geldi kızlar. :) bişey daha var maalesef. biz o grupla bu arkadasın evine gittigmzde tv karsısında oturup muhabbet esnasında yeme içme vs hersey bittikten sonra mutfaktan bi çikolatayla geldi ve sadece bzm halaoğlu (kuzene) uzattı. o da almadı :))) ben yedim :)) epey de garipsenecek vukuatı olmuş vayy bee ..
1: salep içmeye gel senle gidelim de gelelim sözü
2:albeniyi sadece bi tane getirip ona uzatması
3:benim eşime almk istedgm bi hediyeyi ona danışarak ne yapalım yardımına ihtycım var ben kızımdan dolayı çıkamıyorum alamıyorum dedğimde onunda halaoğlundan yardım istemesi.
4:mısır patlatalım gel mutfajkta biz demesi...bu olaylardan dolayı içimde hala yok yanlış anlama kızım yaa!! dyecek bi ses uyandırın die konuyu açtım..

kızlar o arkadaş nişana gelmedi. eşi geldi. sanırım annesine gitmş haftasonu oldugu için.

bana da kadının davranışları hiç normal gelmedi :20:evli barklı kişiler karşı cinsle ilişkilerine bir sınır koymalılar.benim canım bu yüzden çok yandı eşimle arkadaşının karısı fazla samimi oldular sonuç aldatıldım canım bu nedenle ben hiç iyimser olamayacağım belki kuzeninizde kadına karşı bir artniyet yok ama kadın bana hiç tekin gelmedi.tut ki kadında kuzeni kardeşi gibi görüyor diyelim sonuçta kardeşi mi değil o zaman böyle abartılı samimiyete hiç gerek yok nefis denen birşey var Allah şeytana uydurmasın

bana da kadının davranışları hiç normal gelmedi :20:evli barklı kişiler karşı cinsle ilişkilerine bir sınır koymalılar.benim canım bu yüzden çok yandı eşimle arkadaşının karısı fazla samimi oldular sonuç aldatıldım canım bu nedenle ben hiç iyimser olamayacağım belki kuzeninizde kadına karşı bir artniyet yok ama kadın bana hiç tekin gelmedi.tut ki kadında kuzeni kardeşi gibi görüyor diyelim sonuçta kardeşi mi değil o zaman böyle abartılı samimiyete hiç gerek yok nefis denen birşey var Allah şeytana uydurmasın

boşandınmı eşinden peki canım ?

hayır canım eşim özür diledi af diledi zaten inkar da ediyor ben seni hiç aldatmadım diyor ama inanmıyorum:19:üç çocuğum var benim onlar için şans verdim ama çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın:50:

Back
X