• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi yanlış düşünüyorum annem mi hatalı??

Bize daha oncedende geliyordu suratimiza bile bakmiyor telefondan onla bunla konusuyor anca. O zamanda rahatsiz oluyorum. Biktim artik. Uzakta olsada telefonla ayni :KK43:(
Hic 1 kadinin midesi onune geleni koynuna almayi kaldirmaz.
Ilgi duyulmayi sevilmeyi istenilmeyi guzel sozleri istiyor ve bunun icin hatalı bir yil secmis.
Bu sizde olabilirdiniz.anneniz o mesafe ile uzaklasmakla olmaz.
Annecigim seni hoşnut ve mutlu edecek bir adamla yuva kursan ve sevsen sevilsen mutlu olsan diye empoze etmenizi tavsiye ederim

Hic 1 kadinin midesi onune geleni koynuna almayi kaldirmaz.
Ilgi duyulmayi sevilmeyi istenilmeyi guzel sozleri istiyor ve bunun icin hatalı bir yil secmis.
Bu sizde olabilirdiniz.anneniz o mesafe ile uzaklasmakla olmaz.
Annecigim seni hoşnut ve mutlu edecek bir adamla yuva kursan ve sevsen sevilsen mutlu olsan diye empoze etmenizi tavsiye ederim

Konustum onunla soyledim evlenmem ben diyip konunun icinden cikiyor. E evlenme ne bok yersen ye o zaman tobe tobe yaa :(

Ben bu ahlakta bir insanla muhattap olamam ya
Yani kendi hayati yorum da yapmam
Ama ne bana bakmasini isterim ne de evladimi emanet ederim
Berket versin sizi kotu bir yola sevk etmemis.
Ama erkenden, gencliginizi yasayamadan evlenmenize sebebiyet vermis.
Uzak durun derim, insallah allah islah eder

Ben bu ahlakta bir insanla muhattap olamam ya
Yani kendi hayati yorum da yapmam
Ama ne bana bakmasini isterim ne de evladimi emanet ederim
Berket versin sizi kotu bir yola sevk etmemis.
Ama erkenden, gencliginizi yasayamadan evlenmenize sebebiyet vermis.
Uzak durun derim, insallah allah islah eder

Bende daha demin boyle dusundum. Bebegimin etrafindada olmasini istemedim sonra vijdan azabi cektim boyle dusundum diye .

annenizi babanız mı terk etti? neden boşandılar? nemfomani gibi bir rahatsızlığı vardır belki. ne kadar oldu boşanalı? bence bir terapiye ihtiyacı var annenizin.

annenizi babanız mı terk etti? neden boşandılar? nemfomani gibi bir rahatsızlığı vardır belki. ne kadar oldu boşanalı? bence bir terapiye ihtiyacı var annenizin.

2 yil oldu bosanali. Annem babamdan gizli kredi cekti biseyler yapti eve borc seyleri geldi paranin neye gittigi belli degil. Yani cekipde ne yaptigi belli degildi aralari acildi. Sonra babam baska bi kadinla annemi aldatti boylelikte bosandilar :(

Kesinlikle haklısınız

İster istemez sogudum. Annem mesela dogumumdan sonra ona gidicektim istemedim gitmek bebegimin yakininda olmasini istemedim :(( haksizmiyim boyle dusunmekte cunku bunun vicdan azabini cekiyorum yanlismi dusundum diye ama gercekten istemiyorum

Annenin başına yakında iş gelecek...

Yakindir valla kendini duzeltmezse. Sonra niye dul kadinlara boyle yaklasiliyor. Sen once kebdini bil sahip cik. Boyle olursa tabiki insanlar dullara farkli gozle bakar. :(( bosanmis biri olarak daha dikkatli olmalisin degilmi kadin olarak en basta

2 yil oldu bosanali. Annem babamdan gizli kredi cekti biseyler yapti eve borc seyleri geldi paranin neye gittigi belli degil. Yani cekipde ne yaptigi belli degildi aralari acildi. Sonra babam baska bi kadinla annemi aldatti boylelikte bosandilar :KK43:

ya bence annenizin arka planda ciddi sorunları var. ahlaksız şu bu demek kolay. sağlıklı düşünemiyor belli ki bu kadın. bence doktora götürmelisiniz.

İster istemez sogudum. Annem mesela dogumumdan sonra ona gidicektim istemedim gitmek bebegimin yakininda olmasini istemedim :KK43:( haksizmiyim boyle dusunmekte cunku bunun vicdan azabini cekiyorum yanlismi dusundum diye ama gercekten istemiyorum
Bir kişi ile görüşür anlarım ama anne abartmış.

Yakindir valla kendini duzeltmezse. Sonra niye dul kadinlara boyle yaklasiliyor. Sen once kebdini bil sahip cik. Boyle olursa tabiki insanlar dullara farkli gozle bakar. :KK43:( bosanmis biri olarak daha dikkatli olmalisin degilmi kadin olarak en basta

bekar kadınların hepsi tek eşli çünkü. bu nasıl zihniyet ya. hakediyorlar diyorsunuz resmen. size ne kim ne isterse yaşar. öyle davranılıyorsa bu toplumun hatası kişilerin değil. herkes istediği hayatı yaşamakta özgür. annenizi eleştiricem diye gömmüşsünüz resmen boşanmış kadınları.

bekar kadınların hepsi tek eşli çünkü. bu nasıl zihniyet ya. hakediyorlar diyorsunuz resmen. size ne kim ne isterse yaşar. öyle davranılıyorsa bu toplumun hatası kişilerin değil. herkes istediği hayatı yaşamakta özgür. annenizi eleştiricem diye gömmüşsünüz resmen boşanmış kadınları.

Yok yanlis anladiniz bende bir ara neredeyse bosanacaktim asla oyle bi dusuncem yok etrafimdada bir suru bosanan akrabalarim var demek istedigim annem gibi bosanmis bir kac kisinin bu davranislari yuzunden insanlar tum dullara farkli kotu niyetle bakiyor onu demek istedim yoksa aslaaa dullara bosananlara lafim yok.

ya bence annenizin arka planda ciddi sorunları var. ahlaksız şu bu demek kolay. sağlıklı düşünemiyor belli ki bu kadın. bence doktora götürmelisiniz.

Bayramdan sonra psikologa goturmeyi dusunuyorum belki ben degil doktor annemin yanlis yaptigini guzel dille anlatir ne biliyim destek olur :(

Yok yanlis anladiniz bende bir ara neredeyse bosanacaktim asla oyle bi dusuncem yok etrafimdada bir suru bosanan akrabalarim var demek istedigim annem gibi bosanmis bir kac kisinin bu davranislari yuzunden insanlar tum dullara farkli kotu niyetle bakiyor onu demek istedim yoksa aslaaa dullara bosananlara lafim yok.

Ben bosandim diye rahat davranan ne yazikki annem gibi :( kadinlar var birde kendine daha cok sahip cikan duzgun kadinlar :( anneni gommussun diyosunuz ama gommeyim ne yapayim. Annem onla bunla yapsin iyi kadin namuslu kadinmi diyim. Her soruda bir puruz cikartmaya ugrasmayin once demek istedigimi anlayin

Back
X