Çok utanarak bu konuyu aciyorum gizli kullanicida olunmuyor malesef.
Diger konumdan bilen bilir arkadaslar annemle babam ayrı. Annem çalışıyor.
Hamile halimle kac gündür moralim çok bozuk.
Stresten mi bilmiyorum karnim kasilp duruyor. Uzatmadan konuya geciyorum.
Annem babamdan ayrildi ayrilali bir cok adamla gorusuyor. Surekli etrafinda pis pis adamlar annem bu durumdan cok hosnut. Benim hic sevmedigim durumlar. Sevgilisi var evli. Ama ayrilcaklarmis bilmem ne bir suru şey anlatti ama ben pek inanmadim. Biz evlencek olursak ayrilcakmis dedi boyle bi sacmalik mi var. Pek kafama takmadim kendi hayati sonucta ama git gide annemden sogudum.
Sabah aradi beni esimin cebinde kalmisti telefonum esim getirdi telefonu. Konustuk bana ulasamayinca merak etmis sali bana gelicekmis doguma kadar kalcam dedi. Esimle konustuk dogumdan sonra sen gidiceksin zaten daha cok erken niye geliyor bayramda biz gidicektik dedi. Bende geri anneme donmek icin Aradim annemi. musait olmadigini soyledi kekeledi nefes nefese tabi bu gun izinli evde . az cok tahmin ettim neden musait olmadigini.
Kactir ayni sey madem sevgilin var baska adamlar niye etrafinda. Bize geldogondede gece 2 3de telefonu caliyor acmiyor sacma sacma davranislar. Her gorustugu ciktigi adamla yatiyor. Evlenmeyi dusunmuyor iyice sogudum. Agzimi acsam cok kiriici laflar aoylemek zorunda kalicam bisey demek istemiyorum
Ama annemden gercekten sogumaya basladim bu konularda simdi kendi hayati deseniz haklisiniz ama biriyle gorusurken baskalariylada gorusmek yatmak kalkmak dogrumu. Ben ne yapacagimi bilmiyorum.
Yazim hatalari icin simdiden özür dilerim. Araya mesafemi koymaliyim ne yapmaliyim. Konusunca duzelmiyor bi kere konustum umursamadi. Kos koca kadin kızın var oturdugu yerdede herkez tanir bizi hicmi utanmiyor

(