• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi yanlış düşünüyorum annem mi hatalı??

Yani ne denir bilemiyorum.. Öncelikle bundan dolayı utanma, kimse ailesini seçmiyor, senin suçun yok..

Annen hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu onu sormak istedim, travma yaşamış olabilir mi? Belki yardıma ihtiyacı vardır. Gerçi senin de yaşın küçük, ama insan annesini atamıyor işte. İnşallah çıkar bu saplandığı kötülüklerden..

Mesafe koy hatta gorusme esinle senin arandada sknti olabilir bu durum ilerde esin bilmiyorsa asla anlatma uzak dur annede olsa yanlis yapiyorsa kescen muhabbeti

Normalde ınsan annesiyle babasının özel hayatı olduğunu düşününce bile yerin dibine geçiyor. Nefes nefese telefona cikmak ve daha fazlası. Allahım yarabbim sen koru.Uyar birakmiyosa da ve uzak dur annenden.

Emin olun anlayisli cok oldum. Onu anlamaya calistim ettim ama artik utanmaya ve sklmaya basladim bu durumdan cok fazla
Görüşmeyin yarın birgün eşin öğrenir aran bozulur senin de başına iş açılır hep tekin adamlar yoksa görüşmeyin derim ben

Yani ne denir bilemiyorum.. Öncelikle bundan dolayı utanma, kimse ailesini seçmiyor, senin suçun yok..

Annen hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu onu sormak istedim, travma yaşamış olabilir mi? Belki yardıma ihtiyacı vardır. Gerçi senin de yaşın küçük, ama insan annesini atamıyor işte. İnşallah çıkar bu saplandığı kötülüklerden..
Babamla bpsandigindan beri boyle :(

Normalde ınsan annesiyle babasının özel hayatı olduğunu düşününce bile yerin dibine geçiyor. Nefes nefese telefona cikmak ve daha fazlası. Allahım yarabbim sen koru.Uyar birakmiyosa da ve uzak dur annenden.

Bayramda gittigimde konusucam :( bakalm bu sefer sert bir dille

Annenizin hayati sizi ilgilendirmez gibi dusunsek de siz de bu yoldaki bir kadini cekmek zorunda degilsiniz..bence cok haklisiniz.

Kisa yoldan mesafe koyun.

Dogumdan once sizde kalmasin mesela.

Simdilik ihtiyac yok deyin..bunu demek zorundasiniz anneniz de olsa.

Bana kalsa dogumdan sonra da biraraya gelmeyin dicem.ama zor gibi.

Mumkun oldugunca uzak durun.

Evli bir adamla birlikte, bu yetmiyormus gibi baska erkekler de var hayatinda.

Gercekten sizin acinizdan cok kotu bir durum

Eşiniz öğrenirse annenizle görüşmenizi istemeyebilir. Haklı da. Bekar ne isterse yapar düşüncesi de çok saçma benim açımdan. Neyin özentisi bu anlamıyorum. Magazin programı gibi aynı evde yaşıyorlar, evleri ayırdılar

Çok utanarak bu konuyu aciyorum gizli kullanicida olunmuyor malesef.
Diger konumdan bilen bilir arkadaslar annemle babam ayrı. Annem çalışıyor.
Hamile halimle kac gündür moralim çok bozuk.
Stresten mi bilmiyorum karnim kasilp duruyor. Uzatmadan konuya geciyorum.

Annem babamdan ayrildi ayrilali bir cok adamla gorusuyor. Surekli etrafinda pis pis adamlar annem bu durumdan cok hosnut. Benim hic sevmedigim durumlar. Sevgilisi var evli. Ama ayrilcaklarmis bilmem ne bir suru şey anlatti ama ben pek inanmadim. Biz evlencek olursak ayrilcakmis dedi boyle bi sacmalik mi var. Pek kafama takmadim kendi hayati sonucta ama git gide annemden sogudum.

Sabah aradi beni esimin cebinde kalmisti telefonum esim getirdi telefonu. Konustuk bana ulasamayinca merak etmis sali bana gelicekmis doguma kadar kalcam dedi. Esimle konustuk dogumdan sonra sen gidiceksin zaten daha cok erken niye geliyor bayramda biz gidicektik dedi. Bende geri anneme donmek icin Aradim annemi. musait olmadigini soyledi kekeledi nefes nefese tabi bu gun izinli evde . az cok tahmin ettim neden musait olmadigini.

Kactir ayni sey madem sevgilin var baska adamlar niye etrafinda. Bize geldogondede gece 2 3de telefonu caliyor acmiyor sacma sacma davranislar. Her gorustugu ciktigi adamla yatiyor. Evlenmeyi dusunmuyor iyice sogudum. Agzimi acsam cok kiriici laflar aoylemek zorunda kalicam bisey demek istemiyorum

Ama annemden gercekten sogumaya basladim bu konularda simdi kendi hayati deseniz haklisiniz ama biriyle gorusurken baskalariylada gorusmek yatmak kalkmak dogrumu. Ben ne yapacagimi bilmiyorum.

Yazim hatalari icin simdiden özür dilerim. Araya mesafemi koymaliyim ne yapmaliyim. Konusunca duzelmiyor bi kere konustum umursamadi. Kos koca kadin kızın var oturdugu yerdede herkez tanir bizi hicmi utanmiyor :KK43:(

Ne garip bir şey. Trajikomik bir durum Annenizi tamamen hayatınızdan çıkarabileceğinizi sanmam. bence tek yapman gereken kendini ve aileni korumak gerisini boşvermek.
Sen gitme sizi görmek isterse kendisi gelsin. Asla da yanında bir erkek getirmesin. Ya da kalmasına izin verme. Senin sözünle hayatını değiştireceğini sanmıyorum. Belli ki kadının ihtiyacı var. Bırak hayatını yaşasın. Sen dediğim gibi kurallar koy ve kendini koru. Hazmetmesi zor ama yapacak birley yok gibi.

Bir kere daha çok ciddi bir konuşma yapıp 'böyle devam edersen uzak duracağım senden' demeyi deneyin. Tabi hamile olduğunuz için böyle bir konuşmayı gerçekleştirmeye gücünüz var mı, önce bunu tartın. Eğer gücünüz yoksa hiç konuşmadan uzak durun. Eşinize de bu konudaki öfkenizi dillendirmemeye çalışın, yarın öbür gün yüzünüze vurursa bir de o yandan canınız sıkılmasın.

Back
X