Benmi Yanlisim yoksa secimlerimmi yardım :(

Yinemihusran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
11
0
1
45
Merhaba kızlar

Yeni uyeyim ama üyelik yapmadan da takip ettiğim bir forumdu kk.

Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu :(

6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...

Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...

Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...

Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...

Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...

Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...

Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...

Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...

Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...

Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum :(

Ben burda bir yetiştirme görmedim. Siz demişsiniz ki neden beni çağırmadiniz, oda kızmış neden çağırmadiniz diye.
Ayrıca aliverseler ne olur iç çamaşırını. Giymeyi verirsiniz. Bence çok tatlı ve düşünceli insanlarmis

Tepkiyi aileye degil nisanliniza gosterecektiniz.
Kadin alti ustu gidip bir takim ic camasiri almis, olmasa da olur. Sizi cagirsa iyiydi ama cagirmamis iste.
Olayi yetistiren nisanliniz.
Siz kayınpederin telefonunu bile acmiyorsunuz.
Ayni seyi yaptiginda sonsuza kadar bir daha adam yerine konmayacak insanlar var burda. Bence buyuk ayip etmissiniz.
En azindan acip kirildim demeliydiniz.

Hatalisin evet. Aradiklarinda acmaliydin. Onlar hatalarini kabul etmişler. Sen çocuk gibi davranmissin
:( evet haklısınız ama kızkardeşinin herşeye müdahil olması yorum yapması anne kızın sürekli maddi anlamda üstünlük taslamasi canımı sıkıyor :( anneme bile telefonda biz basit yerlerden almadik kaliteli yerlerden aldık falan dedi annem de yeri gelir pazardan yeri gelir magazadanda giyinilir dedi

bırak alsınlar ne olcak beğenmezseniz giymezsin olur biter.keşke söylemeseydın direk doğal olrak oda annesine soylemiş .telefonu felan açmamanda hoş olmamış diye düşünyorum.allahtan kadın fena değil bunu fırsat bılıp ogluna senı kötuleyeblırdı

Öyle büyütülecek bişey yok canım hatalı olacak bi durumda yok rahat ol ama konuşmaktan kaçınma her zaman ne istediğini bildir

Tepkiyi aileye degil nisanliniza gosterecektiniz.
Kadin alti ustu gidip bir takim ic camasiri almis, olmasa da olur. Sizi cagirsa iyiydi ama cagirmamis iste.
Olayi yetistiren nisanliniz.
Siz kayınpederin telefonunu bile acmiyorsunuz.
Ayni seyi yaptiginda sonsuza kadar bir daha adam yerine konmayacak insanlar var burda. Bence buyuk ayip etmissiniz.
En azindan acip kirildim demeliydiniz.
Haklısınız aradim sonradan konuştuk özür diledim K ayinvalideden ama kötü oldum daha şimdiden :(

Ben burda bir yetiştirme görmedim. Siz demişsiniz ki neden beni çağırmadiniz, oda kızmış neden çağırmadiniz diye.
Ayrıca aliverseler ne olur iç çamaşırını. Giymeyi verirsiniz. Bence çok tatlı ve düşünceli insanlarmis
Sorun iç çamaşırı değil canim benim 2. Evliliğim ilk eşim çok zengindide noldu varsın eksik olsun huzur olsun dedim.

İlk evliliğinizi niye anlattınız hiç anlamadım, sorununuzla ilgisi yok.

Alacaklarına ihtiyacım yok diyorsunuz, onlar da "yinemihüsran ömründe don sutyen sahibi olmamıştır, sayemizde sebeplensin" diye düşünmemiştir zaten.

İnsanlar incelik etmiş, sizinkisi bariz çiğlik. Teşekkür edip beğenmeseniz bile bir dolaba kaldırmak zor geldi sanırım.

Telefonlara dönmemeye ise ne desem bilemedim, bu kadarcık şeyden bu kadar kapris yapan bir gelin adayı olan size, bundan sonra samimi davranırlar mı sizce?

Kadın ve kızının size hediye aldıkları için başlarına gelene bakın, trajikomik.

Merhaba kızlar

Yeni uyeyim ama üyelik yapmadan da takip ettiğim bir forumdu kk.

Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu :KK43:

6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...

Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...

Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...

Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...

Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...

Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...

Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...

Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...

Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...

Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum :KK43:

siz hatalısınız bence. Benim iç çamaşırımdan onlara ne gibi keskin çizgileriniz yoksa ne diye bu kadar olay çıkarıyorsunuz ki? Hem ne ayıp şey sizden büyük insanların telefonlarına çıkmamak. Görümceniz kp falan cidden görgülü insanlarmış. Çok kibar kendi hatalarını da söyleyerek size çok alttan almışlar. Çok ayıpladım ben sizin tavrınızı.

Bence sen sacmalamisssin.Gitsen ne olur gitmesen ne.Bu sekilde kimseyle anlasamazsin.Telefonu acmaman da hos degil.Onlar hakli her turlu

Hem muhtaç değilim diyorsun hemde bende olmak isterdim. Bu ne şimdi alsınlar ne alıyorlarsa giyme madem ne var ki bunda huzursuzluk çıkartıp telefonlara çıkmayacak. Düşünememişler sonrada hata telafi etmeye çalışmışlar. Tek art niyetli seni gördüm şu okuduklarımda

İlk evliliğinizi niye anlattınız hiç anlamadım, sorununuzla ilgisi yok.

Alacaklarına ihtiyacım yok diyorsunuz, onlar da "yinemihüsran ömründe don sutyen sahibi olmamıştır, sayemizde sebeplensin" diye düşünmemiştir zaten.

İnsanlar incelik etmiş, sizinkisi bariz çiğlik. Teşekkür edip beğenmeseniz bile bir dolaba kaldırmak zor geldi sanırım.

Telefonlara dönmemeye ise ne desem bilemedim, bu kadarcık şeyden bu kadar kapris yapan bir gelin adayı olan size, bundan sonra samimi davranırlar mı sizce?

Kadın ve kızının size hediye aldıkları için başlarına gelene bakın, trajikomik.

Bende bundan sonra hicbirseyin eskisi gibi olmayacağının farkındayım :(

Ucuza kaçmadık ondan sakınmadık demek için kaliteli aldık demişler

Bunu nişanlına söylersen o da neden çağırmadınız bak alınmış kız der

Adam boşboğazlık yapmamış olanı söylemiş bu konu ikinizin arasında değil alan onlar olduğu için söylemiş

Sorun iç çamaşırı değil canim benim 2. Evliliğim ilk eşim çok zengindide noldu varsın eksik olsun huzur olsun dedim.
Tamam işte nişanlıniz sizi önemsediği için tepki gostermis k.valideniz hemen sizi arama derdine düşmüş aman boşver dememiş.
Benim görüşüm gereksiz bir alinganlik yapmissiniz.
Ilk esinizin yaptığı hayvanliklarin huzurunuzu Bozma sına izin vermeyin. Korkularınızi yenmeye çalışın

Back
X