Benmi Yanlisim yoksa secimlerimmi yardım :(

Bundan sonra hicbirseyin eskisi gibi olmayacağının farkındayım :( nasıl bir yol izlemeliyim onuda bilmiyorum evet çok hata ettim telefonu acmamakla :( ama o gerginlikle konuşmak istemedim :(

Yanlis davranan sensin. Ne demek telefonlari acmamak. Karsinda cocuk mu var. Sabirli davranmislar hala gonlunu almaya calismislar. Hic bi sekilde begenmesen bile bi kenara koy. Niye uzatiyorsun ki. Bu uzatmalarin sana ileride yol ve su geri olarak geri donebilir . Bence donmeli de.

:KK43: evet haklısınız ama kızkardeşinin herşeye müdahil olması yorum yapması anne kızın sürekli maddi anlamda üstünlük taslamasi canımı sıkıyor :KK43: anneme bile telefonda biz basit yerlerden almadik kaliteli yerlerden aldık falan dedi annem de yeri gelir pazardan yeri gelir magazadanda giyinilir dedi

Gerçekten hiç yaşınızın, yaşadıklarınızın olgunluğunu göstermeyen bir insansınız. Üstünlük falan taslamıyorlar. Siz orda bulunmadığınız için ucuza falan kaçtıklarını düşünmüşsünüzdür diye döylüyorlar. Çünkü genelde bu yüzden sorun çıkar. İnanın o aile için üzüldüm. Oğullarının mürüvvetini ilk defa görüyorlar bazı şeylere heves etmişler ve çıkardığınız sorunlara bakın. Bunları 18 yaşında falan evlenen çocuklar yapıyor ya.

:KK43: evet haklısınız ama kızkardeşinin herşeye müdahil olması yorum yapması anne kızın sürekli maddi anlamda üstünlük taslamasi canımı sıkıyor :KK43: anneme bile telefonda biz basit yerlerden almadik kaliteli yerlerden aldık falan dedi annem de yeri gelir pazardan yeri gelir magazadanda giyinilir dedi
Iyi geçinip iyi olmak da senin elinde kötü olmak da. Benim anladığım iyi niyetliler. Hatalarini farketmisler. Kompleks yapmayıp aramışlar. Bundan sonrası sana kalmış. Iyi insanlar bence. Iyilikle karşılık ver. Niyetin mutlu olmaksa tabii. Yok ben kavga huzursuzluk istiyorum da diyebilirsin. Hayat senin

Canım benimkiler beni alışverişe bile çağırmadılar. Valla ben sallamadım. Ama senin için önemliymiş bunu bilemeyebilirler. Beni iç çamaşırı alışverişine çağırdalardı çok utanırdım belki senin de utanacağını düşünmüşlerdir. Yalnız anneni arayıp anlatmalar galan çok şirin yaa demek ki sana değer veriyorlar. Umarım mutlu olursunuz. Bence sizin alacağınız herşey kabulüm ama birlikte gitseydik adet yerini bulurdu. Ben o yüzden söyledim. Siz de beni düşünmüş almışsınız çok teşekkürler falan de. Mutluluklar dilerim.

Canim hatalı olduğumun farkındayım çok fevri davrandım :KK43:
Canım benimkiler beni alışverişe bile çağırmadılar. Valla ben sallamadım. Ama senin için önemliymiş bunu bilemeyebilirler. Beni iç çamaşırı alışverişine çağırdalardı çok utanırdım belki senin de utanacağını düşünmüşlerdir. Yalnız anneni arayıp anlatmalar galan çok şirin yaa demek ki sana değer veriyorlar. Umarım mutlu olursunuz. Bence sizin alacağınız herşey kabulüm ama birlikte gitseydik adet yerini bulurdu. Ben o yüzden söyledim. Siz de beni düşünmüş almışsınız çok teşekkürler falan de. Mutluluklar dilerim.
Canim hataliyim özür diledim ama bilmiyorum sonrası nasıl olucak :( gereksiz bir fevrilikti evet :( tsk ederim gerek yoktu su an bu konuşmaları yapmak benide üzdü dedim :(

Sizden habersiz böyle bir alışveriş yapmaları çok saçma olmuş.Bu konuda haklısınız.Telefonlarını açmamanız da saçma olmuş. Bu konuda da haksızsınız.

Sevgiliniz muhtemelen sizi savunmak adına konuştu annesiyle.Siz de kv arayınca açıp açıkça deseydiniz ''ben alırdım'' vs diye...

Sizden habersiz böyle bir alışveriş yapmaları çok saçma olmuş.Bu konuda haklısınız.Telefonlarını açmamanız da saçma olmuş. Bu konuda da haksızsınız.

Sevgiliniz muhtemelen sizi savunmak adına konuştu annesiyle.Siz de kv arayınca açıp açıkça deseydiniz ''ben alırdım'' vs diye...
Evet canim benim telefonlara cvp vermemem hataydı ama o gerginlikle konuşmak istemedim :(

Merhaba kızlar

Yeni uyeyim ama üyelik yapmadan da takip ettiğim bir forumdu kk.

Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu :KK43:

6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...

Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...

Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...

Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...

Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...

Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...

Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...

Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...

Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...

Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum :KK43:
Hatalisin..

Evet canim benim telefonlara cvp vermemem hataydı ama o gerginlikle konuşmak istemedim :KK43:

Anlıyorum. Yeri geldiğinde telafi etmeye çalışırsınız o zaman :)
Bir de sevgilinizin aranızdaki bazı şeyleri annesiyle paylaştığından söz etmişsiniz.Bence o konuyu da sevgilinizle açık açık konuşun. Rahatsız olduğunuz konuları ertelerseniz başınız ağrıyabilir.

Anlıyorum. Yeri geldiğinde telafi etmeye çalışırsınız o zaman :)
Bir de sevgilinizin aranızdaki bazı şeyleri annesiyle paylaştığından söz etmişsiniz.Bence o konuyu da sevgilinizle açık açık konuşun. Rahatsız olduğunuz konuları ertelerseniz başınız ağrıyabilir.
Daha önce konuştum ama aynı şeyi gene yaşadım ikili iliskilerde ne olursa olsun ailelere yansitmamak lazım ama olmuyor ışte :(

Okuduklarımdan yola çıkarak senin haksîz olduğunu düşünüyorum.seni çağırmayarak hata yapmış olabilirler.telafi etmek için aramış defalarca kv.açmamışsın kp aramış.onu da lütfedip 2.aramada açmışsın.haklıyken haksîz olmuşsun.kadın kvlik yapıp üste çıkabilirdi.benim kv gelinlik dışında bir çorap dahi almayacaktı babam ayıp ediyorsunuz demeseydi.çok yanlıs yapmışsın.telafi etmelisin,tabi geçinmeye gönlün varsa .

Böyle şeyler yapıp soğutma kendinden. Sana hediye almak istemişler. Seni çağırmaları gerekmez. Hani senden habersiz gelinlik mobilya gibi şeyler alsalar fikrini sormadan o zaman haklı olabilirsin ama burada tepkin yersiz olmuş.

Madem adettendir diye dusunuyosun aa çok tesekkurler beni dusunup almissiniz diyecektin bence.
Ben de gelcektim demek hata
Nisanlinin bunu ailesine dann diye söylemesi hata
Senin de hiçbir telefona donmemen hata.

Bence kucuk bir krizi yonetememissin

Allahım ben bu ülkeden değilim galiba şu konuları okuyunca.

Alinan hediyeyi begenmemek kv ile sütyen don gecelik almaya koşa koşa gitmek gitmeyince sekildeki gibi trip yapmak hediyelere teşekkür etmemek ve bütün bunlari yadirgamamak kabalik bulmamak ulkemizin guzide gelinlerinin halleri.
Hiç bir zaman anlamayacagim bu kafayı.

Nedir bu kadınlarımızdaki düğün alışverişi kezbanlığı bu kadar mı açsınız çula çaputa kardeşim? Değer mi güzel günlerinizde insanları kırmaya?

En kötü giymeyiverirsiniz aldıklarını olur biter, insanlar sizi düşünüp hediye almışlar işte.

Telefonu açmamakta hatalısınız.

Öte yandan nişanlınızın yetiştirmesi de çok yanlış her lafı annesine danışacaksa yandınız.

Allahım ben bu ülkeden değilim galiba şu konuları okuyunca.

Alinan hediyeyi begenmemek kv ile sütyen don gecelik almaya koşa koşa gitmek gitmeyince sekildeki gibi trip yapmak hediyelere teşekkür etmemek ve bütün bunlari yadirgamamak kabalik bulmamak ulkemizin guzide gelinlerinin halleri.
Hiç bir zaman anlamayacagim bu kafayı.

+1
Başkasına hediye iççamaşırı aldırmak zaten rezillik, o kişinin eşinin anası kardeşi olması daha iğrenç. Oldu olacak yatak odasına da davet etsinler.

Haklısınız arkadaşlar :KK43: özür diledim ama bilmiyorum bundan sonra nasıl devam eder :KK43:

Tamam daha fazla canınızı sıkmayın. Bundan sonra olacaklarda iki dakika düşünün, hayatınızın bu noktasında yeniden bulduğunuz mutluluğunuzu bozmaya değecek bir sorun mu? Değilse sıkıntı yapmamaya çalışın. Karşınızdaki insanların oğullarının mürüvvetini ilk defa gördüklerini, bir takım hevesleri olduğunu göz önünde tutarak hareket edin yeter. Aradan biraz zaman geçince de nişanlınızla ben bazen sadece seninle bir şeyler paylaşmak istiyorum. Rica ederim hemen ailene anlatma diyebilirsiniz. Ama siz gene de nişanlı olun evli olun ailesini ona çok şikayet etmeyin.

Back
X