Merhaba kızlar
Yeni uyeyim ama üyelik yapmadan da takip ettiğim bir forumdu kk.
Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu
6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...
Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...
Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...
Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...
Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...
Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...
Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...
Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...
Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...
Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum