Benmi Yanlisim yoksa secimlerimmi yardım :(

Valla baştan sona sen hatalısın ne demek telefon açmamak çok ayıp ayrıca iki kilot sütyen için de laf yapmaya gerek yoktu bence boşu boşuna kalp kırmaya huzursuzluk çıkarmaya ne gerek var. İnsanlar düşünmüş almış ayrıca bunlar hediye mahiyetinde alınan şeylerdir sen olsan ne olmasan ne ayrıca en fazla 3 ay giyip atacağın bir kilot için en fazla 10 kere giyeceğin bir gecelik için gereksiz bi trip olmuş. Biraz mantıklı insanlar olun ya kendinize resmen dert arıyorsunuz kusura bakma da yaşlı başlı Ada'mı bile telefonlara düşürmek çok büyük terbiyesizlik bence şımarıklıktan başka bişey değil

+1
Başkasına hediye iççamaşırı aldırmak zaten rezillik, o kişinin eşinin anası kardeşi olması daha iğrenç. Oldu olacak yatak odasına da davet etsinler.
Ay cherry sonunda dönmüşsün çok svindim inşallah bi daha ki bana kadar çok uzun süre buralarda olursun valla yokluğunu hissettiğim tek insansın forumda

Merhaba kızlar

Yeni uyeyim ama üyelik yapmadan da takip ettiğim bir forumdu kk.

Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu :KK43:

6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...

Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...

Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...

Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...

Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...

Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...

Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...

Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...

Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...

Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum :KK43:
Nelere takilionuz ya iccamasiridir nedir yani begenmezsen giymezsin tesekkur et bitsin ne mevzular millet neler yasio sizin dert cikardiginiz mevzuya bak

Onlarin elbisesine kalmadigini yazmissin.peki onlarin alacagi gecelik, ic camasiri vs.'e kaldin mi? Ne diye laf ettin? Evet seni saymadiklarini dusunmussun haklisin ama telefonlarini acmaman falan coook ayip olmus. Durduk yere sorun yasatmissin.

Onlarin elbisesine kalmadigini yazmissin.peki onlarin alacagi gecelik, ic camasiri vs.'e kaldin mi? Ne diye laf ettin? Evet seni saymadiklarini dusunmussun haklisin ama telefonlarini acmaman falan coook ayip olmus. Durduk yere sorun yasatmissin.
Hiç !!! Ay sinir oluyorum böyle insanlara ya

Aradiklarinda acmamana cok sasirdim yanlis davranmissin.ben olsam hayatta boyle birsey yapamam cok utanirim.iyi niyetli insanlar olduklari belli .hic yoktan dedigin gibi yuzgoz olmussun.bence bir daha boyle bir hata yapma.gerçekten buyutulecek birseyse tepki goster ama boyle onemsiz seyler icin huzursuzluk cikarma

Merhaba kızlar

Ben 6 sene önce bir evlilik yaşadım ve bosandim cocugum yok bitme nedeni ise eşimin aldatmasi, şiddet ve herşeyi annesine yetiştirmesi ozelimizin olmamasıydı kısacası yok yok tu :KK43:

6 sene boyunca birileriyle tanistirildim ama guvenemedim hep güvensizlik yaşadım 7 ay once bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım herşey çok guzel gidiyor evin tek oğlu maddi olarak iyiler ama o hiç evlenmemiş...

Benim evlenip ayrilmami sorun etmedi herhangi bir beklenti icinede girmedi gel zaman git zaman ailesiyle tanıştım babası çok iyi biri sıcakkanlı samimi kizkardeside iyi yaklaştı sevecen samimi annesi sıcaktı ama biraz despotluk vardı evin herşeyi ondan sorulur bunu anladım herşey babadan çok ona danisilir...

Ailemle tanistirdim herşey buraya kadar çok güzel sonrada aileler tanıştı ve 15 gün önce isteme oldu buda güzel ama nisan olucak yakında geline iç çamaşırı makyaj seti elbise ayakkabı alınacak yani nisan alışverişi dediler...

Neyse elbisemi ayakkabimi aldılar bunları alırken sozlumun annesi kızkardeşi sozlum ve ben vardık benim tarafimdan kimse yoktu...Ben kimsenin elbisesine ayakkabisina muhtaç değilim adettendir dediler bisey demedim...

Ama isterdim ki ailemden biri olsun iki gün önce kızkardeşi bana mesaj atıyor kac beden ic çamaşırı giyiyorsun diye hayırdır dedim yok ya öylesine sordum dedi meğer anne kız gidip ic çamaşırı çorap gecelik makyaj setini almışlar açıkçası benide cagirmalarini beklerdim neticede giyecek olan benim...

Bugün sozlumle telde konuşurken laf arasında keşke bende o alışverişte olsaydım benim zevkimde önemli dedim bu hemen bu sözlerimi annesine yetiştirmiş... galiba aralarında biraz surtusmeli bir konuşma geçmiş...

Bir baktım annesi beni aradi acmadim tahmin ettim sozlumun yetiştirdiğini tekrar tekrar aradi acmadim annemi aradi ışte kızın alınmış alınmakta haklı fişleri var begenmezse değiştirsin en kalitelisini aldık falan...

Ben kadının telefonuna donmedim.Sonra babası aradi acmadim birdaha ariyinca babası çok severim babasını çünkü ben dondum dedimki aramissiniz dediki cok uzulduk yasananlara ben de dedimki biz aramizda konuşmuştuk oysaki hemen size bildirmesi yanlış falan adamda eşimin benim telefonlarima donmedin çok ayıp ettin dedi neyse konuştuk kapadık telefonu...

Sonra tekrar sozlumun kızkardeşi yazdi sen annemin telefonuna donmedin cok uzuldu evet senin olman gerekirdi orda hata yaptık ama senin de annemin telefonuna cvp vermemen büyük hata falan anlayacağınız daha şimdiden yüz göz oldum...

Sozlumun annesine yada kızkardeşine daha öncede yetiştirdiği şeyler olmuştu benmi hataliyim kızlar yorumlarinizi bekliyorum :KK43:

Alınacak ne var bunda ki? Düşünmüş taşınmışlar utanmayasınız diye almışlar. Ki değiştirebilirmişsiniz de.
Ben çok tatlı insanlar diye düşündüm. Bir de anne hevesleniyor sonuçta çocuğu evlenecek. Bırakın istediğini alsın. Siz de beğenmiş gibi yapın.
Telefonu açmayışınız çok ayıp olmuş. Yerinizde olsam geçerli bir sebep bulur ve annenin gönlünü alırdım..

Bende iyi niyetli oldukarını düşünüyorum arayıp telefonu acmadiginiz için özür dileyebilirsiniz dediğiniz gibi alisveris umrunuzda değilse takılmayın nişanlızin da yetiştirme oldugunu düşünmüyorum sonuçta oda sizin rahatsızlığınızı söyleyecek ki birdahakine ayninseyle karşılaşmayın
Maddi duruma gelince üstünlük tasladiklarini düşünmüyorum sadece iyi niyetle kaliteli aldıklarını belirtmişler konuyu taa ailenize kadar yansıtmaya gerek yok bende gelinlik dışında bir çok alışverişe ailemsiz gittim hiçte problem yaratmadim böyle şeylere takılıp problem yaratmamak gerek

Son olarak bayram için küçük bir hediye alır özür anlamında el öpmeye öyle giderdim hem nisanliniz hosnolur hem ailesi sizi el üstünde tutsunlar kıymetli olayım derseniz bu böyle oluyor

Bu insanlar sana yaranamaz. Telefona geri dönmemek hele ayıp etmişsiniz. Kaliteli aldık demek kızınızı eşittir önemsiyoruz demek. Ne kadar farklı yerlerden bakıyoruz.

Kayınpeder bile aramış, güzel bi aile bence.. :)
Keşke doğruculuk oynasaydınız böyle telefona cevap vermemekle olmaz.. Keşke açıp ya ben kırıldım deseydin hiç böyle saçmalıklar olmazdı..

Merhaba kızlar

Bence telefonlarina donmemeniz hata olmus. Gorumceniz kayinpederiniz aramis tatli tatli konusmus. Bence bu cok guzel bir sey. İc camasiri alisverisini de belki onlar utandiklari icin belki de sizin utanacaginizi dusundukleri icin tek baslarina yapmislardir. Ne var bunda abartacak? Ben kayinvalidemle herhangi bir sekilde herhangi bir alisverise gitmedim bile evlenmeden once. Dugun alisverisiymis, dugun bohcasiymis bilmem ne. Hos ne onun ne de benim aklima geldi ya alisveris o stresten o sikintidan, neyse :) demek istedigim biz yapmadik alisveris falan bir sey kaybettigimizi de dusunmuyorum.

Ozetle, bence telefonlara cikmamaniz ve geri donus yapmamaniz ayip olmus. Bi derdiniz varsa nisanlinizla konusun, acisini ailesinden cikartmayin. Ne kayinvalideler kayinpederler var, burada sahit oluyoruz. Pamuk gibi insanlar olarak anladim onlari yazdiklarinizdan. Bi cicek yaptirip gonlunu alin derim.

Back
X