Bensiz köy tatiline nasıl bakmalıyım?

Bence de gidebilir. Zaten bir arada yaşıyormuşsunuz, babaannesi dedesi en önemlisi babası yanında olacak. Bu süreyi 4 güne falan düşüremez misiniz? Sizin aklınız hep onda olur diye diyorum.
Hangimiz şimdiki çocuklar gibi anneci babacı büyüdük Allah aşkına. Biraz özgür alan bırakalım çocuklara.

çocuğum yok yorum yapmam ne kadar saglıklı olur bilmiyorum ama yazdım...
Kayınvaliden iyi biriyse bence gitmelerinde bi sakınca olmazdı .. Ha evet bebişini çok özliceksin bir haftada belki ama eşine güveniyorsan sorun olmaz bence ya baba sonuçta o da

Emzirme durumu yoksa birak gitsinler.

Hem cocuk icin guzel olur hem esiniz için. Babasi ilgili ise cocukla neden olmasın ki? 3 kisi rahatlikla bakarlar cocuga.

Evet ozlersiniz, ayri kalmak zor gelir ama sizde biraz yalniz kalir dinlenirsiniz. Çalışırken boyle minik aralar iyi gelebilir.

Gitmesini cidden istiyorum yani köy hayatını görsün, özgürce toprağa dokunsun, hayvanlarla oynasın vs vs tüm bunların gelişimi açısından da fazlaca faydalı olacağından eminim.
Bir kaç gün ayrı kalmakta da çok zorluk yaşamam evet çok özlerim ama kızımı da düşünmek istiyorum.
Sorunum şu ki; ilk defa köye gidecek ve o ilk köyde yeni keşiflerini yaşarken birlikte olmak istiyorum bu yüzden gitmelerini istemiyorum..

Büyük htimalle siz sürekli çalıştığınızdan zaten babannesini annesini gibi benimsemiştir çocuğunuz, 24 saat babannesiyle sizsiz huzursuzluk çıkarmıyacağını düşünüyorsanız gidebilir

Cidden çok güldüm

Yok hiç sorun çıkarmaz zaten ben onlara Kankiler diyorum, o kadar iyiler ve sağolsun çokta güzel bakarlar o konuda hiç şüphem yok, kendilerinden bile sakınırlar..

Emzirme durumu yok, babası çokça ilgili yani bakım konusunda en ufak bir endişem bile yok..
Sadece köyde yaşayacağı ilk keşiflerini beraber yaşayalım istiyorum

Süre 3-4 güne düşebilir, elbette özgür alan bırakmalıyız ama zaten benim kız fazlasıyla özgür

Ama söyle de bisey var ne kadar erken olusursa o kadar iyi o sinapslar. Zaten ömür boyunca birlikte pek cok seyi "ilk defa" yapacaksınız. Kesfedilecek öğrenilecek sey bitmiyor ki..

Evhamlanmayın bence, koskoca babası var yanında dedesi babannesi.. özlemeniz de iyi olur bebeginiz sizin varlığınızı da öğrenir böylelikle. Siz de dinlenirsiniz ve cocugunuza döndügünde dolu dolu ve tazelenmis sekilde ilgilenirsiniz.

Bence engellemeyin ve gitsin. Cidden iyi gelecek.

kusura bakmada yil 2016 niye ayni evde yasiyorsun ki? iyimis koca issic kv kayinpeder gelinde calişsın...

Eşinize, kayınvalidenize ve kayınpederinize güveniyorsanız gönderin çocuğunuzu. Merak etmeyin bir şey olmaz. Bende çalışan bir anne olarak çocuklarımın bir çok şeyinde yanlarında değildim. Hiç bir problem yaratmadı bu olay. Koca insan oldular ve ayrı geçirdiğimiz günlerin eksi bir etkileri yok üzerlerinde.
Eğer çocuğunuz onlarla eğlenecek ve mutlu olacaksa gönderin gitsin.

kusura bakmada yil 2016 niye ayni evde yasiyorsun ki? iyimis koca issic kv kayinpeder gelinde calişsın...
Durum öyle vahim yada trajik değil merak etmeyin, biz tercih ettik, bazı şartlar bunu gerektirdi..
He ayrıca çok şükür eşim sorumsuz bi işsiz değil, talihsizlikler yaşadık ve şuan kendisi zor bir süreçten geçiyor inşaallah yeniden çalışmaya başlayacak..
Kusura bakmayın ama ben çemkirgen, anlayışsız ve bencil biri değilim ya da karşımdaki insanlar bu tip insanlar olmadığı için bu hâle gelmedim.
Kayınpederim sağolsun zorlukarımız da emekli maaşını bizimle paylaştı, kayınvalidem kendi hayatından ödün verip yemedi içmedi kızıma öz kızı gibi baktı, kalkıp ta riyakarlık edemem.

Kadının eşiyle, kayınvalidesiyle, kayınpederiyle sorunu yokki. Neden böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.
Kadın çocuğumu özlerim diyor siz kayınvalide kayınpeder diyorsunuz.
kimse kusura bakmasın. bu zamanda gecimini saglıyamıyan borc harc ıcınde yüzen ve bu yüzdende kv kayınpederle oturan bir zahmet evlenmesin. üstünede cocuk ... cocuguma ben bakmıcaksam niye doğurdum? kvdem annelık yapsın mı diye ki konu sahibi cocugum bana gelmiyor hep babaanne dede kendi yazdı.... bir evin icinde anne baba olunca ne kadar karı koca olabilirsiniz?
üstelik kocan niye ailesiyle takılıp köte gıdıyor??
ben evde yalnız olcam benim eşim eşim mesela asla bunu yapmaz.
gereklibir yorum malesef herzamanda derim beraber yaşıyanlarda akıl yoktur

Bu şartlarda gitmesinde bir sorun görünmüyor bencede .

1 buçuk yaşındaki bir bebeği 1 hafta annesiz bırakmayın derim ben...zorunlu haller dışında sizden ayrı kalmasın...babaannesi ile çok mutlu olabilir iyi baktığına da eminim ama sizin ilişkiniz ve onun ilerde daha mutlu bir insan olabilmesi için şimdi sadece size ihtiyacı var

Hanımefendi, konu sahibi bayanın sizin sıraladığınız şekilde dertleri yok ki. Siz kendi kafanızdan dert yaratıyorsunuz. Arkadaş çocuğumu özlerim diyor, siz geçimsıkıntısı, annelik, vs. vs. konularını açıyorsunuz. Pes ya. Biraz yorum yaparken dikkatli olun kırıcı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…