Merhaba Hanımlar,
Bu ay sonunda kız kardeşimin düğünü olacak ve şehir dışında, eşimin memleketi de gideceğimiz şehire 1-2 saatlik mesafede. Düğün sonrası benim hemen geri dönmem gerekli çünkü iznim yok çalışıyorum. Eşim ise şuan işsiz ve iş ile ilgili haber bekliyor. Kızımız 1,5 yaşında ve kayınvalidem, kayınpederim ile yaşıyoruz.
Şimdi sorun şu ki; eşim düğün sonrası 1 haftalığına eşim,kızım, kayınvalidem ve kayınpederim ile köye gitmek istiyor, ben çalıştığım için gidemiyorum.
Ben de nedense bu duruma sıcak bakmıyorum, aslında kızım için köy havası çok iyi gelecek çok götürmek istiyorum. Ama nedense kızımızın ilk köye gidişinde birlikte olalım istiyorum bensiz gitmesini istemiyorum.
Kalacakları en fazla 1 hafta belki de 3-4 gün ama yine de bensiz gitmelerini istemiyorum.
Siz olsanız gitmelerine müsaade edermiydiniz? Yoksa ben mi bencillik yapıyorum?
Gitmesini cidden istiyorum yani köy hayatını görsün, özgürce toprağa dokunsun, hayvanlarla oynasın vs vs tüm bunların gelişimi açısından da fazlaca faydalı olacağından eminim.Bence gitsin, köy hayatı gercekten cok iyi gelir. Benim etrafımda obyaslarda 1 hafta vs ebeveynlerinden 1i yanındayken köyde kalanlar vardı. Ve cidden o temiz hava ve yeni seylerle karsılasmak cocuga cok iyi geliyor.
Bir de şöyle bir sey var derste hocam söylemişti; çocuk ne kadar farklı seylerle karsılasırsa sinir hücrelerinin yaptığı sinaps sayısı da artıyor. Ve bu sinapslar da zekayı belirleyen esas unsur. Köy hayatında da cocugun daha once karşılaşmadığı seylerle karşılasma ihtimali de cok yüksek. Ben olsam gitmelerinde bir sakınca görmezdim, hatta esime de tembihlerdim evde oturup kalmayın bebegı gezdirin hayvanlarla bitkilerle temas halinde olsun yeni seyler görsün diye.
Sen çok yanlış yere konu açtın.Burada bazi hatunlar cocugunu anneanneye biraksa 2 gün sonra aglaya aglaya geri donup alan tipler filan baya degisik hasta insanlar var. Eğer çok göndermek istiyorsan gönder bence. Buradaki herkes pedagog esliginde buyumus anlayamazlar çok şeyy yapma yani .d
Yok hiç sorun çıkarmaz zaten ben onlara Kankiler diyorum, o kadar iyiler ve sağolsun çokta güzel bakarlar o konuda hiç şüphem yok, kendilerinden bile sakınırlar..Büyük htimalle siz sürekli çalıştığınızdan zaten babannesini annesini gibi benimsemiştir çocuğunuz, 24 saat babannesiyle sizsiz huzursuzluk çıkarmıyacağını düşünüyorsanız gidebilir
Emzirme durumu yok, babası çokça ilgili yani bakım konusunda en ufak bir endişem bile yok..Emzirme durumu yoksa birak gitsinler.
Hem cocuk icin guzel olur hem esiniz için. Babasi ilgili ise cocukla neden olmasın ki? 3 kisi rahatlikla bakarlar cocuga.
Evet ozlersiniz, ayri kalmak zor gelir ama sizde biraz yalniz kalir dinlenirsiniz. Çalışırken boyle minik aralar iyi gelebilir.
Süre 3-4 güne düşebilir, elbette özgür alan bırakmalıyız ama zaten benim kız fazlasıyla özgürBence de gidebilir. Zaten bir arada yaşıyormuşsunuz, babaannesi dedesi en önemlisi babası yanında olacak. Bu süreyi 4 güne falan düşüremez misiniz? Sizin aklınız hep onda olur diye diyorum.
Hangimiz şimdiki çocuklar gibi anneci babacı büyüdük Allah aşkına. Biraz özgür alan bırakalım çocuklara.
Gitmesini cidden istiyorum yani köy hayatını görsün, özgürce toprağa dokunsun, hayvanlarla oynasın vs vs tüm bunların gelişimi açısından da fazlaca faydalı olacağından eminim.
Bir kaç gün ayrı kalmakta da çok zorluk yaşamam evet çok özlerim ama kızımı da düşünmek istiyorum.
Sorunum şu ki; ilk defa köye gidecek ve o ilk köyde yeni keşiflerini yaşarken birlikte olmak istiyorum bu yüzden gitmelerini istemiyorum..
kusura bakmada yil 2016 niye ayni evde yasiyorsun ki? iyimis koca issic kv kayinpeder gelinde calişsın...Biz kızımla o kadar az vakit geçiriyoruz ki maalesef.. Çalışma şartları ve aynı evde yaşıyor oluşumuzdan ötürü.. Bazen eve gittiğimde uyumuş oluyor nerdeyse 2 gün beni göremediği zamanlar oldu.. Babaannesiyle arası çok iyi dedesiyle falan, çoğu zaman bana gelmez onlarla oynamak ister
Bu durumda da kızım için, sağlık açısından temiz hava alsın diye gitme düşüncesi var bu beni düşündürdü. Yoksa o kadar süre ayrı kalmaya nasıl dayanırım bilmiyorum..
Kadının eşiyle, kayınvalidesiyle, kayınpederiyle sorunu yokki. Neden böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.kusura bakmada yil 2016 niye ayni evde yasiyorsun ki? iyimis koca issic kv kayinpeder gelinde calişsın...
Ben gelen yorumlara istinaden söylemiştim canım. 3-4 güne düşebiliyorsa senin de için rahat olur. :)Süre 3-4 güne düşebilir, elbette özgür alan bırakmalıyız ama zaten benim kız fazlasıyla özgür
Durum öyle vahim yada trajik değil merak etmeyin, biz tercih ettik, bazı şartlar bunu gerektirdi..kusura bakmada yil 2016 niye ayni evde yasiyorsun ki? iyimis koca issic kv kayinpeder gelinde calişsın...
kimse kusura bakmasın. bu zamanda gecimini saglıyamıyan borc harc ıcınde yüzen ve bu yüzdende kv kayınpederle oturan bir zahmet evlenmesin. üstünede cocuk ... cocuguma ben bakmıcaksam niye doğurdum? kvdem annelık yapsın mı diye ki konu sahibi cocugum bana gelmiyor hep babaanne dede kendi yazdı.... bir evin icinde anne baba olunca ne kadar karı koca olabilirsiniz?Kadının eşiyle, kayınvalidesiyle, kayınpederiyle sorunu yokki. Neden böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.
Kadın çocuğumu özlerim diyor siz kayınvalide kayınpeder diyorsunuz.
Biz kızımla o kadar az vakit geçiriyoruz ki maalesef.. Çalışma şartları ve aynı evde yaşıyor oluşumuzdan ötürü.. Bazen eve gittiğimde uyumuş oluyor nerdeyse 2 gün beni göremediği zamanlar oldu.. Babaannesiyle arası çok iyi dedesiyle falan, çoğu zaman bana gelmez onlarla oynamak ister
Bu durumda da kızım için, sağlık açısından temiz hava alsın diye gitme düşüncesi var bu beni düşündürdü. Yoksa o kadar süre ayrı kalmaya nasıl dayanırım bilmiyorum..
Merhaba Hanımlar,
Bu ay sonunda kız kardeşimin düğünü olacak ve şehir dışında, eşimin memleketi de gideceğimiz şehire 1-2 saatlik mesafede. Düğün sonrası benim hemen geri dönmem gerekli çünkü iznim yok çalışıyorum. Eşim ise şuan işsiz ve iş ile ilgili haber bekliyor. Kızımız 1,5 yaşında ve kayınvalidem, kayınpederim ile yaşıyoruz.
Şimdi sorun şu ki; eşim düğün sonrası 1 haftalığına eşim,kızım, kayınvalidem ve kayınpederim ile köye gitmek istiyor, ben çalıştığım için gidemiyorum.
Ben de nedense bu duruma sıcak bakmıyorum, aslında kızım için köy havası çok iyi gelecek çok götürmek istiyorum. Ama nedense kızımızın ilk köye gidişinde birlikte olalım istiyorum bensiz gitmesini istemiyorum.
Kalacakları en fazla 1 hafta belki de 3-4 gün ama yine de bensiz gitmelerini istemiyorum.
Siz olsanız gitmelerine müsaade edermiydiniz? Yoksa ben mi bencillik yapıyorum?
kimse kusura bakmasın. bu zamanda gecimini saglıyamıyan borc harc ıcınde yüzen ve bu yüzdende kv kayınpederle oturan bir zahmet evlenmesin. üstünede cocuk ... cocuguma ben bakmıcaksam niye doğurdum? kvdem annelık yapsın mı diye ki konu sahibi cocugum bana gelmiyor hep babaanne dede kendi yazdı.... bir evin icinde anne baba olunca ne kadar karı koca olabilirsiniz?
üstelik kocan niye ailesiyle takılıp köte gıdıyor??
ben evde yalnız olcam benim eşim eşim mesela asla bunu yapmaz.
gereklibir yorum malesef herzamanda derim beraber yaşıyanlarda akıl yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?