Bensiz köy tatiline nasıl bakmalıyım?

kızınız olduğu için hayır gitmesin.yalnız adam anası ve babasıyla gidiyor.hemde köye.tatil köyüne değil ki.hem işsizlikten bunalmıştır bence biraz hava alsın bence

Siz boşverin böyle yorumları. Sizin sorununuz özlemek, daha önceden yorum yaptım, iyi bakılacaksa, kızınız mutlu olacaksa gönderin gitsin. Merak etmeyin çocuğunuzun psikolojisi etkilenmez. Tecrübeli bir anne olarak söylüyorum. 2 tane farklı karakterlere evlat yetiştirdim. Çok yalnız bıraktım (mecburiyetten) ama psikolojik bir olgu çıkmadı karşıma. Bazı olaylara rahat bakabilmek lazım.

İnşaallah kendi aklınız kendinize yetsin de başkalarınn aklını sorgulamayın siz boşverin.
Takılmayınsiz böyle şeylere, evlenen istediği gibi evlenir, oturan istediği gibi oturur, doğuran istediği gibi doğurur.
Siz kendi kurallarınızı ve büyük büyük konuşmalarınızı kendi hayatınızda yaşayın, başkalarının hayatını yargılamak size düşmez!.

Ya bir de şunu yazmak istedim "bir evin icinde anne baba olunca ne kadar karı koca olabilirsiniz?" demişsiniz ya, çok şükür yaa burada okuduğum bir çok karı-kocadan daha da iyi EŞİZ!
Evde yalnız olup ezilen, koca dayağı yiyen, itip kakılan, bırak sevgiyi saygıyı adı bile anılmayan karı-kocalarda ki kadınlardan değilim. Bu yüzden belki de herkesten çok daha fazla KARI-KOCAYIZ BİZ!

Fazlasiyla hastalikli bir dusunce ileride cocugunuzun asosyal olma ihtimali cok yuksek gorunuyor

Fazlasiyla hastalikli bir dusunce ileride cocugunuzun asosyal olma ihtimali cok yuksek gorunuyor
Sizin yaşam standartlarınıza göre evet hastalıklı olabilir düşünce. Keşke görebilsen şuanda bile okadar belliki asosyol olmayacağı.. Bizim gibi bir çiftin çocuğu asosyol olursa zaten yapacak bişeu yok.. Çocuk sadece çalıştığım süre içinde evde,onun dışında evde pek olmayız.. O yüzden hiiç problem yok..
Yazık size zor bi hayat olsa gerek yaşadığınız..

Kızın için iyi olacağına eminsen 3-4gun olabilir.
Zaten galiba babanneye alışkın bir çocuk huysuzluk cıkarmaz.temiz hava kır gunes hayvanlar.guzel bir ortam olur.

Bence köye gitme konusunda hiç sıkıntı yapmayin neticede sizsiz beş yıldızlı otele arkadaslariyla eğlenmeye gitmiyor. Ailesiyle kafa dinlemeye gidiyor. Ama çocuk için sıkıntı olabilir. Çok küçük daha. Eğer çocuk için sorun olmayacaksa bir hafta degilde 3 gün filan gidilebilir.

çocuğum olmadığı için sizden ayrı kalması uygun olur mu bilemedim.onun dışında bir sakınca yok bence.

Bence gitsinler belki tek eşin olsa bakamaz çocuğa ama aile büyükleri de var. Hem de yanlış anlamadıysam senin annen baban, kayınvalide değil. 1 hafta olmaz da 4 gün falan olabilir...

Kızın için iyi olacağına eminsen 3-4gun olabilir.
Zaten galiba babanneye alışkın bir çocuk huysuzluk cıkarmaz.temiz hava kır gunes hayvanlar.guzel bir ortam olur.
Kesinlikle kızıma çok iyi gelecek, öyle bir ortamda mutluluktan havaya uçar.. Ufacık bir yeşillik görünce bile sevinçten çıldırıyor, köyde düşünemiyorum bile

Bakalım büyük ihtimalles gitmelerine müsade edicem gibi.. Kızım için..

Bence gitsinler belki tek eşin olsa bakamaz çocuğa ama aile büyükleri de var. Hem de yanlış anlamadıysam senin annen baban, kayınvalide değil. 1 hafta olmaz da 4 gün falan olabilir...
Yok canım benim Annem, Babam değiller eşimin ailesi yani kayınvalidem ve kayınpederim ama anne-babam gibiler..
Bakılması hususunda ufacık bir endişem yok zaten onlar bakıyorlar kızıma, bakalım gitmelerini isteyeceğim galiba..

Kızım bana çok düşkün değil, aslında kimseye düşkünlüğü yok biraz özgür ruhlu bir çocuk, yani bensiz yapar yapmasına da ben onsuz nasıl dayanıcam onu düşünüyorum

Büyük konuşmayın, dünya halidir. Kim hangi şeyi kınarsa yaşamadan ölmezmiş.

Onlara bakim konusunda guveniyorsun,zaten baba da gidiyor olabilir bence.
Mesela ablamlar,yengemler cocuklarini anneme birakip giderlerdi.hic de yigenlerimin psikolojisi bozuk degil.hepsi evlendi.gayetde psikolojileri guzel.

yurtdışında bir arkadaşım çocuğunu ailesiyle türkiyeye bile gönderdi valla
yaşadığı şehirde bakacak kimsesi yoktu, kreşlerde yer bulamadılar -oralar öyle aylarca önceden kayıt olmanıza rağmen yer olmayabiliyor. özel sektör kafasına göre apartman arasında kreş açamıyor vb.
ailesi yeşil pasaportla geldi, 3er ay kalıp baktılar sırayla hakları bitince de çoğu alıp tr'de baktılar. 2 yaş civarındaydı
hiç de anneden kopmadı, hiç de psikolojisi bozulmadı cin gibi çocuk. çok da sosyal ve saygılı. ayrıca türkçeyi de güzel öğrendi bu sayede. 3 dili süper konuşuyor. dil eğitiminde bu çok önemli.
bu kadar anneci olmaya gerek yok- kendi görüşüm tabi.
yurtdışında hadi biraz erken gelebilir biraz home-office çalışabilir biraz işyerinde çocuğu eğleyebilir vs. tr'de bu imkanlar da yok 7de işe gidip 8de eve gelen kadınlar var anneyi zaten ne kadar görüyor çocuklar, işin bir de bu yönü var. dil eğitiminde bu çok önemli değiğim konu burada da önemli çocuklar evden çıkmadan TV başında büyüdükleri için çok sıkıntı yaşanıyor günümüzde.
ben de köyde dedemin evinde büyüdüm. nazlı bir çocuk değildim, kardeşim kanser hastasıydı ailede durumlar karışıktı vs. hiç de anneme tepki filan değilim dedemin evini hala çok severim. psikolojim filan da yerinde çok şükür

Onlara bakim konusunda guveniyorsun,zaten baba da gidiyor olabilir bence.
Mesela ablamlar,yengemler cocuklarini anneme birakip giderlerdi.hic de yigenlerimin psikolojisi bozuk degil.hepsi evlendi.gayetde psikolojileri guzel.

Yok yok zaten psikolojik olarakta çok sorun etmiyorum hatta psikolojisi ile ilgili yapılan yorumlara da "zaten alışık bensizliğe" yorumunu yapıyorum.Hani benim derdim isteğim, kızımla ilk keşiflerini birlikte yapmak yani en azından ikimizde bunu hak ediyoruz. O duygularını görmek hissetmek..
Yani kızımın psikolojisi bozulur düşüncesi taşımıyorum, mükemmel sevgi ve ilgi görüyor, birlikte geçirdiğimiz vakitlerde çok özel ve güzel çok şükür öyle bir sıkıntı yaşamaz inşaallah..
Hani ne bileyim işte bu durumda belki kendimi düşünmüş olacağım ama hakkım değil mi kızımın duygularını görmek hissetmek?
Ne bileyim işte bu sefer de bensiz olsun yine keşifleri, ilkleri.. Belki bir daha ki sefere birlikte olur..

Birkac günundemi yok canim köye gidebilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…