- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Dedesi ve Babaannesi yahu neden elin insanları gibi davranayım ki?Çocuk olmasa neyse ama çocuğumu yollamazdım.
Ne münasebet kv kp ile göndericem ki eşim olsa da?
Dedesi ve Babaannesi yahu neden elin insanları gibi davranayım ki?
Şimdi sizin aranız nasıl onlarla bilmem ama ben kalkıpta 1 senedir çocuğuma baktırıp sonra da mümkün değil sizinle yollamam dersem riyakarlık etmiş olurum, onları kullanmış olurum yani onların çocuğum üzerinde hakları çok, böyle bir kati kural uygulamayı kendime hak görmüyorum açıkçası. Benim çocuğumsa onların da torunu, onların kanından.. Elbette ki torunlarıyla gezecekler, bundan mahrum edilir mi hiç?
He belki sizin iletişiminiz onlarla farklıdır, onu bilemem. Herkes aynı değil sonuçta..
kınamıyorum aklınızı calıstırın dıyorumBüyük konuşmayın, dünya halidir. Kim hangi şeyi kınarsa yaşamadan ölmezmiş.
el ele derken eşide gidiyorBabaya ve ailesine iyi bakacakları konusunda güven varsa gönderilebilir.
Akşamları 2 saat göreceğim diye senede bir kere ele geçecek bir fırsatı tepmezdim ben.
kınamıyorum aklınızı calıstırın dıyorum
Gitsin tabi, senede bir hafta ayrı kalmak iyi gelir:)el ele derken eşide gidiyor
Sizin çalışmama gibi lüksünüz yok mu?? Annelerin evlatlarını kendileri büyütmesi taraftarıyım ben.. en azından 3 4 yaşına kadar..Biz kızımla o kadar az vakit geçiriyoruz ki maalesef.. Çalışma şartları ve aynı evde yaşıyor oluşumuzdan ötürü.. Bazen eve gittiğimde uyumuş oluyor nerdeyse 2 gün beni göremediği zamanlar oldu.. Babaannesiyle arası çok iyi dedesiyle falan, çoğu zaman bana gelmez onlarla oynamak ister
Bu durumda da kızım için, sağlık açısından temiz hava alsın diye gitme düşüncesi var bu beni düşündürdü. Yoksa o kadar süre ayrı kalmaya nasıl dayanırım bilmiyorum..
Yok gayet kolay bir hayat yasiyorum icin rahat olsunSizin yaşam standartlarınıza göre evet hastalıklı olabilir düşünce. Keşke görebilsen şuanda bile okadar belliki asosyol olmayacağı.. Bizim gibi bir çiftin çocuğu asosyol olursa zaten yapacak bişeu yok.. Çocuk sadece çalıştığım süre içinde evde,onun dışında evde pek olmayız.. O yüzden hiiç problem yok..
Yazık size zor bi hayat olsa gerek yaşadığınız..
Evet. Gayet açık belliYok gayet kolay bir hayat yasiyorum icin rahat olsun
Sizin çalışmama gibi lüksünüz yok mu?? Annelerin evlatlarını kendileri büyütmesi taraftarıyım ben.. en azından 3 4 yaşına kadar..
HaklısınSiz gidemiyorsunuz diye onlar neden gitmesin.
Kararımı verdim, gidecekler napalım artık.. Ben de 1 hafta yalnız geçireceğim..Bisey olmaz yahu gitsinler onlarda mutlu olur sende kafa dinlersin.gitme ders3n kotu kadin olursun ki geregi yok hic bosver
Cocugunuzun babannesiyle iletisimini nasıl bakacagini siz bilirsiniz. Eğer guveniyorsaniz gönderin bencillik yapmayın.Merhaba Hanımlar,
Bu ay sonunda kız kardeşimin düğünü olacak ve şehir dışında, eşimin memleketi de gideceğimiz şehire 1-2 saatlik mesafede. Düğün sonrası benim hemen geri dönmem gerekli çünkü iznim yok çalışıyorum. Eşim ise şuan işsiz ve iş ile ilgili haber bekliyor. Kızımız 1,5 yaşında ve kayınvalidem, kayınpederim ile yaşıyoruz.
Şimdi sorun şu ki; eşim düğün sonrası 1 haftalığına eşim,kızım, kayınvalidem ve kayınpederim ile köye gitmek istiyor, ben çalıştığım için gidemiyorum.
Ben de nedense bu duruma sıcak bakmıyorum, aslında kızım için köy havası çok iyi gelecek çok götürmek istiyorum. Ama nedense kızımızın ilk köye gidişinde birlikte olalım istiyorum bensiz gitmesini istemiyorum.
Kalacakları en fazla 1 hafta belki de 3-4 gün ama yine de bensiz gitmelerini istemiyorum.
Siz olsanız gitmelerine müsaade edermiydiniz? Yoksa ben mi bencillik yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?