Bensiz köy tatiline nasıl bakmalıyım?

Çocuk olmasa neyse ama çocuğumu yollamazdım.
Ne münasebet kv kp ile göndericem ki eşim olsa da?

Çocuk olmasa neyse ama çocuğumu yollamazdım.
Ne münasebet kv kp ile göndericem ki eşim olsa da?
Dedesi ve Babaannesi yahu neden elin insanları gibi davranayım ki?
Şimdi sizin aranız nasıl onlarla bilmem ama ben kalkıpta 1 senedir çocuğuma baktırıp sonra da mümkün değil sizinle yollamam dersem riyakarlık etmiş olurum, onları kullanmış olurum yani onların çocuğum üzerinde hakları çok, böyle bir kati kural uygulamayı kendime hak görmüyorum açıkçası. Benim çocuğumsa onların da torunu, onların kanından.. Elbette ki torunlarıyla gezecekler, bundan mahrum edilir mi hiç?
He belki sizin iletişiminiz onlarla farklıdır, onu bilemem. Herkes aynı değil sonuçta..

Kv kp ile problemim yok konu problem olması değil zaten.
1.5 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz.
1 hafta annesinden ayrı kalmak için fazla uzun bir süre.
Evet siz işteyken onlar bakıyor olabilir ama akşamları berabersiniz neticede.

Babaya ve ailesine iyi bakacakları konusunda güven varsa gönderilebilir.
Akşamları 2 saat göreceğim diye senede bir kere ele geçecek bir fırsatı tepmezdim ben.

Sizin çalışmama gibi lüksünüz yok mu?? Annelerin evlatlarını kendileri büyütmesi taraftarıyım ben.. en azından 3 4 yaşına kadar..

Bırakın gitsinler. İyi gelir herkese.

Yok gayet kolay bir hayat yasiyorum icin rahat olsun

O kadar kucuk bir sut kuzusunun annesinden ayri kalmasinin dogru oldugunu dusunmuyorum

Bisey olmaz yahu gitsinler onlarda mutlu olur sende kafa dinlersin.gitme ders3n kotu kadin olursun ki geregi yok hic bosver

Sizin çalışmama gibi lüksünüz yok mu?? Annelerin evlatlarını kendileri büyütmesi taraftarıyım ben.. en azından 3 4 yaşına kadar..

Ahh keşkee öyle bir durumum olsaydı,
Bekarlığımda nasıl büyük konuştuysam şuan onun bedelini ödüyorum sanki, "asla çalışmam, çocuğuma ben kendim bakacağım, en az 3 yaşına kadar kimselere vermem vs vs.." ama maalesef öyle olmadı.. Olsun herşey nasip..

Cocugunuzun babannesiyle iletisimini nasıl bakacagini siz bilirsiniz. Eğer guveniyorsaniz gönderin bencillik yapmayın.
Aklima Nagehan geldi.1yaşında çocuğunu bırakıp Survivor a gitmistikadın çocuğu doğurup bırakmış döndüğünde yürümeye başlamış tanımıyodu annesini resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…