Gebeliğe Hazırlık Benzer şekilde hamile kalan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç test yapmadım, bilmiyorum tam ama doktor takibi en net olanı sanırım, evet aynen kastettiğim o mesela sizin gibi olanlar için hep 14 diyorlar, ama değilmiş canlı kanıtı

Evet sanırım öncesinde şeffaf kaygan uzayan akıntı ve sonrasında yumurta salınıyor, en garantisi aslında regl bitimi gün aşırı ilişki ama o da mümkün olmuyor ki her zaman

Yakında saat başı ilişki derlerse hiç şaşırmam sperm perhizini eş test vereceği zaman yaptırıyorlar

Yakında saat başı ilişki derlerse hiç şaşırmam sperm perhizini eş test vereceği zaman yaptırıyorlar
Sanırım en son saat başına kadar yolu var Perhiz derken aslında şu şekilde bilgi görmüştüm hani spermin tam anlamıyla sağlıkla hale gelmesi için yumurtlama zamanındaki ilişkiden önce 3-4 gün ilişkiye girmeyin tarzında

Bende tam tersi 3-4 gün içinde sağlığını kaybettiğini görmüştüm hatta doktorlar 4 gün perhiz yapılması gerek test için diyince aklıma ilk acaba bu kadar gün geçince bile sağlıklı kalan sperm var mı diye bakıyolar diye düşünmüştüm ama bu işler çok karışık doktorlar bile gün aşırı öneriyor en iyisi öyle yapmak diğerleri çok kafa karıştırıcı

Bitter çikolata muzda sperm kalitesini arttırıyomuş o 3 günde ne varsa yaptımhahahahaha aslında ilk denememdi niye okdar uğraştım anlamadım olacağı varmış

Merhaba, peki sizde 2-3 gün devam eder akıntı regli takiben kaçıncı günlerde olmuştu? Ve kaç günde bir regl oluyorsunuz düzenli mi, teşekkür ederim fikir için:)
Döngüm 29-30 gün düzenlidir regl başlangıcı 1.gün olarak hesaplarsak 9. ve 12. günler arasında devam ediyor akıntı

Bunu bende duymuştum benimde yumurtalma günü birliktelik oldu ve cinsiyeti erkek
İki üc gün önce olsa kız olurmuş diye duymuştjm bende

kesinlikle çok karışık, bi doktorun videosunu izliyorum spermler kadın rahminde 3-5 gün canlı kalır diyor, farklı bi doktorun videosunu izliyorum maksimum 48 saat diyor, kendi aralarında bile anlaşamıyorlar ki bize sağlıklı bilgi versinler

6 yillik sevgililikten sonra evlendik biz. o yuzden cok erken gibi gelmedi bize.

aslinda korunurken hamile kaldim. hatta reglim bittikten 3-5 gun sonra. o kadar emindim ki 14. gun falan yumurtlayacagima. gel gor ki, planlarla olanlar tutmadi.

Bunu bende duymuştum benimde yumurtalma günü birliktelik oldu ve cinsiyeti erkek
İki üc gün önce olsa kız olurmuş diye duymuştjm bende
ay iste tam boyle birseydi evet.

Oo o zaman başka tabi iyi yapmışsınız evet kesinlikle bakın 14 gün kuralı gibi yanlış bilgiler böyle sonuçlanabiliyor işte Ama olsun iyi olmuş ilkine en azından beklemeden uğraşmadan, plansız ama en stressizi

Tabi en önemlisi sağlık ama sanki kız da daha bi farklı olur ya, içimden geçen o ama hayırlısı Allah bağışlasın sizin oğluşunuzu
Aynen insan ister istemez bi cinsiyet geçiyo içinden bende kız isterdi hep yanım, şimdi erkek olunca alıştık sağlıklı olması dediğin gibi en önmelisi birde daha ilk oyuzden teşekkür ederim sizinde yakın zamanda kucağınızı doldurur bi bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…