- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Ben hiç test yapmadım, bilmiyorum tam ama doktor takibi en net olanı sanırım, evet aynen kastettiğim o mesela sizin gibi olanlar için hep 14 diyorlar, ama değilmiş canlı kanıtıDoktorun yaptığı demiyorum. Doktor+ evde yapılan ovülasyon testi. Yani yanıltıcı değil ovülasyon testleri.
Benim 28 günde bir adet döngüm hiç bir zaman 14.günü bulmadı yumurtlamamen geç 12 de oldu hep
Evet sanırım öncesinde şeffaf kaygan uzayan akıntı ve sonrasında yumurta salınıyor, en garantisi aslında regl bitimi gün aşırı ilişki ama o da mümkün olmuyor ki her zaman“Yumurtlama öncesinde mukus yüksek olur. Berraktır ve kaygandır. Bu kişinin en doğurgan olduğu zamandır.”
Bu bilgiyi google dan aldım, yanılmıyorsam cümleye göre şeffaf akıntıdan sonra yumurta salınıyor.
Yakında saat başı ilişki derlerse hiç şaşırmamBurada çok fazla okumak da bazen bunaltıcı olabiliyor insanın aklı karışıyorKesinlikle çok karmaşık, bazıları diyor yumurtalama döneminden önce sperm perhizi için 4 gün beklenmeli, bazıları diyor günaşırı, bazıları hergün bazıları günde iki kez, her ay beklemek de yorucu olabilir gerçi ben çok yeni düşünmeye başladım ama, bebeği tuttursam bunları sorar mıyım kız, hamile değilim kiii
Sanırım en son saat başına kadar yolu varYakında saat başı ilişki derlerse hiç şaşırmamsperm perhizini eş test vereceği zaman yaptırıyorlar
Bende tam tersi 3-4 gün içinde sağlığını kaybettiğini görmüştüm hatta doktorlar 4 gün perhiz yapılması gerek test için diyince aklıma ilk acaba bu kadar gün geçince bile sağlıklı kalan sperm var mı diye bakıyolar diye düşünmüştüm ama bu işler çok karışık doktorlar bile gün aşırı öneriyor en iyisi öyle yapmak diğerleri çok kafa karıştırıcıSanırım en son saat başına kadar yolu varPerhiz derken aslında şu şekilde bilgi görmüştüm hani spermin tam anlamıyla sağlıkla hale gelmesi için yumurtlama zamanındaki ilişkiden önce 3-4 gün ilişkiye girmeyin tarzında
Bitter çikolata muzda sperm kalitesini arttırıyomuş o 3 günde ne varsa yaptımAh canım tebrik ederim ne mutlu sanaSizin yumurtlamanız 14. gün yani tam da doktorların genel anlamda söylediği tarihte olmuş, ne güzel, evet havuç ben de yiyorum ama tamamen bilmeden sevdiğim için yiyordum, tabi denemekte fayda var sabah akşam yiyen bile duymuştum
Döngüm 29-30 gün düzenlidir regl başlangıcı 1.gün olarak hesaplarsak 9. ve 12. günler arasında devam ediyor akıntıMerhaba, peki sizde 2-3 gün devam eder akıntı regli takiben kaçıncı günlerde olmuştu? Ve kaç günde bir regl oluyorsunuz düzenli mi, teşekkür ederim fikir için:)
Bunu bende duymuştum benimde yumurtalma günü birliktelik oldu ve cinsiyeti erkekyanlis hatirlamiyorsam x ve y kromozomu tasiyan spermlerin dayanikliligi ile ilgili bir tahmin soz konusuydu.
yani kiz cocuk icin yumurtlamaya kadar iliski oneriyordu, yumurtlama gununden bir iki gun oncesinde iliski bitiyordu.
erkek cocuk icin de ozellikle yumurtlama gunu ve sonrasi icin iliski oneriyordu.
yani dogru mudur, yanlis midir, tahmin midir bilemiyorum ama gozumun onunde yasandi bunlar.
sorunuza cevaben;
benim 6.5 yasinda oglum var, 6-7 aydir bebek istiyoruz. ogluma 3 aylik evliyken zirt diye hamile kalinca, bu sefer de oyle olacak sandim ama olmadi.
Pko var sanırım bende çünkü adetlerim düzensizEvet evet test stres yaratıyor stres de gebelik için en son istenen şey, 26.gün hala görememiş olmanız normal mi
kesinlikle çok karışık, bi doktorun videosunu izliyorum spermler kadın rahminde 3-5 gün canlı kalır diyor, farklı bi doktorun videosunu izliyorum maksimum 48 saat diyor, kendi aralarında bile anlaşamıyorlar ki bize sağlıklı bilgi versinlerBende tam tersi 3-4 gün içinde sağlığını kaybettiğini görmüştüm hatta doktorlar 4 gün perhiz yapılması gerek test için diyince aklıma ilk acaba bu kadar gün geçince bile sağlıklı kalan sperm var mı diye bakıyolar diye düşünmüştüm ama bu işler çok karışık doktorlar bile gün aşırı öneriyor en iyisi öyle yapmak diğerleri çok kafa karıştırıcı
Geçmiş olsun, umarım yoktur nasıl düzensiz mesela aylarca olmuyor muPko var sanırım bende çünkü adetlerim düzensiz
Benimle aynı gibi sizin o zaman, 9 mesela erken gelirdi bana hep, ama değilmişDöngüm 29-30 gün düzenlidir regl başlangıcı 1.gün olarak hesaplarsak 9. ve 12. günler arasında devam ediyor akıntı
Siz baya donanımlı girmişsiniz savaşaBitter çikolata muzda sperm kalitesini arttırıyomuş o 3 günde ne varsa yaptımhahahahaha aslında ilk denememdi niye okdar uğraştım anlamadım olacağı varmış
6 yillik sevgililikten sonra evlendik biz. o yuzden cok erken gibi gelmedi bize.Belki net olamamakla birlikte ihtimaller vardır doktor da denemek istemiştir tutmuştur, yine de çok ilginç geldi şuan bana tıp hergün kendini yeniliyor3 aylık evliyken mi, biraz çabuk olmuş ama sizin kararınız tabi, ben 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni düşünmeye başladım Dönüşü de yok ya insan bi acaba mı diyo
ay iste tam boyle birseydi evet.Bunu bende duymuştum benimde yumurtalma günü birliktelik oldu ve cinsiyeti erkek
İki üc gün önce olsa kız olurmuş diye duymuştjm bende
Tabi en önemlisi sağlık ama sanki kız da daha bi farklı olur ya, içimden geçen o ama hayırlısıBunu bende duymuştum benimde yumurtalma günü birliktelik oldu ve cinsiyeti erkek
İki üc gün önce olsa kız olurmuş diye duymuştjm bende
Oo o zaman başka tabi iyi yapmışsınız6 yillik sevgililikten sonra evlendik biz. o yuzden cok erken gibi gelmedi bize.
aslinda korunurken hamile kaldim. hatta reglim bittikten 3-5 gun sonra.o kadar emindim ki 14. gun falan yumurtlayacagima. gel gor ki, planlarla olanlar tutmadi.
ay iste tam boyle birseydi evet.
HahahhahahSiz baya donanımlı girmişsiniz savaşaİlk denemede tutturmak da büyük başarı, ama işe yaramış demek ki muzlar
Aynen bende ovülasyon yaptığım da şaşırmıştım akıntı başlayınca yumurtlama olcak gibi düşündüm ama olmadı hep sonrasında pik gördüm.Pik ve çatlama gördüğümde de hiç akıntım olmadıBenimle aynı gibi sizin o zaman, 9 mesela erken gelirdi bana hep, ama değilmiş
Demek ki ne duyduysak denemekte fayda varHahahhahahvalla yaaaaa
Aynen insan ister istemez bi cinsiyet geçiyo içinden bende kız isterdi hep yanım, şimdi erkek olunca alıştık sağlıklı olması dediğin gibi en önmelisi birde daha ilk oyuzdenTabi en önemlisi sağlık ama sanki kız da daha bi farklı olur ya, içimden geçen o ama hayırlısıAllah bağışlasın sizin oğluşunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?