- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Yaniiiii kötü bişi değil sonuöda havuç muz bitter çikolata yemekDemek ki ne duyduysak denemekte fayda var
Bu gibi durumlarda mesela önce ovulasyon testleriyle gününüzü belirleyin sonraki aylar test yaptığınız zamanlardaki belirtileri izleyerek zaten anlıyorsunuz diyorlar, acaba öyle mi mesela sonradan değişebiliyor mu farklı aylardaAynen bende ovülasyon yaptığım da şaşırmıştım akıntı başlayınca yumurtlama olcak gibi düşündüm ama olmadı hep sonrasında pik gördüm.Pik ve çatlama gördüğümde de hiç akıntım olmadı
En güzeli bi kız bi oğlan, hatta ikiz olsa ne hoş olur tek seferde çift sarılıAynen insan ister istemez bi cinsiyet geçiyo içinden bende kız isterdi hep yanım, şimdi erkek olunca alıştık sağlıklı olması dediğin gibi en önmelisi birde daha ilk oyuzdenteşekkür ederim sizinde yakın zamanda kucağınızı doldurur bi bebişle
Kesinlikle öyle hepsini seve seve yiyelim, yedirelimYaniiiii kötü bişi değil sonuöda havuç muz bitter çikolata yemek
Değişebileceğini düşünüyorum ben ama bu benim şahsi fikrim yaşayıp gördüğüm bişe yok.Geçen sene ekim ve kasımda ovülasyon testi kullanmıştım ve iki ayda böyle oldu.Sonrasında bazı sebeplerden çocuk fikrine ara verdik şimdi tekrar düşünüyoruz ama ovülasyon testi beni strese sokmuştu kullanmayacğım sanırım.Gün aşırı ilişki denemeyi düşünüyorumBu gibi durumlarda mesela önce ovulasyon testleriyle gününüzü belirleyin sonraki aylar test yaptığınız zamanlardaki belirtileri izleyerek zaten anlıyorsunuz diyorlar, acaba öyle mi mesela sonradan değişebiliyor mu farklı aylarda
Kesinlikle ben de aynı sebepten dolayı test kullanmayı şimdilik düşünmüyorum, en sağlıklısı regl bittiği gün, günaşırı ilişki, onda bile görev gibi görüldüğünde stres olabiliyor maalesefDeğişebileceğini düşünüyorum ben ama bu benim şahsi fikrim yaşayıp gördüğüm bişe yok.Geçen sene ekim ve kasımda ovülasyon testi kullanmıştım ve iki ayda böyle oldu.Sonrasında bazı sebeplerden çocuk fikrine ara verdik şimdi tekrar düşünüyoruz ama ovülasyon testi beni strese sokmuştu kullanmayacğım sanırım.Gün aşırı ilişki denemeyi düşünüyorum
Evet katılıyorum bende aynı şekilde hissediyorumKesinlikle ben de aynı sebepten dolayı test kullanmayı şimdilik düşünmüyorum, en sağlıklısı regl bittiği gün, günaşırı ilişki, onda bile görev gibi görüldüğünde stres olabiliyor maalesef
Kesinlikle öyle yaklaşık 1 senedir korunmuyorum, günaşırı ilişki sadece 1aylık dönemde olmuştu.Evet sanırım öncesinde şeffaf kaygan uzayan akıntı ve sonrasında yumurta salınıyor, en garantisi aslında regl bitimi gün aşırı ilişki ama o da mümkün olmuyor ki her zaman
Umarım en kısa sürede kucağınıza alırsınız.Evet katılıyorum bende aynı şekilde hissediyorum
Hayat mücadelesi, yemeden içmeden seks mi yapalımKesinlikle öyle yaklaşık 1 senedir korunmuyorum, günaşırı ilişki sadece 1aylık dönemde olmuştu.
Sizde bi gelişme olursa buraya da yazabilirsinizİnşallah hepimiz en kısa sürede bebişli olalım
Yok canım 30-35-40 gün oluyor öyle bekarken de 2 ayı buluyorduGeçmiş olsun, umarım yoktur nasıl düzensiz mesela aylarca olmuyor mu
Aslında 35 güne kadar normal diyorlar ama, arada bir gecikme oluyorsa mevsimsel falan olabiliyorYok canım 30-35-40 gün oluyor öyle bekarken de 2 ayı buluyordu
Tabi ki yazarıımmmSizde bi gelişme olursa buraya da yazabilirsiniz
Tabiki ben de yazarım, temasta kalalımTabi ki yazarıımmmsizde de olursa etiketleyin
Sonunda gördüm sanırımEvet evet test stres yaratıyor stres de gebelik için en son istenen şey, 26.gün hala görememiş olmanız normal mi
ovulasyon testi konusunda pek bilgili değilim ama sanki yaklaşmış gibi, aynı koyulukta olması gerek diyorlardıSonunda gördüm sanırım
Aynı koyulukta zaten canım sadece t çizgisi inceovulasyon testi konusunda pek bilgili değilim ama sanki yaklaşmış gibi, aynı koyulukta olması gerek diyorlardı
İnşallah olmuştur o zaman canım sonundaAynı koyulukta zaten canım sadece t çizgisi ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?