- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.275
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Haklısın aslında bende bazen kendimi tutamıyorum açıkçası herşey üstüme üstüme geliyor.kocqm zorbalık yapınca bende ılımlı olamıyorum dün göğsünden ite ite evden yolladım onu gözüm dönüyor iliklerime kadar isiniyorum yüzüme kadar ateş fışkırıyor sanki öfkeden.dun sakin geldi zaten önce eşim çocuğu öptü sevdi hiç oralı bile olmadım tutmuş kolumu eve diye tutturuyor beni tehtit ediyor .benimde ofkedn gözüm dönüyor böyle olunca .ona dedim bak seninle düşman olmak istemiyorum ama şansını zorlama beni kendine düşman edersen sen kaybedersin..ben ona nikahimdq senin olsun hayatımdan çok dediğimde tutmuş kolumu kemiklerim sızlıyor hala.tabikide nikahın benim lan kimin olacak benim tabi dio.zorbalik yapmazsa güzelce bitircez çocuğumuz var sonuçtaYa haklısın tabiki de. Kadını pistirmislar orda demek ki abin ve eşi çok cazgir belli ki. Kadin ugrasmamak icin herseye he der olmus bence yılmış. Veyahut da zaten korkak. Ama normal. Senin de arkanda durmak zor bence öyle bi deliden kurtulmaya çalışırken. Boyle seyler uzerine gittikce neden bana daha iyi annelik yapamiosun a getirdikce daha kötü olur. Bence bırak kendi görsün kavga etme. Daha naif ol hem eski eşe karşı hem annene karsi. Daha ılımlı ama kararlı ol.
. zorbalık yapması ağrıma gidiyor benim