Benzin döküp kendini yakarmis

Yazıklar olsun şikayet ettiniz mi abinizi, raporunuz varsa ondanda şikayetçi olun yanina kalmasin
Yok çocukken kırmıştı belimi yıllar sonra bu yasa geldim belim ağrıyordu Dr gittim küçük ken dustunmu dedi kuyruk sokumu kırılmış kaynamış yapacak bişi yok artık dedi.ben anladım zaten direk olayı abim apartman topukla kırdı o küçücük belimi.ailemde hastaneye götürmedi burda kırık cikiktab anlayan bir adam vardı ona götürdüler topalliyodum o an bişiler yapti düzeltti ama orası kırık kalmış tek yerden kırılmamış demekki

Yok çocukken kırmıştı belimi yıllar sonra bu yasa geldim belim ağrıyordu Dr gittim küçük ken dustunmu dedi kuyruk sokumu kırılmış kaynamış yapacak bişi yok artık dedi.ben anladım zaten direk olayı abim apartman topukla kırdı o küçücük belimi.ailemde hastaneye götürmedi burda kırık cikiktab anlayan bir adam vardı ona götürdüler topalliyodum o an bişiler yapti düzeltti ama orası kırık kalmış tek yerden kırılmamış demekki
Insanın şansı olmayınca olmuyor ama eline bir fırsat geçse kendi şansını kendin yaratırsın eminim

Keşke yaksa ya onada defalarca dedim sen neye yasiyosun senin yerinde olsam çoktan kendimi öldururdum.
Yırtık dondan çıkar gibi yine çıktı geldi etrafa içtiği zehirleri sacmaktan başka ne yapıyor bağımlı sanada bağımlı senin kendini kaynetmen lazım adres belli oldukça etrafında olacak karpuzcum

Ben anneme zaten dedim su Corona bı bitsin çalışmaya baslicam herşey rayına oturucak.nezamn böyle yapsa annem beni yolluyor oraya hep gurur yapiyodum gidiyodum bı kaç hafta konusmuyodum ama sonra yine barisiyoduk
Amateme yatıp tedavi olacaksın diye şart sun
Başından gitsin bir süre diyeceğim ama şu an hastaneler kolay kolay almaz

Back
X