Beraber Anne Olma Yolunda

Kendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.
Canim sonucu net bilmiyoruz daha belkide düşük olmadi hemen bırakma kendini.ayrica bak yiyecek ekmegi varsa istedigin kadar is yap hopla Zıpla kanaman olsun o bebise hic bir sey olmaz.ama yiyecek ekmegi yoksa istediğin kadar yat düşeceği varsa düşer.bak bende dedigin evhamli versiyondanim fazlasıyla evhamli hemde.lekelenme olunca aninda dr umu aradim ilac aldim Allahim düşmesin ne olur kesem büyüsün diye evhamlanirken nelerle ugrastim ve hala ugrasmaktayim.kendiliginden düşsün diye dua eder oldum.evhamli da olsan rahatta olsan her sey olacagina varir bunlari niye yazdim hic kendini suclama diye canim boşuna üzme bu konuda kendini.

hyb77 hyb77 sakin kendini suçlama sakin. Bu suçlamanın sonu yok abla, kendine edersin. O senin canın, bile bile tehlikeye atar misin hic sen onu. Saril kocana uyumaya çalış geçsin bugün hemen, yarin ola hayrola..

Mogami Mogami canım hala hissetmiyorum inan yazliktayken kipirdiyodu ama son bi haftadır yok yani evhamlanlamaya baslamadim değil allahtan yarın sabah erkenden detaylı ultrason var..
lulus_k lulus_k kaç kilo sun canım aldınmi hiç zayıflarda eminim daha net hissedilir benim gibi iç karın da geniş olunca yer geniş geliyo galiba ☺
sweet42 sweet42 canm sen kaç kilo aldın bulantı sonrası alındığı çok doğru bulantı yaşamayan daha orantili şekilde gidiyo kilo alimi..
E elf21 elif im yarasın aldığın kilolar sende de boy var benim gibi ayrıca dünya tatlısı ali.için değer her bi kilo ☺

Kendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.
Canim okudum boğazım düğümlendi okurken ama allah a olan inancımız var çok şükür ki.. kendine kızma sakin arkadaşım Ankaranın göbeğinde ilk lekelenmeyle gitti kaç doktora ne iğneler ne ilaçlar yine de engel olamadı. . Olacağı varsa yani ne yaparsak boş biliyosun sen güçlü bi kadınsın sabret bakalım kendi doktoruna gidene kadar

Mogami Mogami canım hala hissetmiyorum inan yazliktayken kipirdiyodu ama son bi haftadır yok yani evhamlanlamaya baslamadim değil allahtan yarın sabah erkenden detaylı ultrason var..
lulus_k lulus_k kaç kilo sun canım aldınmi hiç zayıflarda eminim daha net hissedilir benim gibi iç karın da geniş olunca yer geniş geliyo galiba ☺
sweet42 sweet42 canm sen kaç kilo aldın bulantı sonrası alındığı çok doğru bulantı yaşamayan daha orantili şekilde gidiyo kilo alimi..
E elf21 elif im yarasın aldığın kilolar sende de boy var benim gibi ayrıca dünya tatlısı ali.için değer her bi kilo ☺
ee yine halley yesene belki senin oğlan halley seviyordur annesi...ben hergün sarelle yiyom ama tık yok :-)

ee yine halley yesene belki senin oğlan halley seviyordur annesi...ben hergün sarelle yiyom ama tık yok :-)
Canim o halley i töbe yemem bidaha çok dokunuyo seviyorum ama midem ağır geliyo :( ama sevdiği belli dur kız sabah gitmeden yiyim ultrasonda kiprasin biraz sipa ☺ senin haftalarinda sertleşme basladi bende var mı sende öyle bişe göbek misin normalde sen mogi

Canim okudum boğazım düğümlendi okurken ama allah a olan inancımız var çok şükür ki.. kendine kızma sakin arkadaşım Ankaranın göbeğinde ilk lekelenmeyle gitti kaç doktora ne iğneler ne ilaçlar yine de engel olamadı. . Olacağı varsa yani ne yaparsak boş biliyosun sen güçlü bi kadınsın sabret bakalım kendi doktoruna gidene kadar
Sabretmeye çalışıyorum ağladım sızladım keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım dedim ama boş giden geri gelmiyor.Eşim benim halime dahada çok kötü oldu teselli edmeye çalışıyo yine olur diyo kısmet böyleymiş diyo yatıştırmaya çalışıyo ama hiçbirşey beni mutlu etmeyecek şu sıralar buna eminim.Doktorumun hediye verdiği emzikte kaldı kullanmak nasibolmadı.İnşaallah sizlerin yüzleri güler bende sizlerin bebekleriyle teselli olurum allah bana kısmet edene kadar.

Canim o halley i töbe yemem bidaha çok dokunuyo seviyorum ama midem ağır geliyo :KK43: ama sevdiği belli dur kız sabah gitmeden yiyim ultrasonda kiprasin biraz sipa ☺ senin haftalarinda sertleşme basladi bende var mı sende öyle bişe göbek misin normalde sen mogi
bende hep minicik bi göbek vardı ve hala öyle ama iç çamaşırı hattı deli gibi sert...bi de ben gebeliğin başından beri göbek çevremi ölçüyorum başta 86 ile başladık 3 gün önce ölçtüm 89 olmuş anca öyle anlıyorum...bi ara resmini çeker eklerim...sen yarın sabah ye halleyini de oğluş halaya dursun içerde :-):-):-):-)

Sabretmeye çalışıyorum ağladım sızladım keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım dedim ama boş giden geri gelmiyor.Eşim benim halime dahada çok kötü oldu teselli edmeye çalışıyo yine olur diyo kısmet böyleymiş diyo yatıştırmaya çalışıyo ama hiçbirşey beni mutlu etmeyecek şu sıralar buna eminim.Doktorumun hediye verdiği emzikte kaldı kullanmak nasibolmadı.İnşaallah sizlerin yüzleri güler bende sizlerin bebekleriyle teselli olurum allah bana kısmet edene kadar.
Allah canını sağ etsin niye olmasın ki bak sen daha düne kadar umudu olmayanlara anlatmıyormuydun bu işin ne zaman olacağının belli olmadığı senin hiç aklında yokken olduğunu...bundan sonra bidaha olmayacakmış gibi konuşma canımın içi...Eğer düşüyorsa sağlıksız olduğundandır şükret Allaha...Yine de henüz hiçbirşey belli değil...hepimizin dualarındasın...bırakma kendini

Allah canını sağ etsin niye olmasın ki bak sen daha düne kadar umudu olmayanlara anlatmıyormuydun bu işin ne zaman olacağının belli olmadığı senin hiç aklında yokken olduğunu...bundan sonra bidaha olmayacakmış gibi konuşma canımın içi...Eğer düşüyorsa sağlıksız olduğundandır şükret Allaha...Yine de henüz hiçbirşey belli değil...hepimizin dualarındasın...bırakma kendini
Sağol canım allah razıolsun hepinizden desteginiz teselliniz için teşekkürederim.

bende hep minicik bi göbek vardı ve hala öyle ama iç çamaşırı hattı deli gibi sert...bi de ben gebeliğin başından beri göbek çevremi ölçüyorum başta 86 ile başladık 3 gün önce ölçtüm 89 olmuş anca öyle anlıyorum...bi ara resmini çeker eklerim...sen yarın sabah ye halleyini de oğluş halaya dursun içerde :-):-):-):-)
Ben de olcuyorum aynen, zayıfsin sen birden çıkar az kaldı ☺ ben de istanbul dayım şimdi donus yolundaydı foto ekleyim bakın bakalım sen de koyarsın gül yüzünü görürüz ☺

Ben de olcuyorum aynen, zayıfsin sen birden çıkar az kaldı ☺ ben de istanbul dayım şimdi donus yolundaydı foto ekleyim bakın bakalım sen de koyarsın gül yüzünü görürüz ☺
aaaah gül yüzmü kaldı hayatım yüzüm hormonlar yüzünden isyan bayrağı açtı :mad: ekle ekle sende görelim minik göbüşünü...istanbulda ne işin var hayırdır

Bugün getir şu çoğu öpiym bir kere dedi göbegimi öptü.çok üstüme düşüyo bu günler işe gitmeden dönüp dönüp öptü hep morel veriyo.Bu siteye takmış durumda o siteye giriyosn herşeyini yazıyosn senin morelini bozuyor onlar diyo :))) Lekelenince morelim bozuldu hep yatış pozisyonundayım diye kendide etkileniyo.Nerden aklına geldiyse çocuğun kafasını çelme şunla evlen diye bazı anneler çeliyo diyo neler kuruyo neler :))Bende doğurduk büyüttükte evkenmesinimi kaygı ediyosun sevdigiyle evlensin günahına giremem dedim rahatladı:)))

20 yaşında bir doktor geldi 1 saat beklemenin sonunda.alttan ultrasonla baktı şuanda kalp atışı falan yok dedi bebek varda diyemem yokta diyemem zamanla anlıycaz dedi idrar ve kan aldılar 5 tüp kanda beta ya bakcaklarmış 2 saat sonra çıkcakmış beta sonucum ama içimde umut bırakmadı bu kanama.İlk ultrason resmimede baktı burda kesin bişey yok dedi yani şuanda hiöbişey belirsiz bazı hamileliklerde kanama normal dedi.Eve geldik taksiyle 2 saat sonra geri gidip sonuca göre iğne yapcakmış.Ama bende adet sancısı gibi sancı var ve arada şiddetleniyo.Bugün restorana kahvaltıya gittik eve geldim yogunlaşmış kan vardı acile gidelim dedik bir hastaneye gittik burda hamileler muayene edilmiyo dediler ordan taksiyle başka hastaneye geçtik ordada doktor acildeymiş 1 saat bekledik.
Canim uzulme uzan dinlen progestan igne yaparlr ve geer kanama insallah son durumun ne?
Sen bi sonraki randevuna kadar sanki belli değilmiş gibi takıl kuzum...dediğin gibi cinsiyetin önemi yok sadece alıştırma kendini netleşene kadar...ama bana da kız gibi geliyo hadi bakalım

maaşallah arkadaşına inşallah senden de güzel bi doğum haberi alırız 38 den sonra:KK36:

kız naptın yaptın mı test...en azından kafanda şüphe kalmaz canım benim yoksa illa pozitif çıkacak diye bişey yok sonuçta çokta güvenilir bi yöntem değil gerçi gönül ister bi bebişimiz daha olsun:KK200:

ekliyorum hatun hadi rastgele

bacım sanki biraz aşağı inmiş dimi göbüşün yoksa fotodan mı öyle görünüyo

Gelemiyesiceler:KK11: eklerim kuzum inşallah son ekleme olur
ayyyy mogamim nasil bisiler alasim var 1 ay dha nasil bekliycem :)

Geniş bir elbise giyince o göbüşümde kayboluyor. Sırf göbeğimi görmek için dar giyiyorum.artık parmağını emdiğini bile anlıyorum :) sen yakında çatlarsında. Bolca nemlendir kendini
Ewet Kullaniom dikkat etmeye calisiyorum canım catlamam inşallah kilo verilirde çatlak giderilmez:((((

aaaah gül yüzmü kaldı hayatım yüzüm hormonlar yüzünden isyan bayrağı açtı :mad: ekle ekle sende görelim minik göbüşünü...istanbulda ne işin var hayırdır
Ablam orda yasiyo canım bebis olmadan bi ziyaret edelim dedik aman hayat çok hızlı orda başımız döndü valla ☺
Sivice mi çıktı yüzünde her halinle güzelsin balim

Biz ucumuz☺

Eklentiler

• IMG-20150809-WA0078.webp
    IMG-20150809-WA0078.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 60
Ahhhh kusuyodum ekmekle bastira bastira ben kilo aldım 54 le hamile kaldim su an 65 im :((( baskule çıkmak istemiyorum psikolojik bozuldu iyice

Back
X