Beraber Anne Olma Yolunda

Ahh o gogusleer bi de simsiyah olmaz mı uçları valla kadın olmaz zor be anacım :) ben daha almadım kılo ama bel cevremi hissediyorum bayağı kalinlasti şekil a fotoda görüdugu gibi
Ewet hep böyle kalacak hali yok inşallah çünkü bembeyaz bir ten de iğrenç bir görüntü :))) kadın olmak anne olmak gerçekten en kutsal meslek

Ahhhh kusuyodum ekmekle bastira bastira ben kilo aldım 54 le hamile kaldim su an 65 im :KK43:(( baskule çıkmak istemiyorum psikolojik bozuldu iyice
o kilolar gidecek hayatım öyle düşün...bak artık midende daha rahattır ekmeğe gerek kalmaz çıkar hayatından hatta bi süre ekmeği

Valla ankarada en hızlı yasayanlardan bize bile ağır geldi canım hareketlilik biz akşam 8 de evde olalım en iyisi yaslanmisiz☺ levent te canım cidden hareketli bi yer.. Avrupa güzel olur umarım varsa öyle bi planını :)
Anladım kuzum kuruluk bende de var allahtan istanbul dasin nem bayagi yumusatiyo ankarada çatır cutur oluyo cildim kremler işte anca
Buranın nemi işe yarıyor evet...oyyy levent mi...siz karmaşanın tam içine düşmüşsünüz...Anadolu tarafı daha sakin ve yaşanılası...

o kilolar gidecek hayatım öyle düşün...bak artık midende daha rahattır ekmeğe gerek kalmaz çıkar hayatından hatta bi süre ekmeği
Ewet yarından itibaren ekmek diğerine giriyorum kesin bir faydası yok sonuçta melegime midem iyi çok şükür artık cok ta şu iciyorum elimden geleni Yapicam :)

Neyse kızlar ben daha fazla morelinizi bozup sizi üzmeyim allaha enanet olun kendize iyi bakın hayırlı geceler.
Estağfurullah canım benim ne zaman istersen dök içini her zaman iyi günlerimiz olmayacak böyle günlerimiz olduğunda burda dertleşeceğiz..Dinlen sen kuzum iyi geceler

Ewet yarından itibaren ekmek diğerine giriyorum kesin bir faydası yok sonuçta melegime midem iyi çok şükür artık cok ta şu iciyorum elimden geleni Yapicam :)
Grissini falan da alabilirsin bak...ama ekmek yeme bak gör kilo olayı nasıl yavaşlayacak

ama ama ama bu kadar siyah giyersen ben nasıl göreyim yaaaaaaa:KK67: Allahım nazardan saklasın sizi hatun bak güzeldin zaten ama üstüne bide İstanbul manzarası eklenince daha bi güzelleştin :-):KK36:
Sağol tatlım senin gonlunun güzelliği valla siyah kurtarıcı tontisligi nasıl sakliycam yoksa ☺

Ewet öyle Yapicam artık bu ay ekmeksiz geciriyim bakalim kilo alacakmiyim :) sende kilo verip almayanlardanmisin mogisim
kuzum ben hamile kaldığımda 56 idim sonra midem yüzünden 53 e kadar düştüm...midem düzeldi nihayet ve son halim 56...başladığım noktaya döndüm :-)

Sağol tatlım senin gonlunun güzelliği valla siyah kurtarıcı tontisligi nasıl sakliycam yoksa ☺
saklama bacım o göbüşte yağ yok ki küçücük bi bebiş var...bak zaten en şişik halimiz kışa geliyo montun altında kalacak yavrularımız o yüzden göbüşünü göstere göstere gez HoppaHoppaHoppa

saklama bacım o göbüşte yağ yok ki küçücük bi bebiş var...bak zaten en şişik halimiz kışa geliyo montun altında kalacak yavrularımız o yüzden göbüşünü göstere göstere gez HoppaHoppaHoppa
Valla çok seviniyorum kısa denk geldigi için annem bile öyle diyo kış çocuğu iyi olur pisik derdi olmaz diye :))

Valla çok seviniyorum kısa denk geldigi için annem bile öyle diyo kış çocuğu iyi olur pisik derdi olmaz diye :))
kışa gelmesine bende seviniyorum dediğin gibi pişik derdi olmaz zaten yakacaksın doğalgazı sıcak sıcak...dışarı çıkma derdi yok...bizim içinde iyi...bu yaz sıcaklarında koca göbek derdi çekmiyoruz...hem seneye yaz bebişlerde 6-7 aylık olacak al dışarı çık..içerde tıkılıp kalmayacağız...valla en güzel hamilelik dönemi olacak bizimki...nihayete ulaşalımda hayırlısı ile

Ye sekerim ye ahh oo asermeler ne delirmece seylerdir :)
eşim diyo arayayım mc donaldsı getirsinler...aman dedim yok yemem işin sonunda kilo var:-):-) yarın daha makul bi saatte yerim artık elifim...yoksa varyaaa resmen vantilatörün önüne bi tabak koymuşumda kokusu yayılmış bütün eve gibi:KK53::KK53::KK53:

Back
X