Beraber Anne Olma Yolunda

Tamam canım dırdırla yerim bitiririm zaten çok konuşuyorum :-) susayım diye mecbur kalır e bi zahmet yavrumuz için fedakarlık yapsın biz neler neler yapıyoruz
Aynen canim biz gidiyoruz sürekli hiçte cekinmiyoz kendimizi kusurluda görmüyoruz bir zahmet onlarda koysunlar taşın altına elini dimi :) ınşallah sorun çıkmazda gerek kalmadan bebis gelir insallah

Aynen canim biz gidiyoruz sürekli hiçte cekinmiyoz kendimizi kusurluda görmüyoruz bir zahmet onlarda koysunlar taşın altına elini dimi :) ınşallah sorun çıkmazda gerek kalmadan bebis gelir insallah
Canim erken doğum riski dedin ya nasıl oldun o ne belirtin oldu 23 hafta falan riskliymis benm de sancı oldu biraz pimpiriklendim geçti ama çok şükür

Hamilelere ütü yapmak yasaklansın! Bir de anne evindeyken en sevdiğim şey ütü yapmaktı tabii bitirme zorunluluğu olmayınca zevkli oluyordu demek :KK70:
Doktorumuz 4lü tarama yapmak ister misiniz deyince yaptırmıştık şükür oda iyi çıktı böylecee bu test işleri bitti Rabbim sağlık versin yavrularımıza. Mogami Mogami canım sizin taramada iyi çıkmış sevindim. Aslan parçası yavrularımız :) Kayınvalide ile iyi sohbetler :KK66:
hyb77 hyb77 ablacım buralarda mısın? Bugün ses etmemişsn hiç ya da ben göremedim. Bi ses ver hele bizi sensiz bırakma.
Arkadsşın dediği gibi konuşacak bişeyim yok diye yazmadım demişti.Benim lekeler ağrısızda olsa az az geliyo.bugün geçen perşembe hallolmayan evrak işi halloldu.Camlarınız birkaçaydır çok kirlenmişti böbrek taşı ameliyatı ardından hamilelik derken yoğun temizlik yapamamıştım Bu gün tertemiz yaptım camlarımızı.Sofrayı kurmak ve kaldırmakta kocişe kaldı.sizler napıyosunuz

Canim erken doğum riski dedin ya nasıl oldun o ne belirtin oldu 23 hafta falan riskliymis benm de sancı oldu biraz pimpiriklendim geçti ama çok şükür
Ewet cnm ben hastahanede yattım 2 gün sağ tarafımdan başladı belinden kasigimin asaaşağı doğru belli aralıklarla sonra sağlı sollu arttı şiddeti kahverengi kanamam oldu hemen gittim serum iğne yaptilar bi kaç güne geçti serumlardan sonra korkma balim inşallah Bisi olmuycak ben ayakta çok kalıp yoruldum belki ondan oldu bana

Bnm 19. Haftada olmuştu Ayy bi risk olurmu su an bende tirstim ama korkmak yok bisiycik olmuycak meleklerimize

Merhaba sen dogurdun mu??????? Bak buralarini kacirmisim ben tatildeyken dogurdun herhalde
Tebrik ederim ALLAH anali babali buyutsun:)
Ben iyiyim cok sukur tesekkur ederim ALLAH gonlune gore versin
evet canim 2 hafta oldu dogum yapali amin insallah rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

Ewet cnm ben hastahanede yattım 2 gün sağ tarafımdan başladı belinden kasigimin asaaşağı doğru belli aralıklarla sonra sağlı sollu arttı şiddeti kahverengi kanamam oldu hemen gittim serum iğne yaptilar bi kaç güne geçti serumlardan sonra korkma balim inşallah Bisi olmuycak ben ayakta çok kalıp yoruldum belki ondan oldu bana
Çok geçmiş olsin canım ne zor zamanlar geçirmişsin. . Ağrı falan olmadı benim bu güne kadar bugün de AVM de gezerken bi sancı girdi korktum açıkçası yarın da yolculuk var inşallah sağ salim giderim.buaralar çok ikilemli ve tedirginim kararsizim normalde hiç böyle değilim ama bi vicdan azabı herseye.. daha yeni hissediyorumheralde bazı hamilelik belirtilerini ben :(

Arkadsşın dediği gibi konuşacak bişeyim yok diye yazmadım demişti.Benim lekeler ağrısızda olsa az az geliyo.bugün geçen perşembe hallolmayan evrak işi halloldu.Camlarınız birkaçaydır çok kirlenmişti böbrek taşı ameliyatı ardından hamilelik derken yoğun temizlik yapamamıştım Bu gün tertemiz yaptım camlarımızı.Sofrayı kurmak ve kaldırmakta kocişe kaldı.sizler napıyosunuz
Yarasın valla temizligin en güzel terapi ne rahatlamissindir şimdi , artık kocalar bize hizmet edecek başka yolu yok ☺

Canim yazdiklarini okudum her serde bir hayir varmis hayirlisi boyleymis hamile kalabiliyorsun insallah saglikli hayirli hamilelik nasip edecek rabbim dualarim seninle canim

Çok geçmiş olsin canım ne zor zamanlar geçirmişsin. . Ağrı falan olmadı benim bu güne kadar bugün de AVM de gezerken bi sancı girdi korktum açıkçası yarın da yolculuk var inşallah sağ salim giderim.buaralar çok ikilemli ve tedirginim kararsizim normalde hiç böyle değilim ama bi vicdan azabı herseye.. daha yeni hissediyorumheralde bazı hamilelik belirtilerini ben :KK43:
Çok ayakta kalma fıstık bebis büyüdükçe hafif saplanti olurmuş dikkat et tatlım ben dışarıda dolanamiom hemencik yoruluombsen hiç yorulmuonmu AVM güzeli yolda 2 saatte bir 5 dk yürü araçla gitceksen tatlim

B
Genel olarak canım 23.haftadan itibaren dikkat etmek gerekirmış allah korusun cidden mucize bişe benim allah a olan inancım katbekat arttı bu bebekle birlikte
Benimde Allah ol demeden Bisi olmuuomus dr lar ne dese bossss bizimkide tam muciZe gibi geldi onun için ayrı bi kiymetlim minnakim :)))

Canim yazdiklarini okudum her serde bir hayir varmis hayirlisi boyleymis hamile kalabiliyorsun insallah saglikli hayirli hamilelik nasip edecek rabbim dualarim seninle canim
Amiinn canım.Başımı taşlara vursam giden geri gelmez hayırlısını istedim allahtan hayırlısı buymuş demekki.Allahım daha iyilerini nasibedecek demekki.

Iyi aksamlar kızlar.sayfayi okumaya çalıştım kaldığım yerden.bugün benim cok ağrım var.acayip kasılma oluyor karnimda.adet sancisindan daha beter bir sancı ara ara cok fena vuruyor. Is yerinde aksami nasil ettim bilmiyorum.yarin kontrolüm var. Dr umu aradim bu ağrılar normal ama fazlaysa rahimde az bir kanamali bolge vardi o kendini atmaya çalışıyor olmazsa ufak bir operasyon daha yapip temizleyecegiz dedi.bu sanciyla cocuk olsa elli kere dogurmustum sanirim.Allah dogum.sancısı cekenlere yardim etsin.agri kesici de kesmiyor.hayirlisiyla yarin olsaydi dr ne gerekiyorsa yapsin ve bitsin bu ağrı :( acile.gitsem agri kesici vurup yarin kadin doguma git diyecek.agri tupten gelmiyor rahim kasiliyor yoksa korkardim iyice tüpteki kanama mi fazlalasti diye.isin diger yanı bunca ağrıya kanamamda yok.:(

Iyi aksamlar kızlar.sayfayi okumaya çalıştım kaldığım yerden.bugün benim cok ağrım var.acayip kasılma oluyor karnimda.adet sancisindan daha beter bir sancı ara ara cok fena vuruyor. Is yerinde aksami nasil ettim bilmiyorum.yarin kontrolüm var. Dr umu aradim bu ağrılar normal ama fazlaysa rahimde az bir kanamali bolge vardi o kendini atmaya çalışıyor olmazsa ufak bir operasyon daha yapip temizleyecegiz dedi.bu sanciyla cocuk olsa elli kere dogurmustum sanirim.Allah dogum.sancısı cekenlere yardim etsin.agri kesici de kesmiyor.hayirlisiyla yarin olsaydi dr ne gerekiyorsa yapsin ve bitsin bu ağrı :KK43: acile.gitsem agri kesici vurup yarin kadin doguma git diyecek.agri tupten gelmiyor rahim kasiliyor yoksa korkardim iyice tüpteki kanama mi fazlalasti diye.isin diger yanı bunca ağrıya kanamamda yok.:KK43:
Çok geçmiş olsun canım yarın ihmal etmeede git tatlım bnmde kürtaj dan sonra kanama alanı kaldığı için çok sancim olmuştu dr hiç temizliyimde demedi sancıyı çektirdi bana Allah yardimcin olsun tatlimmmmm

Iyi aksamlar kızlar.sayfayi okumaya çalıştım kaldığım yerden.bugün benim cok ağrım var.acayip kasılma oluyor karnimda.adet sancisindan daha beter bir sancı ara ara cok fena vuruyor. Is yerinde aksami nasil ettim bilmiyorum.yarin kontrolüm var. Dr umu aradim bu ağrılar normal ama fazlaysa rahimde az bir kanamali bolge vardi o kendini atmaya çalışıyor olmazsa ufak bir operasyon daha yapip temizleyecegiz dedi.bu sanciyla cocuk olsa elli kere dogurmustum sanirim.Allah dogum.sancısı cekenlere yardim etsin.agri kesici de kesmiyor.hayirlisiyla yarin olsaydi dr ne gerekiyorsa yapsin ve bitsin bu ağrı :KK43: acile.gitsem agri kesici vurup yarin kadin doguma git diyecek.agri tupten gelmiyor rahim kasiliyor yoksa korkardim iyice tüpteki kanama mi fazlalasti diye.isin diger yanı bunca ağrıya kanamamda yok.:KK43:
Bende de pazar günü aynı ağrı sancı oldu dağ ve soldan girip anında ortada birleşiyodu dayanılcak bişi degildi.Eve gelirgrlmez prolaktin içtim ağrım hafifledi kanamamda azaldı.Bidaha içmedim ama.Aman canım dikkat et parça falan kalmasın.

Back
X