Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis yazmisin kiz nickimiAynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu @elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim
Olmaz olmazKizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba![]()
Canim bizim de bir ay oldu sanirsam ama 34ten sonra yasaklamislar eylül annelerinde okudum tirstik :-/ bir de sen orgazm olmayacakmissin esin bosalmayacakmis enfeksiyon yapıyormusKizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba![]()
Evet pisim var alti yasinda :) olsun bna da esim yardim etti onlar da is gorur ope koklaya katladi valla camasirlari:)Kedi mi enem kedin mi vaarelimden geldiği kadar ben yapacağım mecbur yavas yavas annem gelemiyor eşimin taraftan kimse gelemez fındık zamanı ki cokta mühim degil bence gelseler psikolojik çöküntü kalıyor bana yine sevgili kocam :)
Tatlim bnm hersey tamam da bi besik aclacak :)amanda amanbebeem ve A afrodit26 doğum için geri sayım mı yapıyormuş :) Annekuşlar ertelemeyin artık bitirin alıverişi, yıkama ütüleme, kurma işlerini. Bebişlerin canı ne zaman gelmek ister belli olmaz artık sizin haftalarda. Peş peşe doğuracaksınız bebişleriniziii, evlerinizin bebiş kokmasına az kaldı
@elisa__ kim yalnızmış, kim yalnız başına kalıyormuş biz varız canım benim. hep birlikte anne olup doğurcaz burda seneler sonra bazılarımızın çocukları üniversitelerde arkadaş bile olacak.
:) aman erken dogurma da:)Bir acele eden benim galiba ben beşiği çoktan kurdum :)
Anladim cnim rabbim herkese hayirlisini versinİlaç konusuna cevap verdim ama seni atlamışım demekki başkasına denk gelmiş canım.ilaç konusunu doktora sordum bu aşamalarda bebege bişey olmax çünkü daha kesesi yeni oluşuyo dedi.Ameliyatta bana bir defa agrıkesici serum yaptılar başka ilaç almadım narkoz dışında.çıktıktan sonra Antibiyotik kullandım enfeksiyon için 5 gün o bittikten sonra regli günümdü 3 olmayınca test yaptım pozitifti.Ameliyat oldugumda hamile degildim yumurtlayalı 1 hafta olmuştu.Belkide denk geldi bilmiyorum allah bilir orasını.adetim 4 gün geçtiginde doktora sordum enfeksiyon için antibiyotik kullandım diye ondan bişi olmaz daha yeni bu gebelik etkilenmez dedi.Meger o enfeksiyonda yokmuş aynı gün hem ürolok hem ev doktoru test yaptı ev doktorunun sonucu 5 dakkada çıktı enfeksiyon var dedi ürologun sonucu 1 hafta sonra çıktı enfeksiyon yok fazla miktarda kan var çıktı.Yani ev doktorunun çabuk çıkan idrar testi kanı enfeksiyon görüyomuş.O antibiyotiğide boşuna kullanmış oldum.Gebrliklerin 12 haftalıktan öncesi düşükle sonuçlanmadı normalmiş sağlıksız gebeligi vücut atarmış belki benimkide öyleydi allahtan hayırlı sağlıklı bebek istemiştim ve hala aynı duayı ederim hayırlı saglıklı evlatlar versin rabbim bize ve tüm isteyenlere
Yaa .. Valla adam zor duruyorum diyo bi atak yapiyo sonra vazgeciyo ben de istiyorum ama napcami sasirdim:)Olmaz olmazbenim kocada korkuyordu adami zor ikna etmistim
![]()
Demee.. Ya zaten ben orgazm olcak kadar uzun surmuyodu kondomla yaptik hep enf.dan ben de korktuum icin ben bebege bisi olur mu diye korkuyorum aslindaCanim bizim de bir ay oldu sanirsam ama 34ten sonra yasaklamislar eylül annelerinde okudum tirstik :-/ bir de sen orgazm olmayacakmissin esin bosalmayacakmis enfeksiyon yapıyormus![]()
Tesekkur ederim canim Allahim sanada saglikli bi gebelik nasip etsin bi an once insallahHayırlı olsun canım güle güle kullansın tontiş kızın.
Benim pisilerim annemde goturemedim pesimdenEvet pisim var alti yasinda :) olsun bna da esim yardim etti onlar da is gorur ope koklaya katladi valla camasirlari:)
Tatlim bnm hersey tamam da bi besik aclacak :)
:) aman erken dogurma da:)
Anladim cnim rabbim herkese hayirlisini versin
Yaa .. Valla adam zor duruyorum diyo bi atak yapiyo sonra vazgeciyo ben de istiyorum ama napcami sasirdim:)
Demee.. Ya zaten ben orgazm olcak kadar uzun surmuyodu kondomla yaptik hep enf.dan ben de korktuum icin ben bebege bisi olur mu diye korkuyorum aslinda
Utanma canım en doğal ihtiyaç neticede hepimizin yaptığı şey :) hamilelik çalışması yapıyoruz harıl harıl o nasıl oluyorKizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba![]()
Ayyy hiç dinlemem çok bildiğini sanıp boş boş konuşanları. Doktor ne diyorsa o. Boşunamı okuyolar o kadar sene. Tv ye bi tane doktor çıkıyor, uzmanlığıyla alakasız bir konuda bir laf ediyor bütün millette inanıyor. Türk insanı her duyduğunu yargılamadan inanıyor zaten. Sallamayın hiiçç.Kan ilaci iciyoruz diye laf yedik şeker yüklemesini yaptırdık diye akılsız olduk özlememisim mahallemin komşularını![]()
Aminnn canım insallah yarına geçer ya da temizleyecekse temizler.demekki kurtajdan sonra normal ağrılar bende dedim bende mi ters giden bir seyler var.acayip bir sancı çünkü.Çok geçmiş olsun canım yarın ihmal etmeede git tatlım bnmde kürtaj dan sonra kanama alanı kaldığı için çok sancim olmuştu dr hiç temizliyimde demedi sancıyı çektirdi bana Allah yardimcin olsun tatlimmmmm
Benim pisilerim annemde goturemedim pesimdenpek severim hayvanlari zaten şimdi muhabbet kuşum var da Parmak maymun mübarek :)) eşimden fazla kimsenin faydası dokunmuyor ki zaten cok seviyorum kiiizz :) bebise birşey olmaz da arkadaşim son haftaya kadar devam etti ama dogum sonrasi kabardı vücudu hep enfeksiyon olmus artık ondan mıdır bilmiyorum ama ay kimi doğumu kolaylaştırır kimi erken doğumu tetikler diyo bilemedim
Allah allah onlara noluyomus acaba bosver sen onlari ben oyleleriyle selamlasmiyorum bile kimse moralimi bozamaz sen de dinleme canimKan ilaci iciyoruz diye laf yedik şeker yüklemesini yaptırdık diye akılsız olduk özlememisim mahallemin komşularını![]()
Ya iste utaniyor insan ben babamin yanina giremiyodum ilk zamanlar utancimdan :) en dogrusu danismak galiba erken dogum vs demedi hic dr ama olur ya benimkini tetikler sonra kocayi dinle dur :)Utanma canım en doğal ihtiyaç neticede hepimizin yaptığı şey :) hamilelik çalışması yapıyoruz harıl harıl o nasıl oluyorama doktoruna danış öyle napıcaksınız yapın :) çünkü kişiye göre değişebilir bazılarının riski oluyo hep yasak oluyor falan sen bi sor bence doktora.
Bende öyle dedim doktorunun bir muayenesini kaçıran arkadaş sikayet edemedi doktoru dedim ya birşey çıkarsa dedim birşey olmaz biz sizi nasıl dogurduk e mübarek kaybim var da...Ayyy hiç dinlemem çok bildiğini sanıp boş boş konuşanları. Doktor ne diyorsa o. Boşunamı okuyolar o kadar sene. Tv ye bi tane doktor çıkıyor, uzmanlığıyla alakasız bir konuda bir laf ediyor bütün millette inanıyor. Türk insanı her duyduğunu yargılamadan inanıyor zaten. Sallamayın hiiçç.
Zaten icerde kanamali bir alan var yine ama kendi atar demisti dr canim. Bugunde atmazsa kendi ufak bir mudehale daha yapariz dedi.yarin yine beta bakilacak ins düşmüştür o da. Kontrolde de kanamali yerin durumuna göre bir karar verecek sanirim dr.fena bir sanci rahimde olusuyor öyle hissediyorum ben kasikta felan degil sanki.Allah ikimizinde yardimcisi olsun bu süreçte canim.Bende de pazar günü aynı ağrı sancı oldu dağ ve soldan girip anında ortada birleşiyodu dayanılcak bişi degildi.Eve gelirgrlmez prolaktin içtim ağrım hafifledi kanamamda azaldı.Bidaha içmedim ama.Aman canım dikkat et parça falan kalmasın.
ya biz baska komsuya geldik o da buraya geldi iste sansima... Kiiz kocamla uzak kaldik ya bildiğin hasret çekiyorum gülüşü falan geliyor gözümün önüne erken falan dogurursam hani sebebi bellidirdeli kiz sev tabi eminim oda seni seviyodur ayni bole bitane onlar bitane :) anladim tatlim dra sorayim bakalim riskim varmiymis benim ona gore davraniriz :)
Allah allah onlara noluyomus acaba bosver sen onlari ben oyleleriyle selamlasmiyorum bile kimse moralimi bozamaz sen de dinleme canim
Ya iste utaniyor insan ben babamin yanina giremiyodum ilk zamanlar utancimdan :) en dogrusu danismak galiba erken dogum vs demedi hic dr ama olur ya benimkini tetikler sonra kocayi dinle dur :)
sağol balım çok şükür bu da bitti...ama daha testler bitmedi ki şeker yüklemesi var...iğnelerde var daha tetanozdu kan uyuşmazlığıydı...bunlar bitecek nst muhabbeti başlayacak sonra bi bakmışız doğmuşlarHamilelere ütü yapmak yasaklansın! Bir de anne evindeyken en sevdiğim şey ütü yapmaktı tabii bitirme zorunluluğu olmayınca zevkli oluyordu demek
Doktorumuz 4lü tarama yapmak ister misiniz deyince yaptırmıştık şükür oda iyi çıktı böylecee bu test işleri bitti Rabbim sağlık versin yavrularımıza.Mogami canım sizin taramada iyi çıkmış sevindim. Aslan parçası yavrularımız :) Kayınvalide ile iyi sohbetler
@hyb77 ablacım buralarda mısın? Bugün ses etmemişsn hiç ya da ben göremedim. Bi ses ver hele bizi sensiz bırakma.
at bitanem de göreyim minik prensesiBiz de buyuyoruz teyzesi çok sukur iyiyiz tahmininde yanilmadim resim atalım sana
o akıntı önemli canım...ben biçok kez yakaladım ama sadece 2 kez aynı akşam ilişki oldu...biri tutmadı ama kayganlaştırıcı etkisi de olmuş olabilir...diğeri başarılı sonuç verdiTatlım unutmuşum tabi bahsetmiştin :)
Tamam canım ben akşamı ve yarını değerlendireyim inşallah olur bu ay. Hep takip ettim ama yakalayamamıştım akıntıyı bugün gördüm hadi hayırlısı
ürün hakkında bende çok bi şikayet okumadım ama sebeplerime gelirsek öncelikle geneli tekerlek problemi yaşamış süspansiyonu yokmuş ikincisi arkadaşımda cadillac var ve ona sordum tek elle kapatamıyorsun ve ağır dedi aslında yine alacaktım ama fiyatına da taktım biraz...eşime kalsa o da çok beğeniyo ve alalım ne olacak diyo ama şöyle bi düşününce oto koltuğu şimdilik lazım olmadığından e yukarda saydıklarımda eklenince vazgeçtim...joie nin modellerine kaydım ki çokta hoşuma gidenler oldu hem fiyatta makul...ama sen iyi yapmışsın almakla çünkü ne kadar sebebim olsada yine de nerde bu arabalardan görsem gözümü alamıyorumNeden vazgeçtin kuzum ürün hakkında şikayet falan mı varçok övdüler tecrübeli olanlar da baktı beğendi arkadaşlar ama.. 1200 tl fiyatı ama ebebekten personel indirimiyle 1080 tl ye geldi. İnş memnun kalırım
temizlik bitmiştir o vakit...dinlen kuzumEşim yanımda değilki 3 aydır. Görev icabı samsunda.arada geliyor.Yalnızız Papatyamla. Yoruldum.hem de nasıl. Ayaklarımın altı zonkluyor resmen.