Beraber Anne Olma Yolunda

Buda bizim minik göbük, isimsiz pıtpıt yavrum benim :)
Y ysmn1096 anneem biz böyle olacak mıyız acaba :) Sevilir o göbek nasıl sevilir hemdeeee.
Anaaaam bi minik göbüşlü daha kız bizim son haftalardaki hallerimiz nasıl olacak ben şimdi daha da merak eder oldum

Canim cidden dediğin kadar varmış kocaman olmuş karnın aramizda bi hafta var benimki küçük iç karın etkili bayagi demek ki, taş gibisin ama kilo aldım diyodun çok hoş gorunuyosun
Ayyy yok şişko oldum göğüsleri goruon dimi gobisle yarisiyo :))) doğum sonrası gelsin diyetler :)))
bende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorum bakalım ne zaman kısıtlanıcam bende
Kısıtlıyor canım cidden yani ben kendimi Suan rahatsız hissedilmesi sonraları Allahım yardım edecek ınşallah senin su haline bayildimmm MAŞALLAH

baktıkça benimde içim açılıyo...park yatağı kaldırdım dolaba ama bunu kaldırmaya kıyamadım öyle duruyo
Sen hem park yatak hem karyolami aldın canım ? Bende öyle Yapicam sanırım park yatayatağı hangisinden aldın tatlim

Bizimkiler in üstüne iyi gitti canım ☺ maşallah koskocaman bizim ki de olur mu ki öyle )
Olur canım olur zaman öyle çabuk geçiyor ki daha dün gibi tedaviye başlayıp 157 değerini gördüğüm gün :)
Anaaaaaaaaaaaam koca göbüş koca bebiş demek yirim ben sizi...Allahım kurtarsın bitanem tez zamanda doğur sağlıkla da şu şişik haldende kurtul
Kocaman kız olduk yaa :) inşallah canim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Senin bebiş daha yukarda duruyo son haftalar iner artık annesi bebişin maaşallah ona.
Inmese de kendi bilir canim iki hafta sonra mecbur çıkacak :)

Buda bizim minik göbük, isimsiz pıtpıt yavrum benim :)
Y ysmn1096 anneem biz böyle olacak mıyız acaba :) Sevilir o göbek nasıl sevilir hemdeeee.
Bizde siz gibiydik canim :) bir anda büyüyor zaten :)

Bende gobisi görünce güzel de evde dolanmayi etkileyince engel oluyor ama bide hareketleri hissedin bak dahada güzel oluo tetanozu ihmal etme tatlimmmmm aman duyum korkma tamam acimio

Aminnn insallah canim Allah razı olsun.

sweet42 azcık korkuyorum azcık nazlanıyorum, yarın gidip yaptırcam snra gelsin kocişe nazlanmalar yemekte yapamam tabii ağrıyan kolumla dimi erkek olacak pıtpıtmız, Kaan ve Bora isimlerini kenara ayırdık ama kesin karar veremiyoruz ben Kaan diyince bi heyecanlanıyorum ama nedense :) Sizde yok mu isim alternatifleri?

Kaan da bora da güzel canım tercihlerin güzel soyadiniz da önemli ben ad soyad arası ulama olsun istiyorum mesela can düşünüyorum isim ; can armağan oluyo söylenisi de yazılisi da kolay ☺ Buarada göbeğin çıkmış senin canım sen de tig gibisin anaaam hiç yiyip içmediniz mi siz kız ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…