iki seçenek var canım küçük boy normal boy diye...öyle hatırlıyorum...küçük boyutu seçersen küçük çıkarKız benim foto niye devasa çıktı ekrana ne ettim acaba
Ayyy yok şişko oldum göğüsleri goruon dimi gobisle yarisiyo :))) doğum sonrası gelsin diyetler :)))Canim cidden dediğin kadar varmış kocaman olmuş karnın aramizda bi hafta var benimki küçük iç karın etkili bayagi demek ki, taş gibisin ama kilo aldım diyodun çok hoş gorunuyosun
Kısıtlıyor canım cidden yani ben kendimi Suan rahatsız hissedilmesi sonraları Allahım yardım edecek ınşallah senin su haline bayildimmm MAŞALLAHbende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorumbakalım ne zaman kısıtlanıcam bende
MAŞALLAH sana beyim güya aramızda 1 hafta var ben tuhafıma gidiyor böyle görünce :) ama çok güzel yafff22.hafta fotosu da benden ☺
Ayy evet balim kız evet herkesin tuhafıma gidiyor eltimin erkek onunkide kız göbeği gibi tayvan dağınık ama benimki önüme top koymuş gibi :)Canım seninki kızmı kız göbegi dagınık olmuyo toplu duruyo
Sen hem park yatak hem karyolami aldın canım ? Bende öyle Yapicam sanırım park yatayatağı hangisinden aldın tatlimbaktıkça benimde içim açılıyo...park yatağı kaldırdım dolaba ama bunu kaldırmaya kıyamadım öyle duruyo
Olur canım olur zaman öyle çabuk geçiyor ki daha dün gibi tedaviye başlayıp 157 değerini gördüğüm gün :)Bizimkiler in üstüne iyi gitti canım ☺ maşallah koskocaman bizim ki de olur mu ki öyle)
Kocaman kız olduk yaa :) inşallah canim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAnaaaaaaaaaaaam koca göbüş koca bebiş demek yirim ben sizi...Allahım kurtarsın bitanem tez zamanda doğur sağlıkla da şu şişik haldende kurtul
Inmese de kendi bilir canim iki hafta sonra mecbur çıkacak :)Senin bebiş daha yukarda duruyo son haftalar iner artık annesi bebişin maaşallah ona.
Bizde siz gibiydik canim :) bir anda büyüyor zaten :)
Bende gobisi görünce güzel de evde dolanmayi etkileyince engel oluyor ama bide hareketleri hissedin bak dahada güzel oluo tetanozu ihmal etme tatlimmmmm aman duyum korkma tamam acimio
Ayyyy maşallah çok güzel cook yerler o gobusu:)Bu da Bizden kocaman 36. Hafta göbeği :)
Aminnn insallah canim Allah razı olsun.Allah tez zamanda sagligina kavustrsun canim.bu mubarek cuma gunu dualarim seninle.yasadiklarini ben yasiyor gibiyim.agrisiz,sizisiz bir an once atlatirsin ins.icimden bi his hersey guzel olacak.bundan sonra bebegin cabuk gelecek diyor.umarim saglikla kavusursun hayalindeki bebegine
Arada geliyolar iste napimkoca göbüşle bale yapışın geldi gözümün önüne Allah ne etmesin seni
Kaan da bora da güzel canım tercihlerin güzel soyadiniz da önemli ben ad soyad arası ulama olsun istiyorum mesela can düşünüyorum isim ; can armağan oluyo söylenisi de yazılisi da kolay ☺ Buarada göbeğin çıkmış senin canım sen de tig gibisin anaaam hiç yiyip içmediniz mi siz kız ☺sweet42 azcık korkuyorum azcık nazlanıyorum, yarın gidip yaptırcam snra gelsin kocişe nazlanmalar yemekte yapamam tabii ağrıyan kolumla dimi erkek olacak pıtpıtmız, Kaan ve Bora isimlerini kenara ayırdık ama kesin karar veremiyoruz ben Kaan diyince bi heyecanlanıyorum ama nedense :) Sizde yok mu isim alternatifleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?