Sagol canim evet biraz agirmis tansiyonu felanda etkiledi dun.Allahtan kanamayi baslatti da sancim hafifledi.insallah artik düşme vakti gelmistir umarim.Mogami ayva gobuslu mogamiii buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.
Ben yaptırdım cnm çok şükür bir sorun yaşamadım doğumda paslı Bisi dokunursa die önlemek iicinmisMogami ayva gobuslu mogamiii buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.
Sizede masallah canim ben burdayım diyor artik.senin kızBu gobiste kızımla benden gelsinMogami benim kızım kendini daha gosteriyor görüleceği üzere teyzesi :) artık sigamioz :) annemizide iyice tomris yaptık
Ewet seninkide çıkar birden bire artık mete büyüdükçe ama en güzeli sen ne güzel minik gobiste ben sigamiom kocisle aynı kanepeye artıkoyyy yesin teyzesi onu hemen de göstermiş varlığını çok bariz şekilde hemde sıpa
Tatlim sola vurdur agri da yapmaz hem. Onun için de mi felaket tellalligi yapıyorlar yahu?Mogami ayva gobuslu mogamiii buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Canim cidden dediğin kadar varmış kocaman olmuş karnın aramizda bi hafta var benimki küçük iç karın etkili bayagi demek ki, taş gibisin ama kilo aldım diyodun çok hoş gorunuyosunBen yaptırdım cnm çok şükür bir sorun yaşamadım doğumda paslı Bisi dokunursa die önlemek iicinmis
Evet dün teknesini gördüm itiyo bi tarafi sisiyorum Allahıma şükürler olsun nasip etti tez zamanda size de nasip etsin ınşallahSizede masallah canim ben burdayım diyor artik.senin kız
Mogi sim aynı yoldan ilerliyoruz ben Tombik olduğum için çıkmadı diyodum ama onla ilgili değil demek ki senin de çıkmamış ben sertlesmeyi bile 16.haftada hissettim :) bi masallah da benden sana ☺öyle teyzesi yeri geniş sıpanın
bende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorumEwet seninkide çıkar birden bire artık mete büyüdükçe ama en güzeli sen ne güzel minik gobiste ben sigamiom kocisle aynı kanepeye artık(( kaciyo benden kocissd
umut olmazsa olmazımız...enerjiyi düşürme bacım
Mogami ayva gobuslu mogamiii buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
aynen betim iç karınla ilgili seninkide...hem neren tombik kızMogi sim aynı yoldan ilerliyoruz ben Tombik olduğum için çıkmadı diyodum ama onla ilgili değil demek ki senin de çıkmamış ben sertlesmeyi bile 16.haftada hissettim :) bi masallah da benden sana ☺
Benİm göbegim kadarmış nerde bu çocukkk:))Tünaydıııın canlar...Bi göbüş fotosu da benden gelsin...Oğluş çok ele vermiyor kendini hala
Deneyimli anneler sanslisiniz diyo bu durun, bi arkadasa gittim ben de oyleyim dedi doguma giderken bile anlamamis kimse çatlak da olmaz dedı epey sevindim☺ Tombik im canım caktrmiyorum kemikler iri de neyse ki :))aynen betim iç karınla ilgili seninkide...hem neren tombik kızbenimde sertleşme 16 gibi başlamıştı şu 2 haftada baya bi taş moduna girdi hepimize maaşallah balım
maaşallah benim küçük yiğenime nasılda ufak ufak büyüyo22.hafta fotosu da benden ☺
Vucut esnekse sorun olmuyor cok bazen takılıyorum esime bale yapim mi diyorum klasik bale pozunu takinip basliyorum diridiridiridiri niiiimmm... Yok yok büyümem benbende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorumbakalım ne zaman kısıtlanıcam bende
Ne güzel bir göbüş buu çok güzel yakışmış hamilelikkk maaşaallahBu gobiste kızımla benden gelsinMogami benim kızım kendini daha gosteriyor görüleceği üzere teyzesi :) artık sigamioz :) annemizide iyice tomris yaptık
içerde saklambaç oynuyo teyzesiBenİm göbegim kadarmış nerde bu çocukkk:))
Ay ne guzel yaaa.olsun daha iyi.oteki turlu hareket etmesi zor,agirligi cok olurdu.bi de dogumdan sonra kilo vermesi.ben kesin cok şişerim yaa.simdiden korkuyorum vala.sen sansli taraftasin.zayif hamiscik.metecigin saglikli olsun,onemli olan o.ic karnin genis demek kiTünaydıııın canlar...Bi göbüş fotosu da benden gelsin...Oğluş çok ele vermiyor kendini hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?