Beraber Anne Olma Yolunda

Vucut esnekse sorun olmuyor cok bazen takılıyorum esime bale yapim mi diyorum klasik bale pozunu takinip basliyorum diridiridiridiri niiiimmm... Yok yok büyümem ben
koca göbüşle bale yapışın geldi gözümün önüne Allah ne etmesin seni

Sağol balım zayıf başlamak kesinlikle büyük avantaj...ben anneme çekmişim onunda bendeyken doğru düzgün karnı çıkmamış...sen Allahın iziniyle hamiş kal kuşum kilo vermesi dert değil hem bulantılardan zaten ilk başta veriyorsun kilo

Maşallah hocam maşallah hepimize ☺
Buarada o yatak odasında duran minik beşiği yerim ben nasıl renk katmış odaya Ayy kokularıni nasip etsin allah
baktıkça benimde içim açılıyo...park yatağı kaldırdım dolaba ama bunu kaldırmaya kıyamadım öyle duruyo

baktıkça benimde içim açılıyo...park yatağı kaldırdım dolaba ama bunu kaldırmaya kıyamadım öyle duruyo
Benim kiler de duruyo boş oda bebek deposu gibi önce tozlanir falan dedim ama bebek arabasi mama sandalyesi gördükçe heves e geliyorum dursun dedim ne kaldı ki şurda guya hazırlık. Yapacaktır ama gezmekten sıra gelmedi sikisacak benim işler aman canım sağolsun ☺

Sagol canim evet biraz agirmis tansiyonu felanda etkiledi dun.Allahtan kanamayi baslatti da sancim hafifledi.insallah artik düşme vakti gelmistir umarim.
Allah tez zamanda sagligina kavustrsun canim.bu mubarek cuma gunu dualarim seninle.yasadiklarini ben yasiyor gibiyim.agrisiz,sizisiz bir an once atlatirsin ins.icimden bi his hersey guzel olacak.bundan sonra bebegin cabuk gelecek diyor.umarim saglikla kavusursun hayalindeki bebegine

Gobuslerr bak senlendi sayfa bugün :) @betiboop masallahin var canim gobus gayet minnak minnak büyüyor sende :) birde kendini tombik demissin sus sus.
Tetanoz hakkında içimi rahatlattiniz yarin gideyim sağlık ocağına. Pimpirikli oldum galiba azcik.
sweet42 o ne tatlılık öyle :)

şu gezme işleri bitsin yaparsın bacım ama çokta geç kalma iyice şişince yapmak zorlaşır biliyorsun...ben oda yapmayacağımdan pek işim yok zaten çokta bişey kalmadı araba ve tekstil kaldı o kadar...geri kalanları netten aldığımdan kapıya kadar geliyo...gerçi havalar saoğusaydı yapmakta kolaylaşırdı ne kadar şişsekte betim...sen arada bi tozunu alırsın arabanın yeter dediğin gibi ne kaldı yolu yarıladık

Di Mi Şenlendirici bugün darısı diğer fıstık lara inşallah. Ben de tetanoz a gidemedim tek korktum ankaraya dönünce olcam ☺ e sen de Paylaş bi foto balim

Allahim nasip etsin ins.boyle gidersen odem falan da olmaz vucudunda.midr bulantisi kotu bisiy ya.gerci bi yazida okumustumm;mide bulantisi saglikli bi gebeligin oldugunu gosterirmis.ne kadar dogru tartisilir tabi.ama bende betahcg tavan yapmasina ragmem hic bulantim olmamisti.doktor bile sasirmisti.dogruluk payi da var demek ki

Baştan beri planım son aylara kalmamak canım ben epey yariladim alinacaklari kayinvalidem de sağolsun bohcasini hazırladı o kadar çok almış ki bi annem yatak yorgan yapcak, benim evet oda yapacağım için isim çok önce balkona yapılacak dolaba boş odayı taşıycaz sonra duvarkagidi yapilacak perdeler yikatilacak sonra mobilya gezcez o zaten en büyük iş, sonra arabamizi yıkatip beklemeye geçerim ☺ ayyhh heyecanlandim kizz

İnşallah balım olmaz ödem çok kötü yok acayip şişiyor insanlar...mide bulantısı anlatılmaz yaşanır iğrenç bi durum yaaa ama bulantısı olmadan da sağlıklı gebelik geçirenler var sen bakma bu belirtilere bacım hele bi teşrif etsin sıpan bakalım o nasıl değişiklikler yapacak sende

iş var daha sende betim başla bi an önce özellikle mobilyayı al ve hemen kurdur ki kokusu çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…