Beraber Anne Olma Yolunda

Benimde yumurtam hamile kaldığım ay sagdaydi canım 2 kere ilişki olmuştu hangi gün tuttuysa Bilmiom kızım olacak Allahım izin verirse

bizde morfolojiye baktırdık dün de sonucu doktora gösteremedik artık sorun var mı yok mu bilmiyoruz morfolojide sayı ve hız biraz düşük ama problem değil demişlerdi morfolojide iyidir umarım

bizde morfolojiye baktırdık dün de sonucu doktora gösteremedik artık sorun var mı yok mu bilmiyoruz morfolojide sayı ve hız biraz düşük ama problem değil demişlerdi morfolojide iyidir umarım
Eşimin raporunda görmüştüm öyle bişey doktor hepsi çok yüksek dedi. İnşallah iyidir canım. Sigara alkol yoksa sağlıklı besleniyorsa spermler iyi çıkıyor anladığım.

Eşimin raporunda görmüştüm öyle bişey doktor hepsi çok yüksek dedi. İnşallah iyidir canım. Sigara alkol yoksa sağlıklı besleniyorsa spermler iyi çıkıyor anladığım.
Yok bacım ya sigara yok alkol yok ama sperm hareketsizliği var sayı az....beslenmesine de dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte

Yok bacım ya sigara yok alkol yok ama sperm hareketsizliği var sayı az....beslenmesine de dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte
Hadi yaa sigara içiyodur diye düşünmüştüm. Nasip bi doktorla görüşün o ne diyecek bakalım belli olmaz. Hem niye olmasın tek spermle tüp bebek yapıyolar. Artık imkansız diye bişey kalmadı. Bide keçi boynuzu kürü iyi geliyormuş onu yapın eşinize. Çok faydasını görenleri okumuştum.

OOO ne kürler denedim ben onu da denedik ama nasip işi dediğin gibi 4 farklı doktorda olur diyo bize daha da gidemem başka doktora

OOO ne kürler denedim ben onu da denedik ama nasip işi dediğin gibi 4 farklı doktorda olur diyo bize daha da gidemem başka doktora
E olur diyolarsa sıkıntı yok zaman. Stres yapmayın rahat olun oda çok etkiliyor çünkü. Hayırlısını göstersiz Allah. Her zaman diyorum hayırlıysa olsun diye.

Evet yaa saydım bugün akraba arkadaş 6 hamile var çevremde hepsi kız doğum yapanlar oldu onlarda kız şaka gibi :) evde kalcak bu kızlar sonra diye korkmaya başladım
Benim tam terssi çevrede tek kız 3 kuzeni olacak kızımın 3 ude erkek. Tek kız bnm kızım :)))

okudum canım bütün olanları ve Allah yardımcın olsun diyorum...Sen gerçekten sabırlıymışsın onlarda bundan faydalanıyorlar...o tarz insanlar için benim edecek lafım yok

Benim tam terssi çevrede tek kız 3 kuzeni olacak kızımın 3 ude erkek. Tek kız bnm kızım :)))
Aaa iyimiş o zaman ne güzel. Eşim erkek çok istiyor. Ben hep kız isterdim ama çevremdeki kız yoğunluğundan artık erkek olsa değişik olucak gibi geliyor. minik yeğenimde kız çünkü ondan da hevesimizi aldık baya :) ay olsunda valla ne olursa olsun çok sevilecek

iyi yaparsınız balım zaten yapmışsınız ara ara artık son 1 ay falan kaldı boşa riske girmeyin...eşine de takılma boşver ağlayıp niye canını sıkıyorsun doğumdan sonra eski haline döner

kızlarrr herkese iyi akşamlarrr :) 1 haftadir giremiyorum kk ya yıllık izindeyiz eşimle :) pazartesi işe baslicam ozaman bol bol takilirim.hepinizi merak ediyorum insallah herkes iyidir ve hersey yolundadir.
Bacııııım ohh mis gibi dinlenmişsinizdir benim eşimde izinde bizde onla takılıyoruz
Oooo hatun haberler müthiş bak bundan sonra ağzından umutsuz hiçbişey duymayacağım haaa...6 ay içinde senden güzel haberler alıcaz o kesin...çalışmaları sıkı tutun inşallah bu ay gelir bebişin
Kızlar günlerdir giremiyorum inşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir. Bu ayda olmadı 12 ağustosta adet oldum çok üzgünüm hayırlısı..
kuzum üzülme nolur bak vaktinden önce olmayacak...hem eylülde takibe başlayacaksınız onu düşün ve biraz serbest bırak kendini
Canlarim Nasılsıniz sıcaktan ayak enfeksiyonu vs derken yorucu günler geçirdim dün bebeğim çok kasildi akşam 1 saatte 4 kere bi yere toparlanip ittirdi sizce erken doğum belirtisi mi yoksa hazırlık mi ?
canım çok geçmiş olsun...bu kasılmalar yalancı olabilir...artık son aylardasın dinlen bol bol kaygılım
gunaydin mutlu pazarlar kizlarrr guzel bir telenonla uyandim bugun gelinim hamileydi doguruyo suan HALA oluyorum Allah hepimizi bir avazda kurtarsin hala olmak farkli bir duyguymus cok heycanliyimmm
gözünüz aydın bacım darısı başımıza olsun

Bunaltan bir pazar gününden selam olsun canlar nasılsınız iyi misiniz, bebişler nasıl? Biz 19. haftaya girdik

Dün Eyüp sultana gittik ve hepiniz için dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... Oğlum içinde kurban adadım

Bu arada ilk tekmemi 2 gün önce yedim peş peşe 3 kez vurdu sıpa @betiboop lulus_k sizde tekmeler ne drurumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…